Nijhuis fluit Klassieker

0121Bas_Nijhuis

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij de Klassieker van aanstaande zondag. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van de Ven en Schaap. Vierde official is Kamphuis. De wedstrijd in de kuip begint aanstaande zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

47 Comments

 1. f-side64

  hopelijk pikt hij dat gejammer/gemekker van kuijt en consorten niet en straft hij het meteen af met geel

  1. creutz1977

   lekker sta je bij voorbaat weer met 1-0 achter… zet daar gewoon je beste scheidsrechter op… ongelooflijk

 2. Ajacied407

  Meestal verliezen we met hem als scheidsrechter. De laatste tijd fluit hij wel steeds beter. Alles beter dan van Boekel tenminste. #020isdebaasin010

 3. dickst14

  hij heeft in ieder geval kunnen zien hoe het niet moet. tijd genoeg om zich goed voor te bereiden en geen angst te hebben voor die kuip.

 4. Michielafca

  En daar gaan we weer. Ook weer zo’n scheids die het niet aan kan. Bij deze wil ik graag een poll starten. Voor hoeveel penalty’s gaat Nijhuis fluiten? En hoeveel zijn daarvan terecht? Ik denk 2 penalty’s en geen één is er terecht. En natuurlijk niet voor Ajax he, want in de Kuip wordt maar één kant op gefloten.

  1. BobbyHaarms

   Die gladjanus die al jaren in een kast woont maar er niet uit durft te komen fluit zo’n wedstrijd..die KNVB wil echt niet dat wij daar winnen he?! Maar goed, zo’n zwalkend clubje moet je op eigen kracht natuurlijk zelf al met 2 vingers in de neus op de slachtbank leggen..niks zo mooi als een doodstille kuip 🙂

   1. Respect

    Bobby, dat is een hele rare opmerking en slaat echt nergens op. Waarom moeten tich altijd homo’s het als groep ontgelden. Voor zover ik weet hebben die ook gewoon een moeder en vaak een vader. Het zijn echt ook normale mensen hoor.

    1. BobbyHaarms

     Loop jij ook met bijbels langs de deuren, respect? Kom op zeg, ga naar een willekeurig stadion en de meest vreselijke ziektes vliegen om je oren. Niet zo piepen

     1. Respect

      Aparte redenaties hebben mensen toch om de meest rare uitspraken te rechtvaardigen. Wat is er mis met normaal praten. Omdat anderen ziektes, geaardheid etc erbij halen moeten wij dat ook doen? Rare gedachten.

     2. f-side64

      ga dan op de eo/ christen unie app zitten respect want dat watje gelul komt iedereen de strot uit

   2. dioajax

    goed gezegd Bobby…t is ook zo…maar hoop dat het 1:4 wordt en dat Nijhuis een prima wedstrijd gaat fluiten…ben optimistisch dat ajax gaat winnen…Ajax moet in de Kuip laten zien wie de BAAS van Nederland is en wie de favoriet voor de landstitel is…Kom op Ajax….WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE…We zijn voor niemand bang…

 5. Ajacied1996

  Hoezo idd niet gewoon je beste scheidsrechter!? Gewoon Team Kuipers voor deze wedstrijd is het beste!

  1. Litmanen

   Gvd! Weer zo’n scheidsrechter die vindt dat je de bal moet laten rollen. Met andere woorden, overtredingen niet bestraffen omdat het spel anders niet leuk is om naar te kijken. Te hopen is dat hij na dat Van Boekeldrama instructies heeft gekregen in Zeist om fluiten voor overtredingen en kaarten te geven voor overtredingen die daar om vragen.
   En dat betekent ook een gele kaart voor Kuytjes die om een kaart voor een collega zeuren. Dat staat namelijk in de spelregels.

    1. De Ajacied

     Ja hopelijk kan Nijhuis dit in goede banen lijden,
     En laat hij zich niet intimideren door die kakkies, en maakt Ajax de kansen die ze krijgen gewoon af, toch?? ⚽️⚽️

 6. Didron

  Wanneer ons aller Ajax gewoon het veldspel van afgelopen zaterdag laat zien, kan Nijhuis niks anders doen dan minimaal 3x naar de middenstip wijzen wanneer AFCA gescoord heeft!!

  1. dioajax

   zo is het Didron…met je eens…denk een 1:4 overwinning dus 4 keer naar de middenstip wijzen hihihi…

 7. Charka53

  Een scheidsrechter is ook net een mens die fouten maakt ,als onze spitsen de ballen er in schieten is er niets aan de hand 0-⚽️⚽️⚽️

  1. f-side64

   dat wel maar alle scheidsrechters fluiten wel vaak in het voordeel van 010 zuid en 040

   1. Respect

    Dat zijn Calimero opmerkingen f-side. Dat laten we aan supporters van andere clubs over.

 8. Geroldkohlen

  man man er is toch maar een scheidsrechter die hoort te fluiten en dat is kuipers, vooral dit soort wedstrijden hoort gewoon ook de beste scheidsrechter te fluiten en dat is kuipers!!!!!

   1. Didron

    Ok, maar feitelijk zou men bij de KNVB al bij het opstellen van het Eredivisie programma moeten kijken wanneer de Klassiekers en de wedstrijden tegen pisvee zijn, en dan al met aanwijzen van scheidsrechters rekening moeten houden dat alleen de topscheidsrechter(s) deze wedstrijden moet(en) fluiten. Je zet tijdens een CL/EL/WK/EK finale ook niet je minste scheidsrechter in? (hierbij uiteraard kijkend welke landen in de finale staan)

 9. Velibor

  Moeten we bang zijn voor een scheidsrechter tegenwoordig pffff wat een onzin ,slechter als die Boekel kan niet dus er is hoop !

 10. Slingertje.

  Dus onze jongens zijn weer vogelvrij zondag in de Kuip. Ook hij is vaak te laf om op te treden tegen dat schoppende tuig daar in 010.

  1. f-side64

   dan moet ajax gewoon een rechtzaak tegen de knvb beginnen met als aanklacht corruptie en competitie vervalsing.

  2. AFCA my World

   Ja daar gaat onze titel, Dijks al in de lappenmand geschopt,en hoeveel komen er zondag bij ? En de beste scheids van Europa zou toch deze wedstrijd moeten fluiten, hopelijk gaat het bij Nijhuis niet dun door de broek als hij in die oude rotte badkuip staat en fluit hij nu af en toe ook eens tegen Kuyt en zijn schoppers !

 11. Respect

  Ik wist niet dat we zoveel Calimero’s onder de Ajax supporters hadden. Gewoon ballen van het weekend en winnen. Desnoods met 3-2 en twee pingels tegen.

   1. Respect

    Nee f-side jij bent oa het sukkeltje vanwege je gebrek aan woorden en normale discussies. Niet de wereld gaan omdraaien jongen.

 12. Braziq

  goeie scheids.. Maar moet nu wel de puntjes op de i houden.. Anders loopt t uit de hand.

Comments are closed.