Gametalk Ajax – PAOK: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

0717ajax-paok_logo

Ajax speelt dinsdagavond de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki. Volg dinsdagavond de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Meer over deze wedstrijd:

0725ajax-paok-henkveen


Related posts

34 Comments

  1. nick-afca95

    Direct volle bak en proberen met 2/3-0 te winnen. Uit gaat het erg lastig worden. Ben benieuwd of bosz ze heeft kunnen klaarstomen voor deze belangrijke wedstrijd.

  2. bloedgroep AFCA

    ik heb er vertrouwen in..winst zal zo’n goeie boost zijn voor dit team…WZAWZDB

  3. BobbyHaarms

    Het zou mooi zijn als we een resultaat halen wat perspectief biedt voor die zware return volgende week. Ik blijf erbij dat het behalen van de CL een klein wonder zou zijn, zeker gezien de clubs die hierna op ons wachten. Maar hoop doet leven, als ze maar vechten voor wat ze waard zijn en wij eindelijk weer trots kunnen zijn!

  4. In memory of J.C.

    Ik heb nu de afgelopen topics geloof ik 100 keer 3-0 voorbij zien komen van telkens dezelfde mensen 🙂 we weten nu echt wel welke uitslag jullie verwachten hoor. Heus 🙂 🙂

  5. ruben464

    Ik zeg 2-0 in eigen huis en 1-1 in griekenland. We gaan deze ronde wel door.

  6. ajaxpers

    Met een trainer die nooit eerder op dit niveau geacteerd wordt het erg lastig. Bovendien loopt er in het veld ook geen echte leider. Ik hou mn hart vast.

  7. KBouter

    Wat zal het een boost geven, wanneer je hier vanavond ineens met 3-0 wint in een zeer mooie aanvallende en dominerende Ajax!!

  8. fjonkman

    Waarom alleen op Ziggo Sports? Heb ik nou voor Jan met de korte Achternaam Fox Sports genomen???? ?

    1. In memory of J.C.

      Voorronden worden door de clubs bepaald wie dat mag uitzenden. Dan is Ziggo bij Ajax logisch.

  9. PvL020

    Wat een tufys voetbal weer…… Hele achterhoede gewoon kut! Weer hetzelfde voetbal als vorig jaar!!!! El ghazi ook verkopen

  10. Iceman

    Bedankt Cillissen als wij dit verliezen dan is het de schuld van onze Jasper top keeper hoor wat doe je daar in vredes naam en als je daar komt moet je die bal weg tikken buiten de lijnen. Wat een LUL.

  11. Sonsee

    Cilissen moet nog meer klagen over de verdediging. Waarom komt hij in godsnaam uit zn doelgebied? Voortaan lekker zn mondje houden en zelf eens eerst naar zichzelf kijken, mooie pipo dat hij is

Comments are closed.