Bazoer gevolgd door Barcelona: ‘daar ga ik niet geheimzinnig over doen’

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer bevestigt tegenover Voetbal International de berichtgeving van enige tijd geleden dat Barcelona zijn ontwikkeling op de voet volgt. ‘Daar ga ik niet geheimzinnig over doen. Twee maanden geleden hebben ze mijn broer, die ook mijn zaakwaarnemer is, op de hoogte gebracht van de interesse. Marc Overmars weet er ook van. Ze bekijken mijn wedstrijden en houden me in de gaten. Ik moet gewoon zorgen dat ik de lijn van afgelopen jaar doortrek en wie weet komt er dan iets moois uit voort’, aldus Bazoer in een interview samen met Kenny Tete en Jairo Riedewald in de nieuwe uitgave van Voetbal International.

Bron: VI

Related posts

37 Comments

  1. creutz1977

   zou idd niet slim zijn om nu al te gaan… Mag hij in het 2e van Barcelona spelen… En dan is de kans heel groot dat hij zal verzuipen daar… Voor Barcelona geen probleem… Die nemen dat risico wel…

 1. ajaxpers

  Ik gun het je van harte en ik geloof er ook in. Maar ik hoop dat je tenminste nog 1 seizoen blijft. En wat zullen de lampies eronder lijden!

 2. Sonsee

  Dat hij gevolgd wordt is begrijpelijk, het is alleen niet verstandig om te vroeg te vertrekken want bij Barcelona zie ik hem niet zomaar in de basis staan aangezien daar genoeg goede middenvelders lopen en op de bank zitten. Daarom zal bij Ajax blijven voorlopig de beste optie zijn.

 3. ajaxhoger

  Net als we weer iets fansoenlijks opgebouwd opgebouwd hebben gaat hij weg let maar op , we kunnen in nederland niks meer opbouwen omdat de salarissen hier niet hoog zijn , bij barca verdienen ze veel meer zelfs in de jeugd

  1. Amoebe

   Het heeft echt niet alleen met salarissen te maken hoor….wat dacht je van het niveau en geen aansprekende tegenstanders, kleine stadions en haring?

   Daarom krijgt overmars hier geen toppers naartoe, anders had hij allang iemand kunnen strikken.

   1. ajaxhoger

    Ook dat ja , we leiden alleen op , voor de rest stellen we niks meer voor , alles gaat naar de klote in dit land .
    Jammer , ik had graag wat meer willen zien van ajax in de cl , maar als ze geen spelers kopen die wat toe gaan voegen word dat ook niks .

 4. Geroldkohlen

  eerst prijzen pakken met ons en je europees laten zien! dan lijkt mij met 24 een mooie leeftijd om dan naar een club als barca te vertrekken ,voor 75 miljoen met doorverkoop percentage! niet eerder want anders word je een royston drenthe geval! maar volgens zijn broer uit vorige berichten blijft hij nog wel een paar jaar, laten we dat maar hopen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Eens Gerold.. Maak jezelf eerst belangrijk in Ajax.. Ga prijzen pakken en kijk dan om je heen. Is ook voor Bazoer beter. Hij komt dan binnen met een bepaalde status en kan dan vervolgens bij (eventueel) Barca direct in de basis beginnen.

 5. AFCA my World

  Contract verhogen en verlengen,en dan over 1,5 jaar verkopen zou het beste zijn,voor hem en voor de club ! Want er komt nog zeker een terugval !

 6. nick-afca95

  Ik zie iedereen over 1 seizoen praten. Die jongen is dan pas 20 jaar! Dat is toch geen leeftijd om al naar een club als barca te gaan? Dat hij een uitzonderlijk talent is staat vast maar als je 20 bent en hoef je bij barca gewoon nog niet op een basis plaats te rekenen. Die jongen moet gewoon blijven tot hij een jaar of 22 is. Dan is hij rijp voor een basis plek bij elke topclub.

 7. nick-afca95

  En als Ajax ooit aan wil sluiten bij de top van Europa moet je een keer dit soort talenten vast houden ipv ze te verkopen wanneer ze een van de betere spelers uit het elftal zijn. Dat kan alleen maar door zo’n jongen tegen die tijd een beter salaris te bieden. Maar iedereen ziet alweer dollar tekens wanneer er interesse is van een grote club

 8. Amoebe

  Wel grappig dat iedereen net doet of wij in zijn belang praten met te jong en geen ervaring 🙂

  We praten in ons eigen belang en willen dat hij blijft…punt.

 9. AjaxBarcelona

  Verkopen voor 40 miljoen en huren voor 2-3 jaar. Inkomsten gegarandeerd en na 2-3 jaar staat opvolger vanuit lichting Jonk vast klaar.

 10. de nare man hemzelf

  tenminste iemand die wat naar buiten brengt over intresse maar ik zou niet gaan als ik hem was

 11. Velibor

  Zeg het niet graag maar ben bang dat het voor zen ontwikkeling en zen portemonnee beter is als ie gaat want laten we eerlijk zijn ,1 seizoen trainen bij Barca staat qua nivo toch gelijk aan 2 bij Ajax ,trainen met je idolen en met lekker zonnetje op je rug wie wil dat nou niet ipv dat zeikweer hier .

 12. Pazuzzu

  Met de huidige regels kopen de clubs met geld de spelers al weg voor ze ook maar 1 vol seizoen 1 spelen en dat gaat alleen maar erger worden. We hebben de aansluiting gemist en elk redelijk talent cq familie zwicht voor zulke bedragen. Helaas maar waar dus verder in het nieuwe jaar? Iig de titel. 😉 en beter voetbal zien.

 13. RAFAEL_0548_AJAX_FAN_WZAWZDB

  Hij moet eerst maar eens rustig weer met bijde pootjes op de grond komen voordat hij aan zulke dingen gaat denken, hij denkt dat ie alles is bij Ajax maar hij is nog jong en heeft ervaring dat moet ie eerst krijgen en heb ik er heel veel vertrouwen in dat hij bij een club al Chelsea kan.

  MAAR N7 NOG NIET

Comments are closed.