Zaakwaarnemer: ‘Niks is nog zeker, Milik speelt gewoon met Ajax tegen PAOK’

0131roda-ajax_milik1

Het bericht van De Telegraaf dat Arek Milik voor 34 miljoen verhuisd naar Napoli, is volgens David Pantak, de zaakwaarnemer van de Poolse spits, ietwat voorbarig. Pantak laat tegenover de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport weten dat een transfer nog verre van beklonken is.

Pantak geeft wel toe dat er zeer concrete interesse is van de Italianen. “Het klopt dat ik in Amsterdam ben met Milik en het klopt ook dat ik in Napels zat om met de directeuren van Napoli te praten. Maar er is nog niks getekend en er is dus nog niks zeker.”

Milik zou volgens De Telegraaf persoonlijk al akkoord zijn met Napoli en Ajax zou naar verluidt 34 miljoen euro kunnen vangen voor de 22-jarige international, maar voorlopig gaat dat volgens Pantak dus niet gebeuren. “Het enige dat nu zeker is, is dat Milik met Ajax in de wedstrijd bij PAOK Saloniki zal spelen. Hij is honderd procent gefocust op die zeer lastige wedstrijd”, aldus Pantak. Of hij met zijn uitspraak een tactisch spel speelt of de waarheid spreekt zal de komende dagen moeten blijken.

Bron: Voetbalzone

Zie ook eerdere berichten:

‘Mondeling akkoord over Milik: 34 miljoen, doorverkooppercentage geen 20 maar 10%’

De Telegraaf: ‘Overmars heeft de handen al geschud’

Milik voor 35 miljoen onderweg naar Napoli; Persoonlijk al akkoord

Related posts

50 Comments

  1. Geroldkohlen

    uhuh ,dit soort teksten van zakenwaarnemers hebben we wel vaker gehoord!

    1. HURBIE

      Probeerd er weer zand in onze ogen te strooien
      Geloof alles wel over Millik zijn vertrek
      Want waar rook is,is vuur

  2. marcussboss

    nouu ik denk dat dit weer een spelletje is van de zaakwaarnemer om de deal snel rond te hebben!

  3. De seijs

    Die kut telegraaf schrijft maar wat begint echt een riool krant te worden. Zit die Jaap de Groot daar niet . Hij weet het ook altijd beter. En als hij daar zit dan is hij dus ook niet betrouwbaar anders ga je niet met dat soort lui om dan ga je werken voor een betrouwbare werkgever. Of je doet daar wat aan. Maar ja als ik zijn schrijven lees weet ik genoeg van zo iemand.

    1. In memory of J.C.

      Voorspelbare tip: lees zijn schrijven niet. Nog beter: lees de Telegraaf niet. Tip is vanwege voorspelbaarheid geheel gratis.

      1. De seijs

        Die telegraaf en jaap de Groot in het riool denk dat ze daar wel goed liggen 🙂

        1. In memory of J.C.

          Lekker samen liggen, jij met de Telegraaf over je heen. Goed stel, goede plek.

          1. De seijs

            Haha nou echt niet die vette de Groot is zeker een broer van jou bal gehak. 🙂

          2. In memory of J.C.

            Oke dan worstenbroodje, als je dan een beetje Amsterdams wil overkomen doe het dan goed en noem me geen bal gehak (waar niets Amsterdams aan zit) maar stoomstuiter. Doe je tenminste nog iets goed.

  4. Charka53

    Je wordt er toch niet goed van dat Welles nietes spelletje zeg gewoon hoe het werkelijk is en hou op met dit wazige gedoe.

  5. marvinww

    hij gaat denk ik wel weg. maar dan hoop ik wel dat milik volgende week nog wel meespeelt tegen paok

    1. vanzanten

      Maar dan mag hij toch niet meer voor napoli spelen in de CL? Ik hoop echt dat hij gaat voor 35 miljoen hoor. Voor dat geld kunnen we Ziyech en een fatsoenlijke spits kopen.

  6. In memory of J.C.

    Is gewoon druk richting Napoli verhogen. Als Milik uitkomt in de voorronde Cl en Ajax plaatst zich onverhoopt dan mag hij tot de winterstop niet voor Napoli in de CL uitkomen.

    1. In memory of J.C.

      Ajax zal zich ook geen buil wilken vallen en wil voorkomen dat Milik geblesseerd raakt. Dus of we horen op korte termijn dat de transfer rond is of Milik loopt opeens een pijntje op tijdens de training waardoor hij woensdag toch niet mee doet.

  7. paulvos

    Eerst blijven, dan weer weg het is weer het zelfde liedje, het blijft weer ’n verrassing.

  8. KBouter

    Sommigen hier denken de wijsheid in pacht te hebben en alles wst zij zeggen de wasrheid is. Nou laat het nu zo wezen dat clubs zoals Napoli iets meer wijsheid hebben dat die knakkers wat Milik betreft. Napoli ziet natuurlijk wel de klasse die Milik heeft, niet wat hij bij Ajax laat zien, maar wat hij oa kan in bv een twee spitsensysteem. Of Napoli moet zoveel geld hebben dat ze van gekkigheid niet weten wat ze ermee moeten doen. Afgelopen seizoen bij Ajax had hij natuurlijk een mega mooi rendement. Dan kunnen mensen wel lullen over dst is geen Ajaxspits…nee klopt, Huntelaar wel zeker, die is op de vierkante meter net zo stijf als mijn opoe van 84.

    1. MakeOne

      Idd, milik legt er zeker 25 in, probeer maar een nieuwe “matige” spits te vinden die dr ook zoveel inlegt.

    2. In memory of J.C.

      Kbouter, het gaat niet om de wijsheid in pacht hebben. Het gaat om meningen van supporters van een voetbalclub. Zullen we het forum anders maar sluiten. Commentaren op topics van alleen maar: oke, goh, is goed lijkt mij wat saai worden. Soms staan er rare commentaren en soms wel doordachte en soms denk je: wat doe je hier. Dat is hetgeen op een forum gebeurd.

      1. In memory of J.C.

        Oh ja, weet wel dat mijn commentaar altijd wel doordacht is en ook altijd waar 🙂

        1. KBouter

          Je hoeft je niet asngedsproken te voelen, was niet persoonlijk maar algemeen.

  9. BobbyHaarms

    Haha! Ok maar ja, laten we ook dit maar weer voor kennisgeving aannemen. Morgen horen we vast weer wat anders en dan rollen we hier weer over elkaar heen met onze welgemeende meningen 🙂

  10. fjonkman

    Hoe dan ook, of Arek nou wel of niet gaat, toch hoop ik dat hij komende woensdag de winnende scoort tegen Paok..
    En iedereen heeft recht op zijn mening, en om die hier op het forum te spuien, zolang het wel op een normale manier gaat, toch?

    1. Gert Ajax

      Ik hoop ook dat die kamerolifant hier ooit een lekker wijf wordt.
      Een hoop ligt op de wc milik gaat niet spelen tegen paok sterker nog milik speelt niet meer voor ajax?

  11. neslopu

    En toen was er ineens hooop oh wacht dat is niets meer dan een uitgestelde teleurstelling! ? maar hoop doet ook leven .. Tja dan hoop ik maar dat tie blijft… Ik zie niet zo snel Klaas of Haller of…. komen

Comments are closed.