‘Charlton Athletic wil Sanogo huren’

0807sanogo

Wellicht verlaat Yaya Sanogo Ajax nog in de komende uren. De 23-jarige spits wordt gehuurd van Arsenal, maar komt bij Ajax amper in actie. Charlton Athletic, dat uitkomt op het Engelse Championship, zou Sanogo graag op huurbasis aan de selectie willen toevoegen, zo meldt de BBC.

Charlton Athletic, de kwakkelende nummer 23 van de Championship, kan wel een extra aanvaller gebruiken en Sanogo is degene die de selectie de rest van het seizoen moet komen versterken. Ajax zal niet rouwig zijn om een vertrek van de spits, terwijl Arsenal ook wel zal willen meewerken aan een verhuur.

Related posts

27 Comments

  1. rickert

   Hij maakte best wel een gedreven indruk in die 6 minuten dat we hem hebben zien spelen toch?

   1. Ram88

    Ja en er dan straks 25 inschieten bij Charlton, ik begrijp ook niet als je dan iemand huurt hem dan niet gewoon 8 wedstrijden achter elkaar van begin laat spelen dan kan je je conclusie trekken en voor 55000 man spelen is toch anders dan voor 100 op de toekomst. Dus de mensen die zo negatief doen waarom zijn jullie eigenlijk voor Ajax

 1. Iamsterdam2015

  Dat ze een tijdverschil hebben in Engeland wist ik, maar 300 jaar waar ze dus kennelijk geen tv of internet hebben wist ik niet. Whahahahahaha.

 2. Kuijff

  Overmars! Doe iets!!

  Stap in je auto, zet Sanogo er bij in, stuur richting Charlton en wens ze veel plezier met hem!

 3. AFCA_Leidschenveen

  Eh Sonago is weg… Dus waar blijft de beloofde spits??

  Dat was de deal toch? Eerst iemand weg..

 4. Tinus

  Ik hoor liever dat er iets komt ipv alle vertrek berichten….maar goed daarop had ik bij begin van de transfer Window al weinig verwachtingen (#helaasgeenspits)

Comments are closed.