Ajax veegt bod Lazio van tafel

0804ajax-rapidwien_milik1

Lazio Roma heeft zich afgelopen weekend gemeld in Amsterdam om te praten over een overname van Arek Milik. De club uit Rome heeft namens technisch directeur Igli Tare een bod van 15 miljoen uitgebracht maar dat is door Ajax geweigerd. Bij Lazio wordt Milik gezien als de opvolger van Miroslav Klose, wiens contract afloopt en niet wordt verlengd. Ajax wil minimaal 20 miljoen voor Milik die nog in het bezit is van een contract tot 2019 bij Ajax. Naast Lazio hebben ook AS Roma, Sevilla, en Leicester City interesse in de Poolse spits.

Bron: Gazetta Dello Sport

 

Related posts

48 Comments

  1. dickst14

    niet minimaal 20 want dan komt het uit op 16 of 17 terwijl hij waarschijnlijk na het EK veel meer waard is.

    1. BobbyHaarms

      Precies. Laat hem eerst dat EK maar spelen dan gaan we pas praten eerder niet

    2. Iamsterdam2015

      Juist dickst14. Wacht het ek af. Presteert hij daar normaal kan je 25 vragen krijg je 20. Blinkt hij uit vraag je 35 gaat ie voor 30. Tenminste…… Dat denk ik.

    3. Pantelic

      Waarom verkopen. Hebben we eindelijk weer een spits die weet hoe die moet spelen bij AJAX en het doel weet te vinden. Willen we hem verkopen. Duurt het weer twee jaar voordat we een gelijkwaardige spits hebben.

    4. Toppertje

      En als hij nou eens een heel slecht EK speelt? Of ernstig geblesseerd raakt? In ieder geval zal er na het EK minder tijd over zijn om een nieuwe spits te halen waardoor de prijs onevenredig zal stijgen. Ben niet zo heel erg onder de indruk van Milik en denk dat 20 miljoen een zeer mooi bedrag is. Als een speler zelf graag wil dan is het nu eenmaal zo dat als het juiste bedrag geboden wordt (heeft voor een belangrijk deel met zijn salaris te maken) hij gewoon weggaat. Daar kan Ajax niets tegen doen en geldt ook voor de vervanger die Ajax wilt halen.

      1. HURBIE

        Italiaanse clubs staan er niet om bekend dat ze zich aan hun betalingen houden
        Trouwens we hebben hem zelf nodig

        1. De Ajacied

          Minimaal €30.000.000,= anders geen zaken doen, heel simpel,
          Milik is echt een topper in wording hoor
          ❌❌❌

          1. Toppertje

            Wat is je definitie van een topper? Nederlandse top? Europees? Of wereldtop?

          2. De Ajacied

            @ toppertje
            Ik ben van mening dat hij zeker bij de Europesche top zal gaan behoren, hij is nog jong hoor
            ❌ ❌❌

          3. Toppertje

            Nou dat zou mij heel erg verbazen. Voor de Europese top is hij technisch gewoon te beperkt en daardoor veel te afhankelijk van andere spelers. In de Europese top zie je complete (technisch, fystiek sterk en snel) spitsen. Dat niveau zal Milik niet gaan halen. Betwijfel zelfs of de subtop haalbaar is. Daarom denk ik dat 20 miljoen een zeer mooi bedrag zou zijn om hem van harte uit te zwaaien.

          4. Litmanen

            Helemaal eens Toppertje, een eenbenige spits die een hard aangespeelde pass niet kort kan aannemen, dat wordt geen topper. Wel kan hij in een twee spitsensysteem uitgroeien tot een hele bruikbare subtopper.
            Maar ja, bij Ajax spelen we met drie spitsen, dus ik zou zeggen cashen en Huntelaar en Jansen allebei halen.

        2. HURBIE

          Lees net dat ze VD BROM als vervanger voor Bosz bij telaviv willen
          Laat bosz lekker daar blijven dan nemen wij VD BROM

          1. HURBIE

            Vindt Bosz ook niet de vrolijkste
            Weet ook niet wie er beter zal presteren maar Vd BROM heeft AJAX verleden,misschien in zijn voordeel

          2. creutz1977

            Bosz hoeft ook niet vrolijk te kijken… Van mij mag hij heel de dag zuur kijken… het gaat niet om zijn gezicht maar hoe hij een elftal laat spelen! dus iemand zijn hoofd staat je niet aan dan hoeft hij niet te komen…

          3. creutz1977

            oh sorry pannekoek… Wat is je redenatie dan? omdat de man bij feijenoord heeft gezeten? kan geen oordeel zijn over hoe hij een elftal en jeugd laat spelen… Want hij laat een elftal aanvallend voetbal spelen… Maar ik ben benieuwd naar je redenatie poffertje

  2. Charka53

    Als hij weg mag dan niet voor niets laat ze maar flink betalen en als Marc dan toch weg gaat kunnen we het weer uit geven aan een goede vervanger ?

  3. AFC98

    Alleen als je Janssen of Huntelaar ervoor terug kan halen, anders niet… En misschien ff wachten tot Bosz er is, hij heeft ook wel een mening hierover denk ik?

  4. Niels1983

    20 miljoen is geen slecht bedrag hoe groot is de kans dat hij met Polen een geweldig ek speelt met 20 miljoen kan Ajax 2 goede versterkingen halen Ziyech en Janssen

  5. paullus

    als je milik voor 20 verkoopt zal je voor janssen het zelfde moeten betalen is gewoon lood om oud ijzer
    gewoon onze po nog een paar jaar vast zien te houden

    1. Ajax nr 1

      Precies paullus. Deze Milik groeit nog steeds en zal alleen nog maar beter worden. Maar bij Ajax Is alles te koop dus beginnen we weer opnieuw en komen we weer niets dichterbij.

      1. Velibor

        Ik zeg fijn nog een jaar houden en anders laten ze maar de hoofdprijs betalen en zeker zo’n Leicester uit Engeland want die gasten bulken vd poen!

  6. Geroldkohlen

    mooi zo! na het ek is hij tussen de 25 en 30 miljoen waard, moet afgelopen zijn dat uitverkoop winkelen in Nederland, lekker de hoofdprijs laten betalen!

  7. Geroldkohlen

    mooi zo! na het ek is hij tussen de 25 en 30 miljoen waard, moet afgelopen zijn dat uitverkoop winkelen in Nederland, lekker de hoofdprijs laten betalen!

  8. Basl

    Lazio betaald niet of slecht, zie bij kishna, anders was hij verkocht vrees ik.

  9. afcadeluxe

    word er doodziek van,vraag gewoon absurd hoge bedragen voor ajaxspelers,blijft ons team een paar jaar bijelkaar en heeft dan meer kans op succes in europa,die gasten denken echt dat bij ons elke dag uitverkoop is,15miljoen krijg je in italie iemand uit 3e divisie….

    1. BobbyHaarms

      Helemaal mee eens. Ik heb het al eerder aangegeven maar die boeren van psv doen dat keer op keer geweldig en slepen voor zowat elke speler de hoofdprijs binnen. Vind het daarentegen wel goed dat Ajax dit bod van tafel veegt, hopelijk gaan ze dat nu ook eens met Bazoer doen.

      1. Velibor

        Mee eens bobby want vergeleken bij aan en verkoopbeleid van PSV is dat bij ons behoorlijk hopeloos en dan kunnen ze hier wel zeggen we hebben onze eigen opleiding nog achter de hand maar hoop toch echt dat die nijland of heet die nieuwe vd scouting er eens een paar goeien uit het vuur sleept deze transferperiode gewoon alleen al voor de zekerheid dat je ECHT wat achter de hand hebt bij blessures.

  10. ajaxhoger

    Ze lullen maar weer in de ruimte , die word echt wel verkocht , daar zijn ze goed in , het liefste net `voor het verstrijken van de transferdatum natuurlijk , zodat ze zelf niks meer kunnen kopen
    Als ze al gaan kopen, ik denk helemaal niks , of er komt weer iets wat niet capabel is , het is en blijft armoe troef , terwijl ze bulken van het geld

  11. KBouter

    Groot gelijk van Ajax, verreweg de beste spits in de Nederlandse competitie verkoop je niet voor een appel en een ei. Na het EK zal hij velen malen meer waard zijn.

  12. KBouter

    Groot gelijk van Ajax, verreweg de beste spits in de Nederlandse competitie verkoop je niet voor een appel en een ei. Na het EK zal hij velen malen meer waard zijn.

  13. hackitjacki

    Waarom zo laag? Al die clubs poepen geld alsof het niks is, doe dan minstens 30

  14. jojo123

    Verkoop Klaassen maar … Vervangers genoeg. Een spits is wat moeilijker

    1. Ajaxslied

      lol Klaassen absoluut niet verkopen er is geen vervanger voor hem. Zie namelijk geen andere aanvoerder in deze selectie zitten. Vind het ook vrij bizar dat mensen lopen te zeiken over het voetbal maar als er geld geboden wordt op onze beste spelers zeggen de meeste gelijk strik erom. Er moet gewoon helemaal niemand verkocht worden wil je ooit kans maken in Europa fuck het geld we hebben meer als genoeg op de bank. en als milik gewoon blijft scoren zal zijn waarde alleen maar toenemen en pas verkopen als Dolberg er echt klaar voor is

  15. Kuijff

    Zo lang er geen nieuwe trainer is sowieso geen spelers verkopen.

    Ja, voor 100 miljoen, maar dat zullen ze niet willen betalen voor Milik.

    Afhankelijk van de plannen van de trainer selectie in balans brengen.

  16. Rinus

    Doe die Klose maar naar ons dan plus die 15mlj! Beetje Duitse winnaarsmentaliteit zou ons prima passen

  17. Heldenzoon

    Rare bedragen. Is hij echt zo goed of is als gevolg van de middelmatigheid van de afgelopen jaren ons realisme totaal verdwenen? Waar is een echte Ajax spits? Bosman, van Basten, Kieft, Kluivert….. Allemaal uit eigen jeugd. En daarna uit eigen jeugd? Fuck All!!

Comments are closed.