There are no ads, please add some


Mogelijke tegenstanders voorronde Champions League bekend

championsleague

Ajax weet vanaf maandagavond welke ploegen het kan treffen in de voorronde van de Champions League. Doordat PAOK Saloniki met 1-1 gelijkspeelde tegen Panathinaikos en hiermee de play-offs won in Griekenland is de pottenindeling compleet. Ajax zal worden gekoppeld aan PAOK  Saloniki, Steaua Boekarest, AS Monaco, Young Boys of FK Rostov. Door de beschermende status ontloopt Ajax ploegen als Shakhtar Donetsk, Anderlecht, Fenerbahce en Sparta Praag.

Bron: Voetbalzone

Gerelateerde posts

32 reacties

  1. Litmanen

   Alleen bij Monaco zijn we waarschijnlijk kansloos. De rest moet te doen zijn. Maar ja, dat dachten we al eerder.

   1. BobbyHaarms

    Wilde ik net zeggen. Dit Ajax heeft het al zwaar tegen FC Maagzweer en gegarandeerd met samengeknepen billen kijken. Zorg eerst eens dat we weer eens Ajaxwaardig voetbal te zien krijgen wat bij onze club hoort!

   2. Geroldkohlen

    we moeten geen enkel team uit vlakken, we hebben het zodra we de grens over gaan te vaak gefaald!

  2. Toppertje

   Kansloos met de huidige selectie. Moet nog steeds denken aan de Boer die vond dat de halve finale van de EL haalbaar was.

 1. Reno

  Valt mee, maar met het niveau van dit seizoen ga je het niet eens tegen deze clubs redden!

 2. Casbraad

  Hoop op PAOK of Young Boys. AS Monaco is zonder twijfel een fantastische club, FK Rostov is het Leicester van Rusland en Steaua en Ajax hebben een verleden

 3. KBouter

  Geen Steau Boekstest, AS Monaco of Rostov aub, dan liggen we eruit….word hier gezegd, …

  Het vertrouwen in het Ajax van Frank de Boer heeft bij menigen ernstige schade toegebracht.

  1. Rinus

   Heeft niks met het Ajax van Frank te maken, wijs geworden van het verleden zullen we maat zeggen, en dan nog, kijk ff wat je tegen komt wanneer je wel mocht doorkomen….Nee geen CL voor Ajax helaas

 4. Ajaxslied

  Het ligt er gewoon aan wie er weg gaan en wie er komen. En hoe snel bosz zich inwerkt.

  1. Ajax nr 1

   Precies PvL020 als je door wil dan zou je van elke club moeten winnen.

 5. theomar

  Ajax heeft in het begin van het seizoen altijd moeite met alle kwalificatie wedstrijden. En zoals dit seizoen gespeeld is, wordt het zeker geen kwalificatie voor CL. Hooguit UEFA- cup, maar dat is ook niet zeker.

 6. EugAjax

  Voorrondes CL op data als eind Juli begin Aug is eigenlijk belachelijk en niet goed voor voetbalsport. Dat is een voorbereiding van 4-5 weken en dat is te weinig. Dus hopelijk blijft selectie bij elkaar. Dan is het ingespeeld elftal. Dan is tweede factor hoe rigoureus zal Bosz speelstijl Ajax aanpassen. Indien a la Vitesse dan heeft dit zeker 2-3 maanden nodig om in te slijpen. Wat een positief item is dat Nederland niet meedoet aan WK en Ajax spelers iig dus de vakantie hebben die nodig is voor goede arbeid rust verhouding, dat laatste is ook training. Tegrnstander maakt niet heel veel uit. Monaco is de sterkste dat wel, maar laatste jaren heeft Ajax beste resultaten tegen juist de goede clubs.

 7. koensiemerink

  ik heb veel vertouwen in me club alleen ik weet niet hoe de opstelling is van peter Boz

 8. bloedgroep AFCA

  Allemaal lastige tegenstanders? Als je de CL wil winnen moeten deze geen probleem zijn gezien het kaliber dat je later zal moeten treffen.

  1. Cootje Adriaanse

   Ik acht Ajax in staat om tegen al deze genoemde clubs eruit gekegeld te worden.

   De CL willen winnen is geen realistische doelstelling meer voor een club als Ajax.

   Ajax heeft de afgelopen jaren bewezen het in de eerste rondes al te moeten afleggen tegen nietszeggende clubjes waarvan ik de namen niet eens meer weet.

   Als je toch denkt dat het winnen van de CL binnen de mogelijkheden past, wordt elk seizoen een gefrustreerde teleurstelling.

  2. Cootje Adriaanse

   Ik acht Ajax in staat om tegen al deze genoemde clubs eruit gekegeld te worden.

   De CL willen winnen is geen realistische doelstelling meer voor een club als Ajax.

   Ajax heeft de afgelopen jaren bewezen het in de eerste rondes al te moeten afleggen tegen nietszeggende clubjes waarvan ik de namen niet eens meer weet.

   Als je toch denkt dat het winnen van de CL binnen de mogelijkheden past, wordt elk seizoen een gefrustreerde teleurstelling.

   1. AFCA my World

    Ik ben het met je eens dat de CL winnen niet realistisch is,maar als het team redelijk intact blijft en Bosz alle ogen (benen) dezelfde kant op krijgt,denk ik dat de eerste ronde te doen moet zijn ! Altijd vertrouwen in je club blijven houden !

 9. bloedgroep AFCA

  sta achter mijn club en wil ze graag zien winnen in de CL…bleef namelijk ook zitten toen Utrecht 0-2 voorstond omdat mijn hart voor Ajax klopt…en jij? na de 0-1 weg of na de 0-2….ga eens gewoon achter je club staan of het nou reëel is of niet

Reageren is niet mogelijk.