Van der Hoorn dichtbij overgang naar Swansea City

0126ajax-heracles_vdhoorn

Mike van der Hoorn gaat zeer waarschijnlijk Ajax verlaten en uitkomen voor Swansea City, zo weet VI te melden. Ajax en Swansea zijn zo goed als rond waardoor Van der Hoorn binnenkort afreist naar Wales voor een gesprek met zijn nieuwe werkgever. Bij Ajax brak Van der Hoorn nooit echt door nadat hij in 2013 de overstap maakt van FC Utrecht naar Amsterdam.  Van der Hoorn heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2017 waardoor Ajax nog een transfersom kan vragen die naar verluidt rond de 2,5 miljoen zal bedragen. Afgelopen seizoen kwam Van der Hoorn achttien keer in actie in de hoofdmacht van Ajax.

Bron: VI

Related posts

37 Comments

    1. De seijs

      V d Hoorn is verdedigend een van de betere bij ajax. Helaas opbouwend nog niet geweldig. Had een mooie kans geweest voor Peter Bosz om hem dat bij te leren. Want v d Hoorn heeft dat wel in zich. Maar helaas gaan we dat denk ik niet meer meemaken als hij nu vertrekt.

      1. Litmanen

        Niet met je eens. Ik zie niet hoe een trainer vdHoorn voetballend beter kan maken. Zit er gewoon niet in. Geen Ajax voetballer. Bovendien, als een Engelse club maar 2,5 miljoen hoeft te betalen, dan blijkt wel dat Mike vanaf het begin een verliesgevende investering is geweest.
        Gun hem het beste, maar niet in Amsterdam.

        1. De seijs

          Ja litmanen daarom ben jij dan ook geen trainer. Elke goede trainer kan ( moet) spelers beter maken. En de technische staf van ajax heeft hem toen gehaald. Alleen de Boer maakte in mijn ogen spelers niet beter. Daarom ben ik ook niet rouwig dat de Boer weg is . Had wel gehoopt dat Bosz met Mike aan de slag zou gaan maar daar is dus geen tijd voor. En hij wordt verkocht met enkele voorwaarden. Dat zegt mij ook wel genoeg. Dus hij is nog niet afgeschreven bij ajax. Ze zien er dus toch nog wel geld in bij ajax.

          1. frenkynairo

            Lalalalalalalala Mikey van der Hoorn , van der Hoorn , Mikey van der Hoorn

      2. Indojood

        Opbouwende kwaliteiten had hij al moeten hebben. Dat is niet zijn fout maar destijds van Ajax toen ze hem kochten. Ik heb dat nooit begrepen. Het is een sympathieke gast, goede instelling en heeft het verdienstelijk gedaan maar met dit soort spelers gaat Ajax geen stappen maken dus is een transfer nu de beste oplossing. Vang je nog wat geld en is de schade beperkt.

  1. marcussboss

    zou een mooie en verdiende transfer zijn. ik wens hem het beste toe, want wat een held is deze gast!! ❌❌❌???

  2. Royb020

    Mooie kans voor hem!! Wel verdiend, zeker wat hij heb laten zien in de laatste maanden van het vorige seizoen!

  3. PvL020

    Succes Mike, ik hoop dat je daar mee gewaardeerd wordt dan bij ons. Ik ben en blijf een fan van je en je hebt het zeer goed gedaan afgelopen seizoen en dit is jouw verdienste

  4. Rinus

    Niet lomp bedoelt, prima gozer, maar middelmaat, wat Ajax niet verder brengt, ben blij met alle verkopen tot nog toe, was echt nodig, er moet nog wel wat aangetrokken worden, ik durf het woord niet meer te zeggen maar laat ik het zo zeggen, er komt een kanonskogel uit?

  5. Velibor

    Ja ik gun hem dit wel,maar nog even dit he,iedereen heeft het over geen opbouwende kwaliteiten maar wat en de kans is klein maar wat als je op Europees nivo eens een keer de laatste 20 minuten een voorsprong moet verdedigen?

    1. Indojood

      Je hebt altijd situaties waarin een andere tactiek is vereist maar als wij weer als Ajax willen voetballen dan zullen we wel opbouwers moeten hebben, opbouw door het midden is belangrijk in het aanvalsspel van Cruijff en Ajax. Hoop dat Bosz dit ook zo ziet

  6. BobbyHaarms

    Voor Mikey mag wat mij betreft de rode loper uit naar Swansea, hij heeft het helemaal zelf afgedwongen. Niet goed genoeg voor het niveau wat Ajax nastreeft, maar hopelijk de toekomstige lieveling van Swansea. Bedankt voor alles Mikey, en hopelijk kom je af en toe nog eens langs bij ons.

  7. Indojood

    Vd Hoorn wordt een held genoemd. Wat is dat voor een idioterie? Het is gewoon een simpele verdediger die zijn werk heeft gedaan. Er worden tegenwoordig wel heel weinig eisen gesteld. Hij kan inderdaad niet opbouwen en dat is wel nodig als we ons Ajax spelletje terug willen. Wens hem veel succes daar.

    1. Ajax1958

      De norm is laag tegenwoordig. Zoals ik eerder al gezegd heb: Minimaal de helft van nu had 15-20 jaar geleden niet gespeeld en dus niet goed genoeg.

    2. Ajax1958

      De norm is laag tegenwoordig. Zoals ik eerder al gezegd heb: Minimaal de helft van nu had 15-20 jaar geleden niet gespeeld en dus niet goed genoeg.

  8. Niels1983

    Hele mooie transfer voor hem als iemand het verdiend is hij het wel jaren vanaf de bank moeten kijken en nooit horen klagen

  9. Gert Ajax

    Om hem held te noemen gaat me wat ver maar sympathieke vent zeker?
    Suc6 daar Mike

  10. Ajax nr 1

    Zo dat Is de volgende. Wie volgt El Ghazi,Milik,Cillessen enz. Jaja Ajax je bent lekker bezig om je bankrekening te spekken. Nu nog even focussen op het voetbal graag.

  11. Sonsee

    Na de verdedigende aankoop was het ook wel te voorspellen dat er een slachtoffer zou komen en aangezien van der Hoorn eigenlijk geen basisspeler was begrijp ik het wel. Ik wens hem een mooie transfer toe en bedankt voor je inzet bij Ajax.

  12. fjonkman

    Ik vind het jammer dat hij gaat. Heeft toch zijn waarde bewezen sinds hij langere tijd speelde..

Comments are closed.