Hendriks bezorgt Jong Ajax met hattrick overwinning op Fortuna Sittard

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd in de Jupiler League met 3-0 gewonnen van Fortuna Sittard en dat was mede te danken aan Sam Hendriks. De jonge Ajacied scoorde een hattrick op sportpark de Toekomst voor de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam. Drie punten voor Jong Ajax en de wedstrijdbal ging, zoals dat hoort bij een hattrick, mee naar huis met de maker van de drie goals.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen; Owusu, Lartey Sanniez, Van Bruggen, Dankerlui, Bakker, El Mahdioui, Warmerdam, Muric (84. Vissie), Hendriks, Clement (81. Meleg).

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

  1. De Ajacied

   Ja zeker netjes
   Zou Hendriks niet mee kunnen met het 1e?
   Zou best een oplossing kunnen zijn toch? ⚽️⚽️

 1. WZAWZDB Ajax 14

  Heerlijke speler moet nog zeker wat dingen leren maar ik geloof er in dat hij in de toekomst Ajax eerste spits wordt

  1. BobbyHaarms

   Zeker weten! Maar kan iemand mij vertellen wat er met Meleg aan de hand is? Binnengehaald als HET grote talent (1 van de vele) maar valt pas vlak voor tijd in?

   1. toon61

    Niet goed zat Bobby , iets wat weer zeer jammer is natuurlijk , weer niet goed gescout .

    1. Widi

     Toon, jij zou toch die scout van pisvee meebrengen? Die lijkt het iets beter te doen helaas.

   2. Mijn Club

    Ik dacht ook dat Dejan Meleg een supertalent zou zijn. Maar ja. Verschil tussen jeugdvoetbal en volwassen voetbal is toch wel groot!

  1. pietprecies

   Ja en dan? Die knul is pas net een paar wedstrijdjes leuk aan het meedoen. Vorige 2 seizoenen scoorde hij nog amper.. Niks mis met goed genoeg is oud genoeg hoor maar doordat we daarin zijn doorgeslagen speelt Ajax nu als een natte krant dus liever in de winter een goeie spits halen

   1. Widi

    Ik zie hem al een tijdje dingen doen die spitsen die we van ver halen niet doen. Dus waarom niet proberen. En natuurlijk zou ik ook graag zien dat er in de winterstop een spits wordt gekocht die er voor het eind van de competitie nog 20 in schiet. Maar ook jij noemt weer geen naam van een spits die haalbaar en betaalbaar is. Zo lang niemand zo’n spits gezien heeft, is Sam misschien toch een optie.

    1. pietprecies

     Je vergeet even dat de JL een heel ander niveau is waar hij meer ruimte krijgt om z’n acties te maken. Ik zou ook wel benieuwd zijn wat hij kan in de eredivisie maar ik twijfel of hij dat al aan kan. Een spits zoals cardozo was echt wel haalbaar alleen wilde men niet aan z’n salaris voldoen, dat terwijl hij qua transfersom goedkoper was dan sinkgraven… Dan geef je hem toch 1 miljoen tekengeld en een contract van 2 jaar? Doen ze bij andere clubs ook als ze het salaris te gortig vinden. Ik zie het probleem niet hoor, zeker als zo’n kerel ons naar de CL had geschoten

  1. Widi

   Nog even over Cardozo: is al 32 jaar en verdient 2,5 miljoen euro. Speelt voor Trabzonspor. Zou die ons echt naar de CL hebben geschoten? Piet, zo zit het precies: alle goede spelers volgen het geld. Het geld is te vinden bij Barcelona, Real Madrid, PSG, Bayern München en een heleboel Engelse clubs. Daar gaan dus ook alle echt goede spelers heen. De oorzaak is te vinden in televisiegelden en Miljardairs. Ajax gaat nooit zoveel televisiegeld ontvangen en ik hoop dat Ajax nooit in handen van een sjeik of een Rus valt. We roeien dus met de riemen die we hebben. Het management van Ajax beseft dat kennelijk beter dan veel mensen op dit forum. Met jou hoop ik toch op succes in Europa in de toekomst.

 2. Widi

  Ik vergeet helemaal niets. Kenny Tete speelde ook een jaar lang in de JL. Hoe weet jij dat Cardozo (is die echt zo goed dan?) haalbaar was?

 3. paulvos

  Mooie overwinning, en dat zonder inbreng van spelers of wissels van het eerste, goed gedaan jong Ajax.

Comments are closed.