Tete en Riedewald steunen elkaar elke dag

0509riedewaldoranje

Voor Kenny Tete begon het seizoen geweldig bij Ajax waar hij Ricardo van Rhijn uit de basis speelde en zijn debuut maakte in Oranje. Een enkelblessure gooide in januari roet in het eten waardoor Tete dit seizoen niet meer in actie komt voor Ajax. Ook zijn maatje Jairo Riedewald trof hetzelfde lot maar beide spelers hebben momenteel veel steun aan elkaar.

‘Het gaat naar omstandigheden goed en ik heb nu een walker en het gips is eraf. Ik heb de beelden van de wedstrijd tegen Vitesse vaak teruggekeken en het is vooral ongelukkig. Isaiah Brown blokt de bal prima maar mijn voet zit klem waardoor mijn enkel dubbelklapt, het was gewoon pure pech’. Ook Jairo Riedewald kampt met een langdurige blessure maar beide spelers hebben veel steun aan elkaar. ‘We kunnen allebei niet rijden, dus worden elke dag samen opgehaald in een busje. Dat is wel gezellig. We zijn de hele dag samen en peppen elkaar ook op. Er zijn soms dagen dat het minder gaat, dan is Jaïro er voor mij en andersom. Dat is wel fijn’.

Bron: NOS

Related posts

27 Comments

  1. De Ajacied

   Toppers zijn het allebei
   Hopelijk zijn ze snel weer beschikbaar voor Ajax1
   We kunnen ze goed gebruiken hoor,
   Heel veel succes met jullie revalidatie mannen
   ⭐️⭐️⭐️

  2. AFC98

   Ja volgens mij zijn tete, riedewald, el ghazi en bazoer goede vrienden van elkaar, ik zie ook vaak foto’s dat ze samen uit eten gaan enzo

 1. Martin_FSide

  Top boys, alles voor de teamgeest en motivatie om nog sterker terug te komen ❌❌❌

  1. BobbyHaarms

   Goed bezig die 2. Hun vervangers doen het trouwens prima dus neem jullie tijd door sterker terug te komen!

 2. Oosterse Ajacied

  Fijn om te lezen! Super jammer dat ze uitgevallen zijn, maar gelukkig doen hun vervangers het ook prima!

  1. ajaxhoger

   Die deed het heel goed gister , wat is het toch jammer dat ze allebij er niet bij zijn , hoewel het nu ook redelijk goed staat .
   Zo weer iets positiefs gepost widi

  1. frenkynairo

   Off topic: erger me echt mateloos aan die zivkovic. Loopt met een zuur gezicht Rond in ons mooie ajax shirt. Moet zich gvd schamen gauw wegdoen die gozer

Comments are closed.