De Boer geniet van Bazoer: ‘Geen toeval maar gewoon kwaliteit’

0207ajax-feyenoord-bazoer

Frank de Boer laat enkele dagen na de Klassieker weten genoten te hebben van zijn ploeg die uiteindelijk de strijdlust toonde om de wedstrijd winnend af te sluiten. De Boer licht er bepaalde spelers uit die enorm belangrijk zijn voor Ajax momenteel.

‘Davy Klaassen liet zondag weer zien dat hij een echte prof is en ging wederom voorop in de strijd. Dan zie je dat hij voetbalgogme en kwalitiet in huis heeft. Met Amin Younes hebben wij een prima buitenspeler in huis maar hij zit nog lang niet aan zijn top. De momenten dat hij continu acties kan maken is een punt waarop hij nog veel kan winnen maar ik weet dat hij daar keihard aan werkt. Over Riechedly Bazoer kunnen we kort zijn want dat hij dat doelpunt maakt met zijn buitenkant voet is geen toeval maar gewoon kwaliteit. Hij komt wel vaker bewust in dat soort situaties waaruit hij op deze manier kan scoren. Tot slot wil ik Lasse Schöne een compliment geven want ik snap dat hij in een lastige situatie zit. We weten wat we aan Lasse hebben en dat liet hij zondag zien, want we hebben iedereen keihard nodig momenteel’.

Bron: Ajax TV

Related posts

40 Comments

     1. Litmanen

      Absoluut, maar uit zijn woorden blijkt dat Lasse van het weekend weer op de bank zit. Als de nood hoog is twintig minuten voor tijd, dan brengt hij Lasse weer……

  1. BobbyHaarms

   Wat Bazoer betreft mogen we hopen dat hij nog anderhalf jaar bij ons blijft, die is zo goed dat ie niet te behouden is

   1. Remco425

    Dat zit met zijn familie wel goed. Ik hoop zelfs dat hij langer blijft. Ook voor hem zou het ideaal zijn om op zn 23e pas te vertrekken en dan hebben we hem tenminste ook bijna op zn top kunnen gebruiken, maar ik weet dat anderhalf jaar nog heel lang duurt en er in die tijd heel veel kan gebeuren.

 1. bukowski7709

  wat zou frank tegen schone hebben, volgens mij zet frank hem het liefst gelijk weer op de bank al lijkt me dat sterk na zijn sterke wedstrijd van afgelopen zondag! bazoer is echt buiten categorie…

  1. -buitenkantje rechts-

   Dat denk ik ook.. Hij heeft het over de “lastige situatie van Schöne”.. Dat betekent dat hij waarschijnlijk komend duel gewoon weer op de bank begint.
   Bazoer is bijzonder talentvol, maar nog geen buitencategorie.. Daarvoor moet hij nog stappen maken. Wel een genot om zo iemand in de ploeg te hebben.

   1. Remco425

    Inderdaad. Ter vergelijking, Seedorf had op zn 19e al de CL gewonnen en ging al naar Italie. Maar Bazoer kan zeker een grote worden. De 1e sinds Sneijder 🙂

   2. bukowski7709

    dat klopt van bazoer, en het is nog een jong ventje en nog ‘niks’ bewezen maar wat een klasse straalt die al uit. als die jongen zijn contract met 2 jaar verlengd kan Ajax over een jaar weer cashen (ik weet niet waarom ze zouden willen cashen, misschien voor de rente want uitgeven doen ze het toch niet)

 2. Roberto

  Beste Frank, zet Lasse Schöne aub op het middenveld in combinatie met Davy Klaassen en Riechedly Bazoer! Afgelopen zondag is wel gebleken waarom. Het zijn stuk voor stuk winnaars met de juiste instelling en mentaliteit!

   1. Roberto

    Laten we het hopen BobbyHaarms. Zijn wij nou de degene die zo slim is, of is Frank nou zo dom?

   2. AFC98

    Ja en gelijk 3x zoveel doelpunten tegen, aangezien en alle 3 aanvallende middenvelders zijn, dus de balans is dan ver te zoeken. Je hebt gewoon een sterke ballenafpakker nodig, wat gudelj tot nu toe nog goed uitvoert.

   1. lrsvdrk

    gelukkig de laatste paar wedstrijden niet idd! younes doet het ook vele malen beter op het moment

 3. PvL020

  Schöne nu gewoon laten staan, kan je niet meer omheen. Elke keer als hij invalt bewijst hij het nog steeds en nu vanaf minuut 1 al. Milik erbij en die gaat dan zeker scoren op aangeven van Schöne. Ook de corners veel beter

 4. Charka53

  Als nu iedereen er zo eens over zou denken hebben we iedere wedstrijd een echte wedstrijd.

 5. Deusie

  Blijkt nu maar weer dat zowel Fischer en el Ghazi tekort presteren om in aanmerking te komen voor een basisplaats, Lasse hoort daar wel op rechts en Younes op links. Middenveld zonder Gudelj zou ik ook wel eens willen zien want die verstopt zich iedere wedstrijd en draait 8 van de 10 keer de verkeerde kant op.

  1. AFCA my World

   Het is niet zo zeer dat ze te kort komen,het is meer dat ze door hun jeugdigheid niet elke wedstrijd op topniveau kunnen presteren,bovendien heeft de blessure van Fisher hem achteruit geworpen in zijn groei, geef die jongens tijd en het komt helemaal goed !

 6. Germain

  Ik laat de opstelling en wedstrijdtactiek vol vertrouwen en heel graag over aan FdB en zijn assistenten. Alle 20 selectiespelers zijn super gemotiveerd en nemen plaats op de bank als het moet. Dus er wordt duidelijkheid verschaft aan iedereen en alle 20 tonen begrip voor beslissingen en keuzes, das klasse van al die gasten maar ook van het technisch kader. En dat duurt al ruim 5 jaren, chapeau Frank en consorten en succes de komende 12 wedstrijden.

 7. 4everAjax

  Ik kan mij afgelopen seizoen nog herinneren dat Lasse volgens velen niet goed genoeg was. Apart.

Comments are closed.