‘Mondeling akkoord over Milik: 34 miljoen, doorverkooppercentage geen 20 maar 10%’

0815ajax-willem2_milik

Ajax en Napoli hebben een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Arek Milik naar Italië, zo meldt de papieren editie van De Telegraaf vanochtend. De uiteindelijke transfersom zou volgens de krant 34 miljoen zijn geworden. Het mondeling akkoord dient nog op papier gezet te worden. Daarna kan alleen de medische keuring de overgang van Milik nog in de weg staan. Milik zelf had al een akkoord met Napoli. Volgens de krant heeft Bayer Leverkusen een doorverkooppercentage hebben bedongen van geen twintig, zoals eerder werd aangenomen, maar van slechts tien procent.

Zie ook eerdere berichten:

De Telegraaf: ‘Overmars heeft de handen al geschud’

Milik voor 35 miljoen onderweg naar Napoli; Persoonlijk al akkoord

 

Related posts

36 Comments

  1. marcussboss

    dat is het betere werk! zo blijft er voldoende over om een leuke spits en een buitenspeler te halen !! hoop op goede spelers!!

      1. marcussboss

        Ja klopt! ik ben ook wel erg gecharmeerd van voormalig doelwit pione sisto. ik denk dat hij alles heeft wat wij zoeken in een buitenspeler

      2. De seijs

        Als Hunterlaar echt niet te halen is dan moet ajax proberen of v Persie bereid is om naar ajax te komen. Daar kan de jeugd zeker nog wat van leren.

        1. marcussboss

          Ik ben bang dat van Persie absoluut niet naar ajax gaat komen, maar niet geschoten is altijd mis en geld doet wonderen in het leven?

          1. BobbyHaarms

            Die kakkerlak Van Persie? Alsjeblieft zeg, we willen vooruit hoor niet achteruit. Niet goed genoeg.

          2. De seijs

            BH v Persie een kakkerlak, er lopen er wel meer bij ajax nou en . Als we er beter van worden is het alleen maar goed. En volgens mij is zijn club Excelsior. En ging hij met veel ruzie weg bij dat 010. Dus laat maar komen zou ik zeggen.

          3. BobbyHaarms

            Niet mee eens, vind die van Persie een arrogante zak die al langere tijd geen grootse dingen meer laat zien en een uitgebluste indruk toont. Dan nog veel liever Huntelaar volgend jaar als ie transfervrij is.

  2. G-Force

    Knap veel geld, hoop dat er iets goeds voor terugkomt. Al deed Dolberg het gisteren uitstekend.

    1. HURBIE

      Zeker veel geld meteen inpakken en weg wezen voor dat ze zich bedenken in Italië
      Deze kans krijg je nooit meer

  3. bezemsteel

    Mooi, dik 30miljoen. Meteen ziyech en traore halen. Dan kan je miss europees wat klaarspelen.

  4. EvdB

    Goed gedaan. Topdeal.
    Dolberg heeft zich gisteravond bewezen.
    Nu selectie verder op peil brengen.

  5. Iamsterdam2015

    Ben heel heel heel erg benieuwd wie er komt. Sowieso heeft ajax al een begroting van meer dan €100 miljoen + de centen die de verkoop van Milik opbrengt…. Maar ja, wil je een goeie (lees top spits aka kannon) dan zal het kopen geen probleem zijn maar meer het salaris daar ajax een salaris plafond heeft…… Dus zal het een youtube speler worden of een waar wij er tien van in het tweede hebben lopen en op de bank bij het eerste. Koinkt misschien negetief maar vind dat typisch ajax.

    1. 11Younes11

      Je hebt helemaal gelijk, Iamsterdam2015…
      Het wordt tijd dat Ajax z’n principes eens overboord gaat gooien, dat salarisplafond moet omhoog want ze hebben geld zat.

  6. Valentino

    Mooi, 1 mln minder krijgen maar wel 3,4 mln minder afdragen. Goed geregeld. Nu zelf nog een percentae bedingen bij Napoli maar dat zie ik Marc wel weer regelen.

  7. In memory of J.C.

    Ged dan, op naar een topspits die lekker wil ballen tegen Sparta, Roda, Heracles voor een salaris van max 1,5 miljoen. Ik denk dat ze echt in de rij staan. Marc heeft ze voor het uitkiezen.

    1. Velibor

      Nou ik denk het niet want die Higuain scoort al jaren aan de lopende band en dat moet Milik allemaal nog laten zien

  8. Yarive

    Zo’n bod kan je ook gewoon niet weigeren. Zonder het EK waarin hij samen met de beste spits ter wereld in de spits speelde, had je er hoogstens 15m voor gekregen. Volgend seizoen is iedereen dat EK weer vergeten en krijg je er nog maar de helft voor. Ik zeg Ziyech en een rechtsbuiten. Als je er nog een spits bij haalt zou dat de ontwikkeling van of Dolberg of Cassierra remmen.

  9. Germain

    Haller tussen goeie voetballers maakt er ook 25 in eredivisie en heeft voor Europa de goeie fysiek, lengte, lijf, brutaliteit. Bovendien wil hij heel graag naar Ajax!!

    1. -buitenkantje rechts-

      Eens.. Haller met ziyech gaan wedstrijden voor Ajax beslissen.. Nu halen! De tijd dringt!!

      1. 11Younes11

        Ik ben ook voor Haller. Ziyech schijnt niet zo’n zin te hebben om naar Ajax te komen, dus zou ik voor Sisto gaan. Die speelt nog steeds bij Midtjylland en vorig jaar vond Ajax 8 miljoen teveel, dat kunnen ze nu makkelijk betalen.

  10. Tobias

    Doe maar weg heb die Dolberg gezien die was zeer goed maar koop er maar wel een buitenspeler van want die el ghazie was acht slecht

  11. Geroldkohlen

    dost halen! Hunter is niet meer mogelijk helaas. en een goede buitenspeler met een goede voorzet, en als het ff kan een goede spelmaker op het middenveld!

Comments are closed.