Hiddink verkleint kans op transfer Traoré

2812Bertrand_Traore

Guus Hiddink is momenteel aangesteld als interim-manager bij Chelsea en de Achterhoeker heeft op een persconferentie een aantal punten duidelijk gemaakt waaronder transfers van spelers in de winterstop. Voor Ajax mogelijk geen goed nieuws want Hiddink laat weten alle spelers wellicht nog nodig te hebben in de tweede seizoenshelft.

Het is al een aantal dagen bekend dat Ajax interesse heeft om Bertrand Traoré te huren van Chelsea en wellicht ook een optie tot koop wil bedingen bij de club uit Londen. Traoré, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Vitesse, lijkt niet te mogen rekenen op een basisplaats bij Chelsea en kwam dit seizoen slechts zeven minuten in actie. Bij Ajax zou  Traoré de strijd moeten aangaan met Arek Milik en Yaya Sanogo waarbij laatstgenoemde nog steeds niet heeft kunnen overtuigen mede door blessureleed. Hiddink laat vooralsnog weten dat hij geen spelers laat vertrekken omdat hij alle posities dubbel bezet wil hebben. Echter sluit de oefenmeester ook niet uit dat hij zijn selectie wil uitbreiden waarbij een transfer van Traoré tot de mogelijkheden behoort.

Bron: Twitter Chelsea

Related posts

46 Comments

  1. Remco425

   Bij dat soort clubs is dat totaal niet van belang. Hij heeft ook zelf een handtekening onder zn contract gezet, dus Chelsea kan dat ook gewoon doen.

   1. Toppertje

    En vooral een Lampie. Die gaat echt niet Ajax helpen en laat Traoré gewoon de rest van het seizoen op de bank met het excuus van de dubbele bezetting.

    1. AFC98

     Ja, dat slaat echt nergens op die dubbele bezetting, ze hebben voor de spits toch al Costa, Rémy, falcao en nu wil guus ook nog drogba erbij hebben. En meneer wilt ook nog traore behouden, en deze spelers allemaal voor 1 positie…

 1. Ajax-B

  Kut smoes, als je maar 7 minuten speeltijd hebt in een seizoenshelft hebben ze je in 2de seizoenshelft echt niet nodig.

 2. FrankiC

  Lekker dan, hij moet ons wel hebben dit jaar.
  Nadat hij eerder de verantwoordelijk was voor de afwezigheid van deelname van het Nederlands XI-tal aan het EK, probeert hij nu CL deelname van Ajax te frustreren. Stuur hem aub met pensioen en hopen dat Chelsea een paar spitsen aantrekt.

  1. paullus

   Dat geeft niks met Hiddink te maken maar met dat mooie th en hun super aankoop beleid
   En die de boer die eerst het halve elftal in de spits probeert
   En nu juist een speler willen halen die net niet verhuurt mag worden
   Allemaal gelul van dat zooitje om de supporters rustig te houden

   1. ajaxhoger

    Juist Paullus , er komt weer helemaal niks naar ajax let maar op , een zoetmakertje , dadelijk zeggen ze weer we hebben gezocht , echt overlal , maar niks gevonden .
    Terwijl andere clubs zoveel spelers kopen als ze willen .

   2. Ajax nr 1

    Precies Paullus zou gaat het elke keer weer. Een domme supporter trap er steeds maar weer in.

 3. nick-afca95

  Zou mooi zijn als die jongen komt. Vond hem bij Vitesse altijd al een van de betere en de strijd met Milik kan dan erg interesant worden. Is we een heel andere spits als Arek. Hij moet het meer hebben van zijn techniek en snelheid. Arek van zijn fysieke kracht, lengte en enorm sterk linkerbeen. Ben benieuwd of hij komt, zou wel heel leuk zijn. En de optie tot koop inderdaad er ook bij!!

 4. Bert62

  Zo’n vaart zal het wel niet lopen. Hiddink is en blijft een gentleman, als hij hem echt niet nodig heeft en Ajax trekt aan de bel dan laat hij hem heus wel gaan. Ajax kan natuurlijk zelf ook eens een zak met geld open trekken om een goeie spits te kopen, dan maar blijven potten.

 5. -buitenkantje rechts-

  Ik schat de kansen nog 50-50.. Ik denk dat Hiddink met transfers het voornamelijk over basisspelers heeft.. Traoré is dat duidelijk niet..

 6. Ptr

  Overmars moet nu laten zien wat hij waard is voor Ajax! Hij moet deze transferperiode echt een topper binnenhalen.
  Huur in Buitenveldert het grootste mooiste penthouse, lease de vetste Mercedes, regel huishouding, reis en verblijfkosten voor vrienden en familie, dik salaris wat boven alles en iedereen uitsteekt, beloof gewoon alles. ( doet hij bij ons ook komt hij ook niet na )
  Of wees duidelijk en zeg gewoon dat je het niet doet en het risico neemt dat we CL mislopen. Kijk wat die lampies nu aan bonus binnenharken met dat schijt voetbal van ze. Alleen dat al moet toch motiveren om een nieuw beleid op topspelers op te zetten. Ook voor eigen kweek overigens laat ze meer verdienen via prestatie bonus maar dan echt top.
  Laat de business seats prijzen dubbel of triple dit kan best. Die hebben voor top amusement echt wel meer geld over dan 5K per jaar. Betaal daar die spits mee!
  ( zo dat ben ik kwijt 😉 )

 7. Valentino

  Denkt nodig te hebben? Gaat toch niet gebruikt worden en dan zit Traore weer een half jaar onnodig op de bank.

 8. Geenemotie

  Natuurlijk moet PSV niet teveel bedreigd worden. Als Ajax deze speler voor ons speelt is dat nadelig voor PSV. Hiddink blijft voor PSV. Tsja, balen en onsportief.

 9. woody79

  uiteindelijk weer een hoop babbels, maar komt er niks of een paniekaankoop. Loopt er ergens in Finland of Nigeria nog een Jari of Kanu rond?

 10. JCruijff

  We hebben onze eigen tweede Siem de Jong al in huis mensen: Sam Hendriks is een uitstekende scorende en fysiek sterke spits. Over 2 jaar een topper. Kom op Sam is heus niet slechter dan een Luc de Jong die ook werd afgetest door de technische staf. Een staf waar ik steeds minder vertrouwen in heb…

  1. ajaxhoger

   Sam jagen ze ook weg , hij mag verhuurd worden , en dadelijk verkocht ,om over een of twee jaar weer terug te kopen , wat een beleid .

 11. bloedgroep AFCA

  Hiddink laat Traoré gewoon gaan…wij worden gewoon kampioen dit seizoen met of zonder Traoré…liefst met en anders volgend seizoen maar dan voor minder dan de helft ivm te weinig wedstrijd ritme

 12. Kuijff

  Hiddink is een gentleman en bovendien erg gericht op de sfeer bij de spelers. Ik kan me niet voorstellen dat hij een speler die minuten wil maken niet weg zal laten gaan als dat niet bij hem kan. Als Traoré graag wil, gaat hij naar de club die het beste bod doet. Op dat punt ligt de taak voor Overmars om te laten zien dat hij óók toppers voor de A-selectie kan halen.

 13. Velibor

  Ja daarom, we zijn toch niet afhankelijk van een spits uit boelaboelaland als je sammie hebt lopen en die de Visser is ook een slimme gluiperd met zen mooie verhalen over jongetjes uit Afrika en zuid-Amerika met veel talent no laten ze hem maar fijn bij Chelsea op de tribune zetten want we zitten toch nergens meer in behalve het kampioenschap en die halen we ook zo wel binnen zonder zo’n opvreter.

  1. Velibor

   Antw op Niels trouwens,en dat klinkt wel beetje bot maar kutsmoesjes hangen ze maar op tegen de RvC en de aandeelhouders en niet meer tegen ons om de boel rustig te houden met zogenaamd Grooooote namen die niet komen.Doei en oh ja fijne jaarwisseling en een gezond 2016 toegewenst.

Comments are closed.