Riedewald mist thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen wegens vijfde gele kaart

1105ajax-fenerbahce_tete_riedewald

Jairo Riedewald komt aanstaande zaterdag niet in actie tijdens de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Riedewald pakte zondagmiddag in de uitwedstrijd met PEC Zwolle zijn vijfde gele kaart na een overtreding op Stef Nijland. Hierdoor is de speler automatisch de eerstvolgende wedstrijd geschorst en moet hij de wedstrijd tegen SC Heernveen aankomende zaterdag vanaf de tribune bekijken. Overigens treft Ajax een Heerenveen in vorm na de aanstelling van interim-trainer Foppe de Haan. In de laatste zes wedstrijden verloren de Friezen slechts één keer. Ajax – Heerenveen begint zaterdag om 19:45 uur.

Bron: NOS

Related posts

16 Comments

 1. PvL020

  Benieuwd hoeveel roep er hier komt voor Heitinga…. Hahaha, maar het wordt Viergever want die is links

  1. creutz1977

   Nee sorry… vind heitinga een aardige vent, maar als hij echt een meerwaarde was had hij er wel vaker in gestaan… de Boer geeft ook eerlijk toe dat hij er meer van had verwacht…

   1. FrankiC

    Zet Heitinga rechts achter op Sam Larson, dan zijn we binnen 1,5 uur voor altijd verlost van de roep om Heitinga. Dan ziet hij zelf ook in dat hij een of twee maatjes te klein is. Geloof me, hij kan echt niet meer mee. En dan nemen we Larson meteen mee maar Amsterdam, want dat wordt heel hoog tijd. Twee vliegen in één klap.

 2. Jari86

  Waarom zegt iedereen: “Ja kan ie wel missen en lekker rusten.”?! Riedewald is een belangrijke speler centraal achterin geworden. Nu krijgen we matige vervanger met heitinga, viergever of v/d Hoorn. Jongens waarvan je weet dat ze niet goed genoeg zijn voor het niveau dat Ajax moet nastreven.

  1. -buitenkantje rechts-

   Klopt wat je zegt, maar je moet ook een de belasting van een jonge speler denken.. FdB zei na de wedstrijd ook dat de batterij bij sommige spelers op raakt.. Daarom misschien niet zo eg dat Riedewald een wedstrijd over slaat.

 3. pietprecies

  Tja, wat er achter riedewald op de bank zit is om te huilen, of te janken, of te grienen. Viergever heeft volgens mij geeneens door dat hij op voetballen zit, van der hoorn dekt nog steeds regelmatig lucht en heitinga? Blijkbaar is die zo slecht dat FdB hem niet eens mee nam vandaag.. What the fuck en een paar maanden terug zei FdB nog dat heitinga klaar was voor de basis…

 4. Geroldkohlen

  zal wel viergever of vd hoorn worden! al zou ik wel graag willen weten wat nou de werkelijke bedoeling is met heitinga, eerst word er gezegd hij is niet fit en heeft een rotte knie maar dat blijkt ook niet waar te zijn, daarna wilde frank niet met hem spelen omdat hij niet met ruimte in zijn rug kan voetballen, nou dat is ook niet waar, heitinga ging zelfs verhaal halen, dus wat is er nou werkelijk aan de hand??

Comments are closed.