Ajax verlengt contract Riedewald tot 2020

1105ajax-fenerbahce_riedewald

Ajax en Jairo Riedewald hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van het contract. Riedewald zette maandagmiddag zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2020. Zijn oude contract liep tot de zomer van 2019. Momenteel is de speler herstellende van een blessure en komt hij waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie.

‘Dat ik mijn handtekening onder dit mooie contract heb gezet, geeft rust om verder te revalideren. Momenteel zijn het zware tijden voor mij en ik loop nog steeds op krukken om de enkel meer rust te geven. Het liefste wil ik dit seizoen nog een wedstrijd meepikken, of dat nu in Ajax 1 of Jong Ajax is. Maar lukt dat niet, dan richt ik me op volgend seizoen’. Ook Marc Overmars is content met het verlengen van het contract. Nu heeft hij een tegenslag omdat hij geblesseerd is. Dat is jammer voor hem, maar dat was geen enkel discussiepunt wat betreft deze contractverbetering’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

26 Comments

  1. De seijs

   klasse Riedewald en nu nog beter terug komen. En zorgen dat je in het Nederlands elftal komt.

   1. BobbyHaarms

    Uitstekende zet van Ajax, hulde! Nu nog het fatsoen krijgen om geen uitverkoopprijsje om de nek te hangen van je topspelers dan ben je helemaal goed bezig 😉

 1. Joep

  Hier spreekt vertrouwen uit van Ajax. Goed bezig. Heel veel succes met je herstel. Ik hoop dat jij volgend jaar CL speelt met Ajax.

Comments are closed.