Sinkgraven: ‘Mijn tijd komt wel weer’

0920sinkgraven_schone_younes

Daley Sinkgraven maakte in de afgelopen winterstop de overstap van SC Heerenveen naar Ajax en het talent werd alom geprezen over zijn kwaliteiten die hij in 37 wedstrijden in de Eredivisie had laten zien. Of de stap naar Ajax te vroeg is geweest zal nog moeten blijken maar inmiddels moet Sinkgraven het doen met een plek op de bank in het eerste elftal van Ajax.

‘Als je als speler de kans krijgt om naar Ajax te gaan dan moet je dat volgens mij direct doen want dan kun je alleen maar beter worden. Veel mensen vragen nu aan mij of ik niet te vroeg de stap heb gezet en dat snap ik wel maar ik weet dat ik geduldig moet zijn, dat is mij ook medegedeeld tijdens de gesprekken rondom mijn transfer. Zelf had ik ook niet verwacht dat ik er direct stond maar het gebeurde wel. Dat ik nog teveel goede en slechte momenten heb in een wedstrijd is een feit en de concurrentie bij Ajax is groot en daar is nog nooit iemand slechter geworden. Mijn tijd komt wel weer, daar ben ik van overtuigd’.

Bron: VI

Related posts

43 Comments

 1. pietprecies

  Ga er eerst maar hard voor werken, niet van die ach het komt wel opmerkingen, en ga eens naar de sportschool..

  1. De Ajacied

   Ja Daley
   Werken voor je €€€
   Ajax heeft ruim 8 miljoen voor je betaald, laat zien dat je het waard bent,
   Talent heeft hij zeker, dus ga ervan uit dat het goed komt met hem, toch??
   ⚽️⚽️

   1. BobbyHaarms

    Natuurlijk komt het goed! Niet te snel afschrijven deze jongen. Vertrouwen houden en wat hemzelf betreft gras opvreten en knokken voor wat je waard bent dan kom je er vanzelf want hij bulkt van het talent

   2. Mijn Club

    Hij heeft niet om die 8 mln gevraagd. Dat deed Heerenveen. Kan hij ook niks aan doen.

    1. Remco425

     Mee eens Mijn Club. Daar moet die jongen niet steeds mee geconfronteerd worden. Als hij transfervrij naar Ajax had kunnen gaan had hij het ook gedaan en zou hij minder kritiek krijgen. Erg krom.

   3. Ramon1

    Ja die jongen heeft zeker talent allen hij moet ook verdedigen en niet die bal zo lullig kwijtraken maar ik heb vertrouwen in hem net als andersen trouwens

  2. Remco425

   Waar zegt hij dat hij niet hard werkt dan? Dat ach het komt wel goed zie ik ook nergens staan…

   1. Braatje87

    Is het je dan nooit opgevallen dat de helft van de mensen die hier reageren alleen de titel leest en niet het artikel zelf?

 2. Ajacied407

  Gewoon je terug in de basis strijden, en niet denken dat je tijd wel weer komt. Dit bedoel ik nou met z’n mentaliteit.

  1. Velibor

   Dat jong is gewoon een hartstikke goeie voetballer en hij merkt dat gemompel op de tribune ook wel van ons als ie wat fout doet maar daar moeten wij en hij maar aan wennen hoor en dan komt het wel goed met hem,niks wegzetten zo gauw als miskoop ben je belazerd!

 3. ninanooteboom

  goed dat hij het zelf inziet in plaats van zeuren dat je op de bank zit en volgend seizoen vertrekt

  1. Remco425

   Je weet best wat hij bedoelt. Teveel goede momenten afwisselen met slechte. Of hij heeft zich vergist of de schrijver heeft het verkeerd opgeschreven, maar dat is wat hij bedoelt.

 4. HURBIE

  idd Piet niet de instelling van komt wel ,maar gewoon iedere keer als je het veld ingaat denken van gvd ik zal de top bereiken Denk aan je schoonmoeder

 5. Joeguh9

  Heeft een gouden techniek! Hij past het alleen niet efficiënt toe en lijdt ontzettend veel balverlies door het risico dat hij in zijn passing legt. Even terug naar de basis en dan kan het een prima speler worden. Eindelijk weer een speler die een lichaamsschijnbeweging kan maken!

 6. hubert

  echt waar. zo geweldig jullie commentaar daar word sinkgraven echt beter van van wat ik hier lees echt top hoor mooi dat jullie die jongen zo positief steunen hij word een echte topper door jullie kom mentaal super meevedacht zogenaamde suporters

 7. Mijn Club

  Groot talent en een mooie voetballer qua stijl. Hij komt er wel. Doe dat pasje extra, kijk veel voetbal en leer van de groten …
  Qua sportschool: hij is een ectomorph (lichaamsbouw) en dan heb je echt niet zomaar 5 – 10 kg aan spiermassa erbij. Integendeel, van nature zal hij eerder afvallen dan aankomen. Hij zal veel moeite moeten doen om een paar kg erbij te krijgen. Dat komt wellicht met de jaren. Succes verder. Hard blijven werken en dan komt het met zijn talent wel goed!

  1. dickst14

   hij gaat het echt wel redden hoor. ziet oplossingen in het veld veel sneller dan anderen. moet alleen fysiek wat sterker worden en niet te makkelijk zijn bij zijn eigen 16.

 8. slm020

  Hij heeft tenminste geduld en heeft precies door dat hij ups & downs heeft !! En dat de concurrentie groot is !! Dus werk eraan en alles komt goed 🙂

 9. toonvs

  Ik kan bij niet voorstellen dat deze jongen niet meer kan voetballen. Bij Heerenveen was hij elke week de beste. Komt het niet door Frank de Boer dat hij minder is gaan spelen. Vol met opdrachten dauwen loop lijn zo in keurslijf drukken enz. Geeft die jongen de vrijheid laat hem frank en vrij voetballen. Dat geldt ook voor Gudely die speelde bij NAC en AZ ook veel beter.

  1. woody79

   sorry toon zie nu dat je de term frank en vrij ook gebruikte. misschien moeten we frank maar vrij geven 🙂

 10. woody79

  ik snap niet dat t er bij ajax nooit uitkomt. is ons “systeem” te complex? of mogen ze niet vrij ballen omdat ze alles wordt opgelegd? ze motten ballen. Frank en vrij. Al die gasten zoveel talent. Of kom ik uit een ei?

 11. Widi

  Goed om zoveel positieve reacties te lezen. Hij moet hard werken en volhouden. Dank komt het best goed.

 12. f-side64

  is dit sulimanj 2 ? teveel betaald voor hem is wel duidelijk voor die uitgave had ajax ook 1 goede spits kunnen halen.

  1. Widi

   Welke spits dan? Voor zijn transfersom en zijn salaris? Ben jij ook zo iemand die wel WAT roept, maar niet WIE?

    1. Always4Ajax

     Beide spelers komen voorlopig niet meer naar de Ned. competitie dat is toch wel duidelijk lijkr me.

 13. -buitenkantje rechts-

  In mijn ogen een groot talent die een hele goede speler kan worden! Echt geen miskoop. Heel goed om hem even in de luwte te houden.. Misschien volgend jaar zelfs nog een jaartje verhuren.. Daarna terugkeren als een kerel.

 14. Ramon1

  Hij kan wel voetballen maar bij voetbal hoort beëdigen er toch echt bij maar talent heeft die

Comments are closed.