Massale steun aan Cruijff tijdens Eredivisiewedstrijden

1023eredivisie-cruijff

Afgelopen donderdag kwam het nieuws naar buiten dat Johan Cruijff is getroffen door longkanker en dat heeft veel losgemaakt in de voetbalwereld. Aankomend weekeinde betuigen de Nederlandse voetbalsupporters hun steun, zo valt te lezen op deze Facebookpagina. ‘Aankomend weekend bij alle Eredivisie- wedstrijden elke supporter in de veertiende minuut een staande ovatie voor Johan Cruijff en alle andere mensen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken hebben. Laat je steun zien voor alle mensen met deze verschrikkelijke ziekte’.

Related posts

35 Comments

   1. De Ajacied

    Zeker ja
    De mooiste steun die onze Ajacieden kunnen geven zijn 3 punten tegen Vitesse toch?⚽️⚽️

  1. Ajax nr 1

   Precies want laten wij hun ook niet vergeten. Super gebaar voor deze mensen laat dit de steun zijn die ze nodig hebben.

 1. Pascal tebberman

  Ik ga ook voor de buis klappen bij Vitesse tegen Ajax ik vindt dit een mooi gebaar je wenst het niemand ik ben er een collega aan verloren hij had alvleesklier kanker ik ga in m’n ajaxkleding zitten voor de buis ik moest wel een traantje pikken sterkte Ajaxman nummer 14 groet van Pascal uut meppel????⚓️???❤️⚽️?.

  1. BobbyHaarms

   Laat Ajax morgen dan ook gelijk maar voor Johan en al die andere mensen met deze rotziekte scoren in de 14e minuut en dat dan het hele stadion (inclusief Vitesse fans!) een staande ovatie geeft. Dat sport dan toch verbroedert op zo’n moment, dat zou prachtig zijn

 2. Amoebe

  Mag er ook even gezegd worden dat het stuk van Willem van Hanegem in het AD ook erg mooi was.

  Willem mag zuur zijn ten opzichte van Ajax maar is wel oprecht.

 3. Remco425

  in dit soort topics zien we toon dan weer niet he. Valt niks te zeiken. Sterkte Johan!

  1. WZAWZDB Ajax 14

   Ja ze gaan dat doen zal tenslotte wel moeten onze machtige 14 heeft daar ook gespeeld

 4. Respect

  De verbroedering zou heel mooi zijn, dat doelpunt mag achterwege blijven en anders ook door Vitesse gescoord worden. Schiuder aan schouder in de 14e minuut is heel mooi

 5. Velibor

  Wens m’n idool het allerbeste toe en zoals altijd zijn zen tegenstanders er weer als de kippen bij om steun aan hem te betuigen ,tig topics terug zeiden ze nog dat hij zich vooral nergens meer mee moest bemoeien ,kom op he hij is nog lang niet dood en zal dat in Ajax kringen ook nooit gaan ook niet !

Comments are closed.