‘Duarte in beeld bij Brøndby na afwijzing bod SønderjyskE door Ajax’

0418duarte

Lerin Duarte leek op weg naar SønderjyskE (zie eerdere bericht) maarvan een daadwerkelijke transfer lijkt het vooralsnog niet meer te komen. Volgens het Deense BT heeft Ajax een bod van de Deense club op Duarte afgewezen. Ajax en Duarte waren eerder in gesprek over ontbinding van het contract van de middenvelder, maar beide partijen konen daarover niet tot een akkoord komen.

De middenvelder zou nu echter ook op belangstelling kunnen rekenen van Brøndby. De Deense club heeft maandag Benedikt Saller afgetest en zou Duarte nu als een goede optie zien. Het is onbekend welke vergoeding Ajax vraagt voor de middenvelder. Brøndby heeft volgens BT nog geen concreet bod uitgebracht.

Related posts

27 Comments

    1. jojocoolio

      Druk van de begroting af en weer ruimte in de selectie en die jongen komt weer aan voetballen toe… Ik vind het een win win situatie

      1. De seijs

        Ik weet het hier niet hoor. Zo lopen we hier te zeuren dat ajax iedereen laat gaan voor een appel en een ei. En nu vragen ze een kleine vergoeding 3 maand salarissen en nou loopt iedereen te Zeiken dat ajax hem moet laten gaan voor niets. Het is ook maar hoe de wind staat bij sommige hier. Wat een meelopers af en toe hier ook!!! Die Duarte had verleden jaar al moeten weg wezen bij ajax. De zakkenvuller. ( Dit zei ik al eerder ja).

  1. Charka53

    Laat hem toch gaan , hij wordt hier niet meer gebruikt dus wat heeft het voor nut om voor een paar €€€€ deze jongen dwars te zitten.

    1. HURBIE

      Zonde dat het zo is gelopen met deze jongen speelde geweldig bij Heracles
      Had een beter lot verdiend gun hem de kans ,die AJAX hem gedeeltelijk heeft ontnomen met een tegemoetkomende handdruk

    2. Ajax nr 1

      Jij mag ook wel onderaan reageren op een reactie hoor Seijs of ben je bang dat iedereen je reactie niet leest. Nogmaals speciaal voor jou de Seijs hij was geen zakkenvuller. Wel vreemd genoeg gescout.

    3. KBouter

      Zakkenvuller ben ik totaal niet mee eens, hij is gekocht en te licht bevonden, dus in jou ogen had hij moeten zeggen..ik ben te licht, dus last mijn salaris maar halveren? Die jongen is nooit negatief geweest tov zijn werkgever. Beetje sneue reactie en redenering.

      1. In memory of J.C.

        Zakkenvuller vind ik ook gewoon een kut opmerking. Alsof mensen hier zomaar binnende kortste keren even 30% of meer salaris gaan inleveren. Maar ja, makkelijk (maar ook erg dom) lullen als het niet om je eigen centen gaat.

        1. De seijs

          Het blijft voor mij een zakkenvuller.! Een sportman wil voetballen. Hij niet hij wil GELD en hij is pas 25 jaar zegt genoeg de zakkenvuller.

          1. In memory of J.C.

            Ach en jij blijft voor mij een mislukt, vergaan, misselijkmakend, beschimmeld worstenbroodje maar dat wist je al. Veel plezier met je nsb groepje.

  2. BobbyHaarms

    Lekker laten gaan die jongen. Heb je niks meer aan bij Ajax, dus Ajax wees schappelijk en bedank hem voor (nauwelijks) bewezen diensten.

    1. Litmanen

      Nee, we gaan eerst zorgen dat hij nergens meer aan de bak komt. Miskoop, schuld? Ajax. Slachtoffer? Duarte. Jezus, blijft dit zo? Ik wil niet dat mijn club zo zaken doet!

  3. Yarive

    Misschien komt hij daar wel uit de verf.. Kom op Ajax, lig de ontwikkeling van deze jongen niet dwars voor een paar euries

  4. Sonsee

    Overbodige speler die alleen maar geld kost op deze manier. Is een slechte aankoop gebleken, gewoon accepteren en slijten aan een gewillige club die interesse heeft.

    1. woody79

      het blijft een bedrijf en hij heeft een contract. dus moet wel netjes afgehandeld worden. anders kunnen we messi ook wel even halen.

  5. Michel6172

    Tis allemaal wat? de één weet het nog beter dan de ander. Een discussie daar aan toe maar…………

Comments are closed.