Klaassen begrijpt supporters maar mist ze wel

1121ajaxcambuur23

Davy Klaassen begrijpt de actie van de supporters afgelopen zaterdagavond. Door de boycot bleef Zuid eerste ring en Vak 410 leeg uit protest tegen het geruzie binnen de top van Ajax. Toch laat Klaassen tegenover Ajaxlife weten dat hij de supporters wel heeft gemist.

‘Natuurlijk snap ik dat de supporters het anders willen zien zoals iedereen, Ik weet dat het niet tegen de spelers was gericht maar ik mis ze dan wel. Op welke manier hadden de supporters anders actie moeten voeren?’. Klaassen was overigens zonder de steun wel goed op dreef en scoorde twee keer waarmee zijn seizoentotaal op zes is komen te staan.

Bron: Ajaxlife

Related posts

9 Comments

  1. De Ajacied

   Ze zouden met een delegatie met het bestuur en RvC om de tafel kunnen gaan zitten, op een nette manier natuurlijk he
   Maar je laat om deze bestuurlijke puinhoop NOOIT onze jongens in de steek, toch? ⚽️⚽️

   1. Kevke87

    mwah, dat zou wel kunnen. maar eer het zover is, zijn we weer x aantal weken verder. ik denk dat dit de best denkbare oplossing op korte termijn is geweest

 1. nicks

  zo is het maar net davy! niets met jullie te maken,maar met die rotzooi in hun gouden toren!! top actie!!

 2. HURBIE

  Denk niet dat de supporters de spelers begrijpen anders waren ze de eerste helft er wel geweest

 3. ajaxpers

  Supporters die de speelbal worden van het bestuur. Hoe cliché wil je het hebben. Schrijf een brief, ga in overleg maar laat nooit je spelers in de steek.

 4. Geroldkohlen

  spelers voelen zich niet in de steek gelaten, maar hebben hier juist begrip voor! geeft aan dat de protest actie goed aangekomen is, want de spelers voelen zich niet aangesproken en dat was ook de bedoeling.

Comments are closed.