Bazoer lijkt fit voor duel met Fenerbahce

0820ajax-jablonec_bazoer

Frank de Boer kreeg vandaag ook goed nieuws te horen nadat eerder op de dag was gebleken dat Mitchell Dijks voorlopig niet inzetbaar is. Riechedly Bazoer stond dinsdag gewoon weer op het trainingsveld nadat hij vorige week in de bekerwedstrijd tegen feyenoord een tik op zijn knie had gehad. Bazoer onderging inmiddels een MRI-scan en die bracht geen schade aan het licht. Afgelopen zaterdag ontbrak Bazoer nog tegen Roda JC uit voorzorg maar de verwachting is dat de speler aankomende donderdag tegen Fenerbahce weer in de basis kan starten.

Bron: Ajax.nl

Related posts

13 Comments

  1. De Ajacied

   Ja deze jonge gast brengt net wat meer, hopelijk is hij weer 100% fit en kan hij zijn talent weer laten zien echt een kanjer is het toch?? ⚽️⚽️

 1. TimFK90

  Ik hoop echt dat Dijks er snel bovenop komt. Zijn inzet en passie in het spel vind ik echt prachtig. Hetzelfde geldt voor Bazoer btw, goede inzet van die kerel, prachtig.

 2. Didron

  Hoop dat hij donderdag dan niet weer geblesseerd raakt, want persoonlijk vind ik de wedstrijd tegen 010 belangrijker dan tegen Fener. Maar uiteraard hoop ik dat hij beide wedstrijden speelt en domineert!!

 3. paulvos

  Mooi wanneer hij er weer bij is, kunnen hem heel goed gebruiken hij is ’n heel belangrijke speler op het middenveld.

Comments are closed.