Let op: Vandaag laatste dag om je seizoenkaart te verlengen

0728seizoenkaarthouder

Even een belangrijk bericht voor seizoenkaarthouders. Vandaag is de laatste dag dat (de meeste) seizoenkaarthouders kunnen verlengen. Daarna kan Ajax geen garantie meer geven op het behoud van de eigen plek. Log hier in om je seizoenkaart alsnog te verlengen mocht je dit nog niet gedaan hebben.  

Inmiddels is de vrije verkoop van seizoenkaarten in volle gang. In de loop van deze week zullen er extra seizoenkaarten beschikbaar komen, onder andere in de prijscategorie € 222,50 tot € 288. Nieuwe seizoenkaarthouders dienen er snel bij te zijn gezien de beperkte beschikbaarheid. Op ajaxseizoenkaart.nl is meer informatie te vinden, waaronder een actueel overzicht van de vakken en prijzen. Tevens laat Ajax weten dat vandaag de 30.000ste seizoenkaart is verkocht.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

21 Comments

 1. paulvos

  Dus gisteren nog ff gauw gedaan. Zijn er weer bij op zuid H eerste ring.

 2. BobbyHaarms

  Vandaag de 30.000-ste seizoenskaart verkocht? Daaronder vallen ongetwijfeld vooral de verlengingen en misschien een enkele nieuweling. Hoor om me heen toch een aantal mensen die hun seizoenskaart niet verlengen? We worden al enkele jaren gefopt bij Ajax maar dit zou zomaar wel eens een mooi seizoen kunnen worden sinds tijden. Heb er vertrouwen in!

  1. Amoebe

   Ik zal nu wel een hoop bagger over mij heen krijgen en voor nepfan worden uitgemaakt maar ik heb hem niet verlengt.

   De prijs wat het kost en het geringe vermaak/ergernis wat ik ervoor terugkrijg dan ga ik het een keertje voor de televisie proberen.

   Nou kom maar op….kaffer mij maar uit

   1. ajaxhoger

    Ik geef je groot gelijk , een keer is je geduld op , en dat was bij jouw nu , dat wil toch niet zeggen dat je geen fan bent , teleurgesteld in je club dat ben je , en met jouw vele meer .

   2. Sluk

    Waarom, dat is toch je eigen keus? Ik vind het juist knap dat je op hebt gezegd, ik ben er gewoon weer ingetuind namelijk 😉

 3. ajaxhoger

  Eerst seizoenkaart verlengen , en dan zien dat ze weer geen flikker kopen , zo gaat het al jaren , waarom nu niet een keer wat spelers kopen , het moet altijd op het laatst bij onze club .
  Je hoort of ziet niks , dus het zal wel weer niet dit jaar , de centeneukers .

  1. EvdB

   Dat kopen bracht Ajax bijna naar de afgrond en dat is nog niet zo lang geleden.

 4. AFCA my World

  Wij hebben ze alweer,hopelijk valt er dit jaar wat meer te genieten,heb er met Bosz wel vertrouwen in,was ook mijn eerste keus !

 5. AFCA my World

  Wij hebben ze alweer,hopelijk valt er dit jaar wat meer te genieten,heb er met Bosz wel vertrouwen in,was ook mijn eerste keus !

 6. bloedgroep AFCA

  in het stadion, in de kroeg of thuis…ajax ben je niet voor even, ajax ben je voor het leven….wzawzdb

 7. Michel6172

  Ik ben een Ajacied in hart en nieren, en idd bloedgroep AFCA, in het stadion of in de kroeg of thuis…..Ajax ben je niet voor even, Ajax ben je voor het leven. Ik wou dat ik daar het geld voor had om elke week mee te mogen reizen naar onze jongens. Hopelijk wordt het in de toekomst beter met het financiële plaatje zo dat ik er ook bij kan zijn in mooi Arena. Voorlopig moet ik het maar voor de buis Ajax bijwonen. Maar dat neemt niet weg……..wzawzdb

 8. bloedgroep AFCA

  Michel6172 komt vanzelf dat we je in de Arena gaan zien…zolang het hart op de juiste plek zit toch

 9. marcussboss

  we zijn er volgend seizoen gewoon weer bij om de beste club van Nederland aan te moedigen!

Comments are closed.