Poulsen voor even terug op de Toekomst

christian_poulsen

Christan Poulsen was vandaag een bekend gezicht op de Toekomst tijdens de uitlooptraining van het eerste elftal. De Deen is inmiddels gestopt met actief voetballen en gaat zich in Denemarken richten op de trainerscursus. Poulsen genoot om weer even terug te zijn bij Ajax en liet tevens weten blij te zijn dat Ajax het goed doet in de Eredivisie. De oud-speler van onder meer ook Juventus, Liverpool en Sevilla maakte twee kampioenschappen mee in het Ajax-shirt en kijkt daar nog steeds met trots op terug. Klik hier voor de foto’s.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

  1. Remco425

   Niet de beste versterking, maar zeer zeker een zeer nuttige kracht, die op het moment dat hij bij Ajax onder contract stond, ook zeer ondergewaardeerd werd door de gemiddelde Ajax supporter…

 1. dickst14

  ja echt klasse van Overmars. de andere 30 aankopen zullen we het maar niet over hebben.

  1. nick-afca95

   Gudelj doet het aardig geloof ik, Schöne heeft belangrijke dingen gedaan, Milik is geen slechte spits en miss gaan we in de toekomst nog wat hebben aan Sinkgraven

    1. nick-afca95

     Ik zie bazoer niet echt als een aankoop aangezien hij eerst al even in de jeugdopleiding speelde

 2. Indojood

  Miskopen zijn van alle tijden. Met Poulsen hebben we het goed getroffen. In Europa mis je nu zo’n type. Erger vind ik de heren bewust spelers kopen die we niet nodig hebben. Sinkgraven, Viergever, Van den Hoorn etc. Gudelj doet het goed maar ben nog steeds niet overtuigd van zijn meerwaarde.

 3. AjaxBarcelona

  Van de Hoorn was een goede poging. Ik had ook meer ontwikkeling verwacht. Geen miskoop meer kwestie van jammer maar helaas.

  1. Litmanen

   Gudelj staat in de basis en Sinkgraven voor zijn blessure ook. In het huidige elftal kun je dan niet van miskopen spreken. Cillesen en Dijks zijn ook geen miskopen te noemen. Dat Dijks een ajaxverleden heeft doet niet terzake, hij is een aankoop van De Boer.
   Vier aankopen van De Boer in de basis en minimaal twee elke week op de bank. Ik denk dat het een beter saldo is dan Van Gaal bij United

  2. Remco425

   Klopt. Van de Hoorn was iedere wedstrijd uitblinker bij utrecht en de meeste Ajax supporters zagen graag komen. Als je die ‘miskoop’ Overmars aanrekent moet je dat ook al die Ajax supporters aanrekenen.

 4. Widi

  Grappig dat jullie van een bezoekje van Poulsen binnen 3 reacties weer op het aankoopbeleid zitten……

Comments are closed.