Overmars: ‘Geen interesse in Jorgen Skjelvik’

1123skjelvik

Ajax zou volgens De Telegraaf serieuze interesse hebben om de Noorse verdediger Jorgen Skjelvik zo snel mogelijk een contract te laten tekenen in Amsterdam, zo liet het medium afgelopen maandag weten. Marc Overmars laat echter vandaag weten dat het niet zal gebeuren en dat Ajax geen interesse heeft in de 24-jarige speler. Tevens benadrukt Overmars dat er afgelopen weekend geen scouts van Ajax aanwezig waren bij de Noorse bekerfinale tussen Rosenborg, de club van Skjelvik, en Sarpsborg. Skjelvik zou inmiddels wel in de belangstelling staan van enkele Europese topclubs.

Bron: VI

Related posts

39 Comments

  1. Geroldkohlen

    kost overmars weer te veel en zal wel teveel kwaliteit hebben! Want Overmars koopt liever rotzooi, zal die edmilson en een goede spits ook wel niet komen! je doet het fantastisch Overmars de rommelmarkt inkoper! !!!

    1. FdB=Ajax

      Wat een negatief gezeik…
      Oké, de laatste jaren is er niet echt gelukkig ingekocht, met een paar miskopen als VdHoorn, Duarte, Sana… Maar daar staan ook een paar goede aankopen tegenover, wat dacht je van Schone, Bazoer, El Ghazi, Gudelj, Milik, Dijks…
      Bovendien kreeg Overmars drie jaar geleden de taak om zuinig te zijn met transfergeld, beetje flauw dus om zo ongenuanceerd iemand af te zeiken.

      1. Geroldkohlen

        misschien wel ja klopt, maar hij heeft dijks ook weer terug moeten kopen, met lasse hebben we echt geluk gehad dat het altijd goed uitpakte, bazoer is als jeugdspeler en de enige uit dat lijstje wat jij opgaf als goede aankoop is bazoer omdat hij ook europees.zijn mannetjes staat! maar de rest zijn kan geen vuist maken in europa dus dan koop je niet goed in! en dijks tel ik dan niet mee hijnis een jongen uit eigen jeugd!

        1. Geroldkohlen

          en el ghazi komt ook uit de A1 ,en moet ajax nog steeds zuinig aan doen als je 100 miljoen op de bank hebt staan? maar goed ja ik heb mij kritiek op bijvoorbeeld overmars maar dat hebben er meerdere! het is ook een groot stuk frustratie van mij kant omdat we het wel kunnen maar niet doen!

      2. AFCA Raf

        Vind ik ook overmars heft slechte maar ook goede aankopen gedaan, misschien is deze speler wel echt te duur?

    2. Remco425

      In het artikel over de interesse in Skjelvik zeik je Marc af over de interesse in deze speler, dat je hem liever niet ziet komen, want te weinig kwaliteit in jouw ogen. En nu hij dus niet komt zeik je Marc af dat hij niet komt, want hij zal teveel kwaliteit hebben. Dat lijkt dus erg sterk op zeiken om het zeiken. Maakt niet uit wat Marc doet, hij doet het fout in jouw ogen…

      1. Mixednicks

        Dat is hier al een tijdje hoor 🙂 afzeiken om het zeiken. Zijn volgens mij ook gewoon supporters van een andere club. Kan niet anders.

      2. Geroldkohlen

        remco dan moet je nog maar eens goed lezen, in het vorig artikel ,want ik zei namelijk dat ik liever edmilson en een goede spits zie komen snel! ik zei niks over de kwaliteit van deze speler!

  2. Emilio4Ajax

    Lol, met Netto Marc door de bocht… moet mischien eens wat vaker naar Max Verstappen kijken, hoe je een goeie bocht met hoge snelheid neemt… 😉

  3. Ronkr

    Marc zat zeker in de Jupiler competitie te kijken afgelopen weekend .
    Gratis af te halen zeker.
    Geachte heer Overmars

    Graag eens goede directe waardevolle aankopen !

  4. Vakje129

    Het is bijna Kerst en Marc netto wil nog wel een bonus? onder de ?boom, dus van juist inkopen zit er dit jaar niet meer in?

  5. Iceman

    Ik heb nog een tip voor Marc netto geheel gratis hoor, KOOP EEN GOEDE SPITS of een type Suarez die iets kunnen betekenen als het even niet wil lopen in de wedstrijden, Want die wedstrijden komen er ook aan en dan geven wij niet thuis. Kom op Marc.

    1. HURBIE

      Ben ik ook benieuwd naar
      Zal toch wel ergens vandaan komen
      Of de telegraaf is de Fabeltjes krant

      1. Litmanen

        Hurbie, de spijker op zijn kop! Ook het feit dat vier clubs zich bij “zaakwaarnemer Cruijff” hebben gemeld voor Jonk. Alsof die niet iets anders aan zijn hoofd heeft. Jaap de Groot slaat weer eens op hol met zijn fantasie.
        En zoals boven gezegd: Overmars heeft ook behoorlijk wat jonge talenten ingekocht. En dan wordt Sinkgraven nog vergeten.

        1. Mixednicks

          Beste Litmanen. Wat betreft de 4 clubs voor Jonk….. Het stond als: alsof zich 4 clubs voor Jonk zouden hebben gemeld. In die context in ieder geval. Je loopt weer lekker onzinnige olie op het vuur te gooien maar dat zal je nimmer erkennen maar weer volop gaan ontkennen. Dus …… Komt u maarrrrrrrr.

          1. Litmanen

            letterlijk geciteerd uit de kolom van JC: Het zegt wel iets dat ik al door vier clubs voor Jonk benaderd ben. etc etc.

            Hieruit blijkt wel dat we De Telegraaf als bron niet serieus kunnen nemen. Maar goed, dat is weer een ander hoofdstuk in deze soap.

  6. -buitenkantje rechts-

    Goed bericht.. Skjelvik is linksback. Daar hebben we Dijks als onbetwiste nummer 1.. Ook Riedewald kan daar uit de voeten.. Zou dus een breedteinvestering zijn.. Past niet in de visie Cruijff

    1. Litmanen

      Buiten het feit dat Ajax niet is geïnteresseerd. Was weer een fabel.

      Off-topic: lees het interview met Jaap Stam in VI!!!!!! Daar gaan Cruijff en Jonk flink onderuit.

      1. -buitenkantje rechts-

        Is jouw mening.. Is duidelijk.. Denk er wat anders over..
        Cruijff heeft een technisch hart gevormd met ex-topvoetballers..volwassen kerels.. Die zich gecommitteerd hebben aan de visie Cruijff.. Als die zijn visie overboord gooien kan hij weinig anders doen dan zich terug trekken.. Moet hij dan weer helemaal overnieuw beginnen? Hij heeft nu wel wat Andersen zijn hoofd…
        Cruijff zet de lijnen uit en de poppetjes neer.. Dan last hij het aan hun om het uit te voeren.. Kennelijk zijn de ego’s zo groot dat bij wat kritiek ze zich meteen op hun pik getrapt voelen..

        1. Litmanen

          Kritiek is niet erg, maar Stam geeft duidelijk aan dat er nooit iemand bij hem komt kijken. Cruijff niet en Jonk en zijn mannen niet. Dan mag je ook niet oordelen, zelfs niet als je Cruijff heet. Komop zeg! Ik vind Cruijff de allergrootste, maar hij is god niet.

          1. BobbyHaarms

            Ik haat het als mensen god met Cruijff gaan vergelijken. Kom op zeg! Hij is goed hoor, maar hij is geen Cruijff

  7. AjaxBarcelona

    Ff denken ……. goh ja de wedstrijden van jong Ajax worden ook uitgezonden. Goh, veruit het merendeel van de mensen baseren hun mening over het spel op basis van de tv beelden maar dat is natuur,ijk onmogelijk. Langs het veld of op de tribune staan geen mensen met een shirt “man van Cruijff/Jonk”. Inderdaad waar heeft Cruijff het dan over.

  8. Litmanen

    Komop zeg, niet zo naïef. Stam staat niet bekend als iemand die rotzooi trapt maar wordt persoonlijk, volkomen ten onrechte, in de kolom van Cruijff aangepakt als matige trainer.
    Het is bekend van Jonk dat hij bij Jong Ajax nooit aanwezig is bij de trainingen ( want daar gaat het hier over) en dat Cruijff daar ook nooit te zien is.
    Dan moet je iemand daar niet op aanvallen.

    Verder was ook bekend dat Ling vooral met veel mensen NIET gesproken heeft voor zijn rapport. Ook dat is tekenend voor de situatie. Het kamp Cruijff mag alles roepen en de rest moet zwijgen.

    Vreemd toch dat het interview met Stam nog niet op deze side is vermeld ?????

  9. Velibor

    Man die Stam is gewoon al aan het kijken om weg te gaan volgens mij want hij heeft wel door dat hij geen kans maakt om FdB op te volgen tenminste dat mag ik toch hopen na het zien vd prestaties van Ajax 2 in de Jupiler league samen met boer ulderink,hoorde trouwens dat Harry weer met em mee gaat als assistent ??

    1. Litmanen

      Lijkt er toch op dat er een soort van censuur plaats vindt nu dat het artikel met Stam hier niet terug te vinden is. Als je jezelf serieus wilt blijven nemen, zal je toch echt beide partijen aan het woord moeten laten.

      Nu hebben de schreeuwers die geen enkele kennis van zaken hebben maar wel blind pro Cruijff zijn het wel erg makkelijk hier.

  10. AjaxBarcelona

    Dus jij hebt wel kennis van zaken? Jij hebt interne informatie of haal je je informatie gewoon uit de pers waar je nooit uit kan gaan of het de juiste weergave is. Alles is politiek gekleurd. Stam moet niet nu opeens met zaken naar buiten komen nu er hommeles is. Dat had hij maanden eerder moeten doen. Daarnaast, het is zijn interpretatie, ook alleen zijn kant van het verhaal. Pas als je Jonk, Cruijff, Stam en Ling samen openbaar aan een tafel hebt komt er meer duidelijkheid. Tot die tijd zijn het aannames en volgt een ieder zijn of haar waarheid. Ervaring is wel in de praktijk dat mensen die zich het meest kwetsbaar opstellen veruit het meest in een visie ook gelijk hebben

Comments are closed.