Lucky Ajax bij jubileumwedstrijd De Bloemenbeek (Incl foto’s)

0522twenteallstars-luckyajax

Lucky Ajax was zaterdagmiddag aanwezig in De Lutte waar een jubileumwedstrijd werd gespeeld tegen FC Twente All Stars. Een ‘historische wedstrijd’ ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van Landhuishotel De Bloemenbeek. Daar is Ajax al 43 jaar een graag geziene gast in de voorbereiding op het seizoen. Tevens werd de wedstrijd gespeeld voor twee goede doelen namelijk Spieren voor Spieren en Kans voor een Kind. Oud-Ajacied Jan van Halst nam namens ambassadeur van Spieren voor Spieren een cheque in ontvangst. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 6-5 overwinning voor de FC Twente All Stars.

App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

0522twenteallstars-luckyajax1

0522twenteallstars-luckyajax2

0522twenteallstars-luckyajax3

0522twenteallstars-luckyajax4

0522twenteallstars-luckyajax5

0522twenteallstars-luckyajax6

0522twenteallstars-luckyajax7

0522twenteallstars-luckyajax8

0522twenteallstars-luckyajax9

Related posts

9 Comments

  1. marcussboss

    toch mooi dat dit gedaan wordt voor die goede doelen! ik vind sowieso dat ajax wel altijd goed bezig is als het om goede doelen gaat. ???

    1. rickert

      Prachtig, ik vind dat Ajax er inderdaad prachtig mee omgaat. Maar als je een club bent met zoveel draagkracht. hoort dat misschien ook wel tot je morele plichten.

      1. Indojood

        Uitstekend verwoord, rickert. Niet alleen voetbalclubs maar ook bedrijven zouden deze verplichting moeten voelen. Sociale cohesie van de maatschappij waarin we leven is in ieders belang.

        1. HURBIE

          Altijd weer een gezellig samenzijn van die gasten
          En je helpt een ander er mee TOP

Comments are closed.