Blom fluit PEC Zwolle – Ajax

0916blom

Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen PEC Zwolle en Ajax. Blom zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Langkamp en Boonman. Vierde official is Lindhout. PEC Zwolle – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

13 Comments

 1. Ajacied407

  Maakt niet uit wie fluit. De laatste 5 wedstrijden werd niet van PEC Zwolle gewonnen. Hoog tijd voor 3 punten uit Zwolle!

 2. Charka53

  Gewoon vanaf het begin er boven op dan moeten er verdedigend geen domme fouten worden gemaakt dus alleen doelpunten maken

 3. Mixednicks

  No problemo 3-4 met een eigen doelpunt van PEC in de 94e minuut. Bingo, 3 punten in de tas.

 4. slm020

  Zwolle is ook niet meer wat het was ! Ajax ook niet maar vind ondanks het slechte spel toch veel ballen in het netje vallen 😉

  1. heleen92

   Ik weet niet of je de wedstrijd van PEC tegen Roda hebt gezien, maar daar hebben ze toch echt een puike prestatie geleverd ondanks dat ze een aantal spelers misten.. Ik ben benieuwd zondag!

  1. AFCA my World

   Een wedstrijd tegen PEC is nooit saai, Jans tovert altijd wel weer iets uit de hoed waar Ajax het moeilijk mee heeft,maar het word wel weer tijd om van ze te winnen,en geen gezeur over zware wedstrijd van donderdag daar worden ze (te) dik voor betaald !

Comments are closed.