Ajax moet nog even geduld hebben met Sanchez, speler bereikt finale Copa Libertadores

0619davinson_sanchez1

Na Mateo Cassierra was Davinson Sanchez de tweede aankoop van Ajax zo’n drie weken geleden. Daar Cassierra zijn debuut al heeft gemaakt voor Ajax zal dat voor Sanchez nog even gaan duren want de speler heeft met zijn club Nacional de finale van de Copa Libertadores bereikt nadat het na twee wedstrijden te sterk was voor São Paulo. Hierdoor speelt Sanchez met Nacional de finale tegen Boca Juniors. Omdat de finale uit een thuis en uitwedstrijd bestaat en eind juli zal plaatsvinden zal Sanchez zich dus begin augustus melden in Amsterdam.

Bron: De Telegraaf

Related posts

35 Comments

    1. De Ajacied

      Precies ja,
      Daar heeft hij ook voor gewerkt, toch
      Hopelijk sluit hij snel aan bij Ajax, we kunnen hem goed gebruiken
      Succes in de finale Sanchez
      ❌❌❌

    2. De seijs

      Hoop dat hij daar wint dan komt er een grote meneer binnen en veel routine. Dat is tevens wat we nodig hebben achterin.

    1. HURBIE

      Gedu hebben we al jaren in Amsterdam
      Hopen dat het misschien nu eens wordt beloond
      Wedstrijd ritme heeft hij
      Mu maar hopen dat hij niet is leeggespeeld

  1. Indojood

    Geeft niet, hoop voor hem dat ie de Copa Libertadores wint, al moet ie misschien tegen Boca Juniors. En ik heb een zwak voor Boca Juniors.

    1. Velibor

      Ik ook dan komt er tenminste wel iemand binnen in de kleedkamer !misschien dat de heren zich daar dan aan op kunnen trekken!

  2. -buitenkantje rechts-

    Wel een man die dus het Latijns Amerikaanse equivalent van de CL finale speelt.. Dat stuk ervaring neemt hij dus al mee. Samen met onze nieuwe Duitser straks een ijzersterk duo achterin!?

    1. Litmanen

      Precies. Een man die op het hoogste niveau speelt!
      Die hebben we er graag bij.

  3. EugAjax

    Is dit dan de eerste verdediger die in 1 seizoen de Copa en CL finale gaat spelen? ??? super gedaan Sánchez, veel succes in finale tegen wsl Boca

      1. Mijn Club

        Ik ben al blij als we de eerste wedstrijd tegen Sparta gaan winnen! Laat staan dat ik hoop heb op het kampioenschap. (Zal PSV wel weer worden)

  4. Vakje129

    Hopelijk wint hij deze prijs dan heeft hij deze alvast in zijn prijzen kast om vervolgens met ajax voor het kampioensschap te gaan strijden

  5. Rinus

    Je kunt dus ook een lege post posten? Verwachtingen worden steeds hoger van hem….

  6. KBouter

    Man man man…wat een bagage neemt hij mee, weet iemand of hij beetje snel is, want een centrum met Westermann en Sanches zie ik wel zitten. Het schijnt dat Westermann niet de snelste is, en aangezien Ajax vooruit wil gaan spelen is een snelle CV erbij wel welkom. Aan de andere kant..Westermann met zijn ervaring weet hoe hij zich positioneel moet opstellen toch.

  7. dickst14

    Al met al niet ideaal dat de selectie zo laat compleet is. Als we de eerste vooronde maar doorkomen want Millik speelt die 1e wedstrijd ook nog niet. Was onvermijdelijk en wisten we van te voren.

  8. Ramon1

    Benieuwd na deze speler maar denk dat bosz gewoon begint met de vertrouwde 11 ja cerny dan op rechts denk ik en in loop van seizoen zullen er mschien wat aanpassingen komen als
    De aankopen echt goed blijken te zijn, maar ik persoonlijk hoop dat het het jaar van nouri word een straatvoetballer met trucjes maar ook zeker effectief op het veld word een grote

  9. hackitjacki

    Mooi voor die jongen is gewoon de zuidamerikaanse CL! En zegt dus ook dat hij kwaliteit heeft want die finale haal je ook niet zomaar! Ben wel benieuwd wat dit fysiek doet deze overstap. Want eigenlijk moeten Cassiera en Sanches een half jaar aan hun seizoen erbij voegen.

    1. BobbyHaarms

      En zo hebben we straks gelijk een broekie rondlopen met meer “Europese” ervaring dan heel Ajax bij elkaar ?

  10. bloedgroep AFCA

    kom nou maar gewoon…je hoeft die finale niet te spelen…je hebt al een contract bij Ajax dus niet uitsloven….maar serieus is goed voor hem maakt hem op zijn jonge leeftijd wel de speler met ervaring en eventueel een grote prijs in de pocket…maar speel je niet leeg want je moet ons ook nog vermaken komend seizoen

  11. marcussboss

    deze speler is echt een baas! verdedigend erg sterk en het fysiek van een beest. ben erg benieuwd, maar eerst die finale maar even winnen?succes mister Sanchez

  12. fjonkman

    Moet ie na dat toernooi ook nog eerst op vakantie? Of loopt het seizoen daar anders? Denk niet dat je op een oververmoeide speler kan bouwen..

Comments are closed.