Joël Veltman:’Ik heb vertrouwen in een goede afloop’

0520veltman_dijks

Ajax zal de koppositie niet meer uit handen geven, laat Joël Veltman in op de clubsite weten. Hij gelooft niet dat de laatste vier wedstrijden makkelijk zullen worden want volgens hem heeft Ajax lastigere tegenstanders dan psv. ‘Als je ons schema vergelijkt met dat van PSV, dan denk ik dat wij misschien wel een lastiger programma hebben in de laatste vier wedstrijden’

Hij vlakt geen ene ploeg uit maar benoemt de twee grootste tegenstanders, Utrecht en Heerenveen: ‘Zo komt FC Utrecht komend weekend op bezoek in de Arena. Die ploeg doet het dit seizoen gewoon goed. Daarna gaan we op bezoek in SC Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion vallen vrijwel altijd veel doelpunten’. Joël Veltman houdt de hoop op de kampioensschaal hoog: ‘Als we in de resterende vier wedstrijden blijven winnen, dan worden we kampioen. Zo simpel is het. We moeten wel alles blijven geven tot het allerlaatste duel. Ik verwacht niet dat we in de laatste vier wedstrijden nog punten gaan verspelen. Ik heb vertrouwen in een goede afloop.’

Related posts

37 Comments

    1. BobbyHaarms

     Wat het eerste stuk betreft ben ik het volledig met Joël eens: Ajax heeft een moeilijker programma dan psv deze laatste 4 wedstrijden. Waar dat vertrouwen op gebaseerd is mag Joost weten als je die wedstrijd tegen Cambuur zag, de praktijk wijst meestal uit dat er in de laatste wedstrijden nog een hoop punten verspeeld gaan worden, en hee er zijn er nog 12 te verdelen he? We zullen het meemaken de komende weken, maar ik denk dat Ajax het nog wel eens heel zwaar kan gaan krijgen…

  1. antonajax

   Ik heb ook VERTROUWEN in een goede afloop. Ajax is altijd sterk het einde v/h seizoen. Die verspelen dit niet meer. Op naar titel 34!!

  1. rickert

   er zitten altijd kutwedstrijden tussen, die moet je ook winnen. We worden gewoon kampioen!

 1. Charka53

  Wij ook Joel maar dan moeten jullie er wel echt tegen aan en focussen op de wedstrijd 100% inzet en niet minder dan komt het goed.

 2. AjaxStaff2015

  Jammer dan in de selectie zit geen timmerman die voor de 4 wedstrijden het doen dicht te spijkeren, geloog het niet zo

 3. Ajaxlucas

  Ik heb er ook het volle vertrouwen in. Nog 4 goede wedstrijden spelen maar als het net zo word als tegen Cambuur word het niks

 4. afcadeluxe

  ben pas gerustgesteld als wij echt kampioen zijn,want het is vaak niet echt overtuigend wat ze op het veld laten zien

 5. fjonkman

  Eerst maar eens zien te winnen van Utrecht zondag.. Ik ben er in ieder geval bij om onze jongens aan te moedigen!

  1. jood84

   de laatste jaren hebben we moeite met Utrecht.. dus ik hou me hart vast voor zondag

 6. -buitenkantje rechts-

  Ben benieuwd waar die hoop op gebaseerd is.. Afgaand op de laatste wedstrijd zou ik me ernstig zorgen maken..

   1. FdB=Ajax

    Ben juist benieuwd waar al die angst op gebaseerd is 🙂
    Tuurlijk hebben we veel slechte potten gespeeld dit seizoen, maar we staan nu wel even lekker 2 punten los van PSV die gewoon een veel sterkere selectie hebben. Dus heb een beetje vertrouwen in onze jongens en ik Frank de Boer, die zet de ploeg echt wel op scherp hoor

    1. FdB=Ajax

     *en in Frank de Boer
     (ik denk niet dat ik Frank de Boer ben, zoals sommigen hier denken vanwege mijn nickname haha)

 7. slm020

  Meestal als Veldman gaat roepen is het meteen weer ruk !! Hij motiveert alleen maar de tegenstander !! Zorg eerst maar dat je Haller of Boymans onder controle heb !!

 8. Remco425

  Ik help het hem hopen, maar ik ben nog niet zeker. Als we tegen utrecht zo spelen als tegen Cambuur gaan we het niet redden. Voordeel is dat we ons nog een gelijkspel kunnen permiteren als pisvee niet veel meer doelpunten maakt dan wij.

 9. Mauheb

  Dat word as zondag weer 90minuten billenknijpen, verwacht niet dat ze gaan winnen, kunnen die druk helemaal niet joh, kijk NEC thuis, en vergeet vooral afgelopen zaterdag niet he!! Ik hoop het wel natuurlijk, maar die hoop is op bijna niks gebaseerd. Helaas

 10. lezerG

  Ik denk dat er idd veel doelpunten gaan vallen in Heerenveen en wel in hun eigen doel. Niet in dat van Jasper en zn mannen.

 11. Cootje Adriaanse

  Utrecht en Heerenveen zijn nog even lastige hindernissen, maar ook De Graafschap uit kan nog spannend worden als die nog om degradatie vechten dan.

  Voor PSV verwacht ik dat alleen Roda JC uit nog lastig kan zijn. Is in verleden wel een Angstgegner gebleken…

Comments are closed.