Robert Muric lovend over Bergkamp: ‘Man, wat een speler…geweldig’

0221ajax-excelsior_muric

De twintigjarige Robert Muric leert veel van Dennis Bergkamp, zo zegt hij in een interview met 24sata. Natuurlijk heeft hij Bergkamp nooit in levende lijve zien voetballen maar hij doelt op de beelden via YouTube.’Ik was te jong om de speler Bergkamp te kennen, daarom heb ik beelden bekeken op YouTube. Zijn doelpunten en zijn manier van spelen. Man, wat een speler…geweldig!’

Robert wilde maar al te graag in eerste van Dinamo spelen maar het doorbreken was erg moeilijk maar hij heeft geen spijt dat hij naar Ajax is vertrokken. ‘Dat betekent echter niet dat die droom nooit meer in vervulling kan gaan. Wie weet. Misschien keer ik op een dag terug bij Dinamo en speel ik in een volgepakt Maksimir Stadion’. Er is nog altijd een juridische strijd tussen Ajax en Dinamo aan de gang want Ajax zou zonder toestemming met Robert Muric onderhandeld hebben.

Related posts

21 Comments

  1. De seijs

   Dacht dat Bergkamp er voor spek en bonen bij zat.Leek wel een dood vogeltje.maar weet nu beter.zo zie je maar.top Bergkamp

 1. Remco425

  Berkamp, altijd zwaar ondergewaardeerd door de voetbalwereld. Die met hem gevoetbald hebben zijn het wel met elkaar eens. Hij was 1 van de beste voetballers ter wereld in zijn tijd!

 2. -buitenkantje rechts-

  Geweldige speler.. Maar als coach? Ik heb hem nog niet kunnen betrappen op nuttige en slimme uitspraken over voetbal.. Speelde een dubieuze rol in de zaak Jonk.. Heeft op de bank de uitstraling van een zak spijkers.

  1. Remco425

   Hij blijft sowieso op de achtergrond dus zowel niks positiefs als negatiefs kunnen zien. Als een speler lovend over hem is als trainer, moeten we maar gewoon aannemen dat dat zo is 😉

 3. BobbyHaarms

  Het enige wat praat bij Dennnis zijn zijn voeten. Wel mooi die reactie van Muric, hieruit blijkt mede de rijke historie van Nederlandse voetballers in de wereld.

 4. afcadeluxe

  als muric nou nog leert van dennis hoe je scoort voor een leeg doel zijn we 1grote stap verder (en 3 punten meer na vanavond)

 5. paulvos

  Ik vind dat niet alleen Muric veel van Bergkamp kan leren, iedere speler kan veel van hem leren, de Grootmeester.

  1. jood84

   alles kunnen ze leren van hem op voetbal gebied, maar niet hoe ze van vliegangst kunnen komen

Comments are closed.