Saïd Ouaali tijdelijke opvolger Jonk

De_Toekomst

Saïd Ouaali is de tijdelijke opvolger van Wim Jonk als hoofd jeugdopleidingen. Jonk bereikte deze week een akkoord met Ajax over de ontbinding van zijn contract, na een langdurig en geruchtmakend arbeidsconflict. Ouaali zal de komende tijd worden ondersteund door Dennis Bergkamp en Edwin van der Sar bij het uitoefenen van zijn taken. Ouaali is sinds 2012 werkzaam op de Toekomst en was tot nu toe coördinator van de bovenbouw. Op de achtergrond is Ajax begonnen aan de zoektocht naar een definitieve opvolger van de vertrokken Jonk.

Bron: VI

Related posts

39 Comments

 1. polaroids

  Prima, maar wel vreemd dat Van der Sar hem gaat ondersteunen. Van der Sar wordt volgens mij betaald voor andere taken. Prima als het vizier weer op de toekomst is gericht.

 2. dickst14

  iedereen in slaap gesust en het leven gaat weer verder. jeugdopleiding naar de klote en de farizeeers henrichs en consorten blijven gewoon zitten

  1. AjaxBarcelona

   Ik hou nog steeds van Ajax. Het is en blijft mijn club. Er zijn er alleen velen die ik graag zie vertrekken. Helaas horen daar ook een paar ex voetballers bij. Macht doet rare dingen met mensen.

   1. dickst14

    ja is ongelofelijk dat zeg maar 100% vd ajax supporters het er niet mee eens is en het toch maar gewoon doorgaat. lijkt wel politiek.

    1. Litmanen

     Volgens mij heb je ergens een fluitconcertje gemist.
     Er is geen enkel gedegen onderzoek geweest maar alleen hier al kun je zien dat er veel mensen blij zijn dat Jonk zijn spullen heeft gepakt.
     Niet omdat hij een slechte jeugdtrainer is, maar vanwege zijn houding.

     Dus die 100% schrijf je maar op je buik.

     1. dickst14

      zoals gewoonlijk begrijp je er weer niks van en haal je alles door elkaar. jammer dat je jezelf steeds zo voor lul zet met die berichtjes van je.

  2. BobbyHaarms

   Ja ongelooflijk he? Het klootjesvolk gaat weer over tot de orde van de dag en doet of er niks is gebeurd, en dat terwijl Ajax bestuurlijk dood en doodziek is met een stelletje kwallen die een functie hebben die ze voor geen millimeter verdienen, en die alles wat er is opgebouwd in no time naar de klote hebben geholpen. Felicitaties zijn dus zeer zeker niet gepast op dit moment.

 3. EugAjax

  Bij een echte Ajacied staat sportiviteit voorop dus ik vind felicitaties wel op zijn plaats. Said kan niks aan de bestuurskwestie doen en hoofd opleiding, al dan niet tijdelijk, is een van de mooiste en belangrijkste banen binnen Ajax. Dus gefeliciteerd said en laat ons versteld doen staan. SUCCES

    1. Moosie

     Hey kloothommel jij zit gewoon fox te kijken je hebt niet eens een seizoenskaart dus hou alsjeblieft gewoon je domme smoel je liegt alles aan me kaar.

     1. Moosie

      ja perfect ouwe redelijke pot gezien en voor de rest erg druk weer 800 kilometer in een paar dagen met een ontstoken achillespees wordt tijd voor een cruisecontrol.
      en jij ?

 4. Indojood

  Dat hij de boel waarneemt boeit me niet zo. Degene die Jonk definitief gaat opvolgen is nu al dubieus.

  1. BobbyHaarms

   Eens. Zou niet in de opvolger van Jonk zijn schoenen willen staan. Ajax is weer helemaal terug bij af, helaas maar waar..

 5. Ajax 010

  Misschien moeten we eens ophouden over de situatie Jonk. Dat hier van alles is misgegaan en de nodige fouten zijn gemaakt door alle betrokkenen – inclusief Jonk – weten we nu wel. Door Jonk bijkans heilig te verklaren levert niets op; het enige wat je doet is zijn opvolger met een onmogelijke hypotheek opzadelen en dat is niet in het belang van Ajax. Terecht of niet, Jonk is (voorlopig) voltooid verleden tijd.

  1. Indojood

   Nee. Jonk heeft veel supporters omdat hij zich wel aan het plan heeft gehouden, goed werk alflevert volgens datzelfde plan en trouw is aan zijn idealen en aan Cruijff. Bovendien heeft hij vaak genoeg aangegeven dat er zaken niet klopten maar dat was tegen dovemansoren gericht. Veel supporters denken dat nu de rust terugkeert terwijl de organisatie nog steeds een bende is en er nu een groter probleem is omdat de jeugdopleiding stuurloos is. Wat doet men bij Ajax? Het rapport Ling wordt conpleet genegeerd en men gaat de directiesecretaresse van Collee opzadelen met nog een taak waarvoor ie niet bevoegd is. Jonk’s naam zal inderdaad steeds minder klinken maar uiteindelijk gaat het hier niet om de persoon Jonk maar om het grote plaatje en de constatering dat Ajax ziek is. Het is heel makkelijk om je kop in het zand te steken en n.a.v. een wedstrijd tegen het zwakke Heerenveen hosanna te roepen en doen alsof alles weer OK is. Wij moeten Ajax het vuur aan de schenen blijven leggen voor het behoud van het plan Cruijff en de afspraken die hieraan zijn verbonden. Bij Ajax roepen ze hard dat ze op de ingeslagen weg blijven doorgaan en het plan Crujjff omarmen terwijl we dankzij Ling beter weten.

 6. Ajax 010

  Het is verworden tot een welles-nietes discussie. Denk dat we met name door de Telegraaf een hele selectieve waarheid voorgeschoteld krijgen. Er is geen plan Cruijff, er is een visie Cruijff, die volgens mij breed gedragen wordt. Maar aan een visie heb je niets wanneer je deze niet kan omzetten in concrete, realistische doelstellingen en vervolgens deze doelstellingen kan vertalen in praktische, hands-on plannen waar men op afgerekend kan worden. Dat is niet bepaald gelukt, gezien de onwerkbare situatie zoals die is ontstaan. Je mag hopen dat men daar binnen Ajax van geleerd heeft, en daar alsnog werk van maakt. Goede voetballers zijn niet per definitie goede managers ……. Maar om nu al de (nog onbekende) opvolger van Jonk af te fakkelen, zoals sommigen uit frustratie nu doen, heeft niet zoveel zin.

 7. Indojood

  Het is geen welles nietes discussie. Er is een plan/visie, noem het zoals je wilt, er is een rapport die allerlei misstanden aan het licht heeft gebracht. Vervolgens wordt er de weg van de minste weerstand gekozen door de grootste criticaster te ontslaan, het klootjesvolk kijkt de andere kant op omdat er een wereldprestatie tegen Heerenveen is geleverd en we hebben nu een directiesecretaresse die de jeugdopleiding gaat ondersteunen. Kortom, Ajax heeft niets gedaan om problemen op te lossen maar heeft ze alleen maar groter gemaakt.

   1. Indojood

    Er zijn vandaag zes mensen opgestapt, lees ik net. Precies waar ik bang voor was, de hele boel pleurt in elkaar in de jeugdopleiding. Goed gedaan, hoor Ajax.

     1. Moosie

      Tja dat krijg je als mensen zich niet laten piepelen weg plan Cruijff hallo plan vd Sar oh wacht ik mot effe kotsen

     2. BobbyHaarms

      Schijtziek van. Daar doe je het dan 5 jaar voor om alles weer in de vuilnisbak te pleuren

 8. AltijdGelijk

  Kuttrainer die Oualli,hij zit er pas twee jaar en nu al hoofd opleiding? Wie moest hij daarvoor pijpen?

Comments are closed.