Ajax in oefenduel niet langs Almere City; doelpunt Sanogo

0807sanogo

Ajax heeft donderdagmiddag in een besloten oefenduel met 1-1 gelijkgespeeld tegen Almere City. Almere kwam via Jasper Waalkens op voorsprong. De inmiddels van een blessure herstelde Yaya Sanogo maakte binnen het half uur de gelijkmaker en de eindstand was al bij rust bereikt. Vanwege de interlandperiode en blessures ontbraken een flink aantal basisspelers bij Ajax.

Related posts

24 Comments

      1. De Ajacied

        Enige lichtpuntje in dit verhaal is dat Sanogo heeft gescoord,
        En verder moeten ze zich heel diep schamen !!!!

  1. Rickie

    ajax moet zich echt serieus doodschamen hun 2de wint zelfs nog van almere city ik vind dit echt gewoon slecht.

  2. Joeguh9

    Die Sanogo is een topper hoor! Gewoon tegen Almere City er een inknallen! Dan kun je wel wat!

  3. Alwayslookatthebrightsideoflife

    Jongens, een oefen duel met als basis stelregel: geen blessures oplopen gewoon spel ritme opdoen. Uitslag is totaal niet van belang. Er overheen walsen vol gas maakt dat je geen tegenstander meer krijgt voor een veredelde trainingspartij. Ongelooflijk dat mensen hier waarde aan hechten.

  4. dioajax

    heeft sanogoal gescoord tegen Almere???de boer moet hem meteen een basisplaats geven en milik op de bank hihihi…hoop dat we toch cardozo halen in december…we hebben een ervaren spits nodig…hoop ook stiekem op ziyech…

  5. woody79

    waar hebben ze gespeeld dan als ze niet langs Almere City zijn geweest. Bobbeleskonte 3? altijd lastig uit! Jongejonge

  6. Rickie

    zivkovic maar terug halen en sanogo terug brengen hoezo sanogo is wereld spits?snap er helemaal niks van ..die pannekoek is veel slechter dan zivkovic als ik geld op zivko kon zetten deed ik gelijk alles wat ik bezit…dat word onze wereld spits van ONS AJAX in de 20ste eeuw hij gaat suarez voorbij…

  7. woody79

    ja jonk is weggestuurd omdat ie te goeie talenten naar het 1e bracht. geen goeie investeringen en je vermogen gaat naar de blauwe brigade

  8. -buitenkantje rechts-

    Ook tijd voor grote schoonmaak binnen de selectie.. Met name voorin.. Fischer, Younes, El Ghazi en Sinkgraven nog een paar jaar laten rijpen in jong Ajax of anders verkopen.. Sanogo terug naar Arsenal.. Milik of in een twee spitsen systeem met bv Traoré of Haller en Cardozo of anders ook verkopen..
    Er moet meer kwaliteit komen.. Jonkies moeten wel doorstromen, maar moeten gedragen worden door ervaring en kwaliteit binnen het team en moeten zelf geen dragende rol hebben.. Gewoonweg onvoldoende ervaring. Ook speelt hun jonge leeftijd mee.. Hebben nog geen idee wat ervoor nodig is om een echte topper te worden.

    1. Rene1964

      BR: vind ik ook. Ervaring is essentieel! Een paar toptalenten (Bazoer, Riedewald bijv) mogen wat mij betreft relatief vaak spelen. Nouri, vd Beek, Cerny om er een paar te noemen, moet je echt eerst laten rijpen. Prima spelers, en tijdens eredivisiewedstrijden en bekerwedstrijden kunnen ze best een keer invallen, maar het niveau verschil Europees gezien is gewoon te groot voor hun. Laten rijpen dus.

Comments are closed.