Dijks: ‘Bijzonder dat een linksback man van de wedstrijd is’

1121ajaxcambuur11

Mitchell Dijks hoorde zaterdagavond een paar minuten voor het einde van de wedstrijd tegen Cambuur zijn naam door het stadion galmen en dat stemde de verdediger tevreden. ‘Het is als linksback bijzonder als je tot man van de wedstrijd wordt gekozen in een duel waarin vijf treffers vallen’, 

‘Die uitverkiezing deed mij zeer goed want het is een bewijs dat de stappen die ik bij Heerenveen en Willem II heb gemaakt nu de vruchten afwerpt om bij Ajax te slagen. Ik werk er ook keihard voor en krijg vertrouwen van de trainers. Frank de Boer en Dennis Bergkamp komen op de training vaak aan mijn kant staan als we oefenen op voorzetten. Ze zeggen dan wanneer en hoe ik de bal moet spelen. Zo leer ik de vroege voorzet te geven, zonder dat ik een directe tegenstander voorbij hoef. Maar ik train bijvoorbeeld ook veel op koppen. Dat ik wat wedstrijden heb moeten missen door de blessures deed wel pijn.  Ik wil altijd spelen en natuurlijk helemaal als het zo goed gaat. Dan is het frustrerend, vooral omdat ik er zo veel voor doe. Ik heb een eigen krachttrainer en een fysio, en doe aan yoga. Momenteel ben ik weer helemaal fit dus we kijken weer vooruit’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

14 Comments

   1. De Ajacied

    En terecht Mitchel ??
    De F-Side en 410 zullen hem zeker niet krijgen,
    En dat verdienen ze ook niet!!!
    Te gek voor woorden hun actie ??

 1. SPHAFCA

  Heerlijk dat we hem nu als linksback hebben. 10 klassen beter dan Boilesen, wat velibor ook al aangeeft.

 2. PvL020

  Mitchel dat komt jouw aanwezigheid op links, sterk in de duels en ook aanvallend ben je er! Top gewoon, gefeliciteerd man.

 3. BobbyHaarms

  Dik verdiend, en nogmaals het bewijs dat ie uitstekend bezig is. Kijk Boilesen, zo werkt dat!

Comments are closed.