Boilesen stelt transfer opnieuw uit en gokt op zomers vertrek

0312dnjepr-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen mag vertrekken bij Ajax maar daar heeft de Deen nog geen oren naar zo lijkt het. Nadat Boilesen en zijn management eerdere aanbiedingen van Middlesbrough en Wolverhampton Wanderes hebben afgeslagen lijkt nu ook Dinamo Zagreb de komst van Boilesen te kunnen vergeten. De club uit Kroatë toonde interesse in Boilesen (zie eerder bericht) maar lijkt nu ook achter het net te vissen, zo weet het Deense Bold te melden.

‘Inmiddels weten wij dat er opnieuw interesse is van een aantal clubs maar ik sta niet op het punt om ergens een contract te tekenen. Ik moet aan de lange termijn denken en nu geen emotionele beslissingen nemen. Dan loop ik het risico dat ik op sportief gebied foute keuzes ga maken. De Eredivisie duurt nog drie maanden dus die periode is voor mij te overzien’. Het contract van Boilesen bij Ajax loopt komende zomer af waardoor de speler dan transfervrij de Arena kan verlaten. Doordat in Kroatië de transfermarkt op 15 februari sluit hoopte Ajax nog een transfersom voor Boilesen te ontvangen maar dat lijkt nu dus niet meer te gebeuren.

Bron: Bold

Related posts

45 Comments

    1. De Ajacied

      Jonge jonge zeg
      Laat hem de Toekomst maar onderhouden, met schoffelen, papier rapen etc. Etc.
      Echt waar wat een drama met hem en zeker zijn vader ??

  1. Indojood

    Koop zijn contract af en trap hem eruit. Dat geld zijn we toch al kwijt maar dan ben je van het gezeur af. Laat ‘m lekker in het park gaan ballen met zijn vader.

      1. Velibor

        Ja uitbetalen en zich nooit meer laten zien bah daar baal ik van van zulke types oprotten man, ik ben die foto zo beu ?

    1. Litmanen

      Ik snap ook niet waarom die gast nog steeds op de toekomst en de Arena mag parkeren. Spullen inleveren en wegwezen. Levert toch niets meer op.
      En die droomclub van hem gaat een nachtmerrie tegemoet. ( wat een sublieme woordspeling zeg!)

    2. Remco425

      Was te verwachten. Dit is dus echt een geldwolf en geen liefhebber. Voetbalt liever niet dan wel voor een paar centen meer.

    3. PvL020

      Nou dan kan hij ook nog eens een transactie vergoeding krijgen bovenop de afkoop van het contract

  2. timkloppers

    wat een gigantische klootzakken zijn die 2. Lekker een pa die je geen club gunt. denk dat je ajax dankbaar mag zijn met die contract verbetering na al die blessures. met een beetje respect koop je zelf je contract af. mokthar naar Zwolle is een voorbeeld van zelf een contract afkopen. en er zijn er meerdere geweest.

    1. BobbyHaarms

      Ik heb de Denen qua mens erg hoog zitten maar deze randdebiel mag wat mij betreft vandaag nog door zijn enkels knakken..

    1. huub

      Hij vertrekt via de achterdeur en komt niet langs “AF” en ontvangt geen 200 euro aan bonus.

  3. AFCA my World

    Het is gewoon een geldwolf, het salaris wat hij bij Ajax krijgt ligt hoger dan wat hij in Kroatië kon verdienen, bovendien hoopt hij van de zomer een hoger tekengeld en salaris te krijgen omdat hij dan transfervrij is.
    Het gaat puur om de centjes,hopelijk wil een amateurclub hem nog hebben anders komt ie nooit meer aan voetballen toe !

  4. Sazzz

    hij snapt niet dat hij die drie maanden moet optellen bij de rest van het seizoen dat hij al gemist heeft. Wie wil nou een blessuregevoelige speler, wiens laatste seizoen uitermate bagger was en die een seizoen niks gespeeld heeft? ik snap dit echt niet

  5. huub

    Waarom zou hij! Zijn zakken worden gevuld met niks doen. bij een andere club moet ie werken voor zijn centen en bij Ajax wordt automatisch zijn rekening gespekt.

  6. -buitenkantje rechts-

    Hopeloos geval van overschatting..
    Hij mag blij zijn dat er überhaupt nog een club zich meldt voor hem.. Blessures..seizoen lang niet gespeeld..

    1. BobbyHaarms

      Ik hoop alleen amateurclubs BR, einde profcarrière voor deze over het paard getilde kneus.

  7. bukowski7709

    hoe kan je hier nog boos om worden? had je verwacht dat die wel weg ging nog? nee toch, volkomen in de lijn van verwachtingen: eer aan jezelf houden als Ajax zijnde en netjes afkopen een hand geven en nooit meer aan denken…

  8. Slingertje.

    Die pannenkoek denkt echt dat er een topclub op hem zit te wachten.
    Waar hij ook naar toe gaat ook daar zal hij snel op de bank gaan belanden.

  9. PvL020

    Ik hoop dat er straks geen enkele club voor hem komt. Aan de andere kant kan ik Boilesen ook wel weer begrijpen ergens…… FdB heeft een fout gemaakt door hem te lang het voordeel te geven, dan ineens wel uit de selectie waardoor Boilesen ook niets meer voor Ajax wil doen en Ajax geen cent meer gunt. Kan het hem eigenlijk niet kwalijk nemen

    1. afcadeluxe

      ja maar je niet in de picture spelen en fdb zn ongelijk bewijzen is toch kinderachtig?amsterdam is leuke stad maar ik ga ook niet 3maanden op een bankje zitten,hij is toch zo goed (denkt hij)nou dan had hij al weg moeten wezen…

  10. afcadeluxe

    wacht maar wie wil er van de zomer nou een kneusje die liever niet voetbalt en een eikel als zaakwaarnemer heeft…..???

  11. pietprecies

    Hij wil op sportief gebied geen foute keuzes maken hahahaha alsof hij dat nog niet heeft gedaan, wat een idioot

Comments are closed.