Spelersbus zondag opgewacht door handjevol supporters (Incl video)

0403ajax-pec_spelersbus

Na de deceptie tegen De Graafschap was de teleurstelling natuurlijk groot bij alle supporters. Bij aankomst van de spelersbus bij de Arena liepen de emoties dan ook hoog op door het verspelen van landstitel 34. Enkele malen greep de politie in om onenigheden onder de supporters de kop in te drukken waarna uiteindelijk iedereen zwaar teleurgesteld huiswaarts keerde. 

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Bron: AT5

Related posts

31 Comments

    1. Charka53

      Ja ajax26 jij niet alleen ,maar laten we dit Verlies als volwassenen nemen het heeft er gewoon niet in gezeten volgend seizoen weer een nieuwe kans misschien met Frank zo niet een andere coach.

    2. De Ajacied

      Slapeloze nacht was dit
      Voelt of ik 50 liter bier op heb, gewoon kut is het
      ❌❌❌

      1. De Ajacied

        @ Charka53
        Sta volledig achter jou woorden, top gesproken
        ❌❌❌

  1. Geroldkohlen

    dat ze nog mee terug mochten met de bus! lopen vanuit Doetinchem was hun verdiende loon geweest!!!!!!

  2. AFC98

    Dit is natuurlijk heel erg en iedereen die Ajax lief heeft zal de komende weken nog chagrijnig zijn, maar ik heb ook filmpjes gezien van ajax hooligans in Doetinchem die alles wat los en vast zat sloopte… Ik snap dat iedereen vol ongeloof zit en het is gewoonweg klote, maar dit betekent niet dat je zomaar dingen kan gaan zitten slopen….

    1. Oosterse Ajacied

      Inderdaad die filmpjes heb ik ook gezien. Net zo triest als het verspelen van het kampioenschap.

      1. Velibor

        Ja dat is onzin en zeker in doetinchem want de graafschap is hier echt geen schuld aan maar die tofferikken in het veld,inderdaad ze hadden die voetballers met de supporters terug in de trein moeten stoppen……

        1. Kuijff

          Vertel dat maar aan een klein aantal malloten dat zich Ajacied noemt.

          De schoonzus van Vreman is een collega. Zijn vrouw (!?!) had al berichten ontvangen dat ze de komende tijd beter niet naar Amsterdam konden komen.

          Smeets wordt nog veel directer bedreigd en moest gister onder politiebegeleiding naar huis.

          Zieke figuren die dit doen…

  3. Iceman

    En terecht ook. Nee de spelers terug laten lopen en dan klagen over de warmte in persoon van onze mooie jongen Davy Klaassen, tjong jonge wat Sissi een mietje De Graafschap had ook last van de hitte maar die gingen er vol voor er boven knallen enige wat gevraagd werd is winnen en je was landskampioen maar kennelijk was dat te veel gevraagd. Nog bedankt jongs top gedaan ?????????????

  4. polaroids

    Dit is niet de manier, vooral ook niet omdat het bestuur medeverantwoordelijk is….

  5. Michel6172

    Dikke ellende, schande!! Iedereen is hier voor verantwoordelijk. Gewoon te gek voor woorden. En idd, ze hadden naar huis moeten lopen!!

  6. Dagrump

    Wat een wan prestatie. En die wissels daar snap ik helemaal niks van. Maar dat zal ik niet alleen hebben!

  7. Iamsterdam2015

    Er hoefde alleen nog maar gewonnen te worden van De Graafschap, de nummer voorlaatst(!) van de huidige Eredivisie.

    Wat een blamage, wat een afgang en wat een vreemd scenario. Bij een gelijke stand je topscorer wisselen voor een matige vervanger, terwijl er in Zwolle door je directe concurrent wordt gedaan wat zij moesten doen. Noem mij negatief of een azijnpisser, maar wordt het niet eens tijd dat Ajax een echte leider, met power en winnaarsmentaliteit gaat aankopen? Met deze jongens alleen win je geen prijzen, is gebleken. Zo kijken de supporters al een paar seizoenen naar onaantrekkelijk voetbal, hebben ze de laatste twee seizoenen niets gewonnen, maar houdt iedereen binnen de club het masker op, want het gaat hartstikke goed.
    Het valt ook niet mee, als je door liefde verblind en verlamd bent en je bang bent voor je positie binnen de club.

    Ajax supporters sterkte en hopelijk komen er voor jullie betere tijden. Om te beginnen met aantrekkelijk voetbal!

    P.S. Tipje; kijk eens een wedstrijd van PSV of AZ…..

  8. Slingertje.

    Had die losers maar op de strontkar terug naar A’dam gebracht ipv in een luxe bus.

  9. BobbyHaarms

    De bezem moet erdoor en flink ook. En dan bedoel ik niet alleen de spelersgroep maar zeker ook het TH en die misselijkmakende directie.

  10. dioajax

    op rotten de boer…hoe kan de beste club van nederland niet alles geeft in de laatste en belangerijkste wedstrijd van de hele jaar niet winnen…wij als supporters worden alleen dood ziek en we zijn teleurgesteld…de hele team samen met de spelers krijgen gewoon hun zakken vol met geld elke maand en ze gaan weg naar een andere club en alles is voorbij…ik kan ze niet horen meer…je speeld verdomme voor je supporters die geld geven aan een seizoen kaart die hebben wel hard voor gewerkt….en jullie geven geen reet…er is geen clubliefde meer ook geen passie voor het shirt die ze dragen…rot op…ook de rvc stelletje geldwolven…laat ons ajax alleen….ga weg de boer….

  11. hackitjacki

    Jongens ik vind ook jammer maar waarom moeten mensen gelijk zo uit hun plaat? Vaak genoeg supporters niet gehoord tijdens wedstrijden hoor terwijl ze dat wel konden gebruiken… Utrecht onlangs, hele tijd stil en fluiten maar pas als het 2-2 word uit je dak gaan. Mooi weer supporten noemen ze dat geloof ik…

  12. Cootje Adriaanse

    De bezem door de selectie vind ik overdreven. Ik denk dat Ajax in principe een goede selectie heeft, al is een versterking hier en daar zeker gewenst.

    Een ervaren speler met een killersmentaliteit. Positie onbelangrijk.

    En een nieuwe trainer die uit deze talentvolle groep het maximale weet te halen. Zowel op aantrekkelijk voetbaltechnisch (het gewenste Ajax-voetbal) als mentaal gebied.

    Frank de Boer lukt dat niet. Dat blijkt al 3 jaar en dat zeg ik ook al 3 jaar.

    Natuurlijk is de beursgang een doorn in het oog en daarmee heeft Ajax toentertijd zijn eigen identiteit verkocht, maar dat draai je nu niet meer terug.

    Als Ajax weer frivool voetbalt, er weer kan worden genoten van het spel én ze prijzen pakken, vind ik de beursgang van minder belang.

  13. marcussboss

    ajax heeft de graafschap gewoon 100% onderschat. Na het doelpunt van Younes dachten zij dat ze er al waren en werd t spel ook slechter. ’t is verschrikkelijk maar ik hoop dat er volgend seizoen weer een frisse selectie staat met sowieso meer opties in de spits!!!

  14. fjonkman

    Ik denk dat het qua inzet op zich niet eens zo slecht was. Dat er sprake was van onderschatting? Ja, dat zeker. Maar als je ziet hoe Gudelje en Klaassen me een partij meters hebben gemaakt.. Kan ik het me wel voorstellen dat Klaassen geen pepernoot meer raakte. Die jongen heeft zich de pleuris gelopen om gaten dicht te lopen die anderen lieten vallen. En dit is al weken aan de gang. De balans is er al even een poosje uit en er is niet ingegrepen door de staf.. En nu zag je één voor één spelers door hun hoeven zakken, doordat de balans weg was. En voor volgend seizoen zullen er dingen op het middenveld moeten veranderen, anders degradeer je een talent als Klaassen tot een loper op het middenveld. Doodzonde en het komt het spel niet ten goede…

  15. EugAjax

    Ik zeg mijn seizoenskaart op, niet vanwege de club, de spelers, het mis gelopen kampioenschap, technisch hart, technische staf, of directie. Nee vanwege dit soort gedrag. Ze zien mij niet meer zolang er in de arena dit soort publiek mag rondlopen. Onvoorstelbaar bedriegen van spelers De Graafschap en dus ook eigen spelers. Triest. Ik volg mijn club met alle moois vanaf nu vanaf radio en TV totdat stadion gevrijwaard is van deze zichzelf noemende Ajax supporters!

Comments are closed.