Ajax treft Heracles in uitverkocht huis

heracles-ajax

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tussen de nummer een en nummer drie op het programma in de Eredivisie en maar weinig mensen hadden voor aanvang van het seizoen een voorspelling gedaan dat dat tussen Ajax en Heracles zou gaan. De club uit Almelo maakt echter een zeer goede start door en staat met achttien punten op een derde plaats terwijl Ajax met een puntje meer koploper is in de Eredivisie. De wedstrijd in het verbouwde stadion is overigens helemaal uitverkocht. Daarmee zitten er 12.080 supporters in het stadion als er zaterdag om 19.45 uur wordt afgetrapt. 

Bron: TC Tubantia

Related posts

27 Comments

 1. HURBIE

  Laten we het beste maar van hopen ,heb nog een negatief gevoel overgehouden van dinsdag avond .
  Vertrouwen in het Nederlandse voetbal is een beetje weg

 2. BobbyHaarms

  Die cluppies ruiken allemaal bloed nu Ajax zo wankelt. Gewoon vol erop kletsen en agressief spelen anders is het zelfs tegen zulke clubs billenknijpen. Hoop op het begin van een mooie periode!

  1. Mijn Club

   Dat zullen juist zij gaan doen. Vol erop kletsen en bluffen. Denk dat Ajax weer apathisch gaat rondspelen en veel balverlies gaat lijden. Twee scenario is dat je met enkele scherpe counters juist doeltreffend en effectief kunt zijn, in dit soort wedstrijden.

    1. Velibor

     Jaja zal best maar het is toch eigenlijk godgeklaagd dat we hier met zen allen bijna bang lopen te wezen voor een cluppie als Heracles tenminste ik vind dat en dan kunnen we allemaal lullen over beleid en genoeg geld op de bank maar eigenlijk is het qua voetbal gewoon helemaal niks op het moment,moeten we dan eeuwig dankbaar blijven voor die 4 schalen ? Ze bakken er nu toch eigenlijk niets van met zen allen en dan niemand uitgezonderd en kom niet aan met een herfstdipje want het is gewoon kloten…..!

     1. Velibor

      En kom me nu niet aan met ” kom dan eens met een oplossing!” Want ik verdien geen tonnen of miljoenen om die shit op de grasmat te leggen!

 3. paulvos

  Wordt nu wel weer eens tijd voor ’n overheersende en dominante wedstrijd van Ajax zijde want het is alweer veel te lang geleden, hoop op 0-2 of 1-2.

 4. Iceman

  Dat wordt een heet avondje Almelo want ze zijn in bloed vorm. En Ajax moet uit kijken deze paar wedstrijden die er nu komen weten wij waar ons aller Ajax staat ik hoop op drie punten die naar Amsterdam worden mee genomen kom op Ajax Go For IT.

 5. AFCA my World

  Hopelijk houd Ajax een paar basisspelers aan de kant (Cillissen El Gahzi en Riedewald) dan zijn ze weer fit als we die kakkerlakken 2x achter elkaar treffen !

 6. afcamike

  Dit word heel lastig
  vooral in dat nieuwe stadion, meer sfeer.
  En Ajax houdt er niet zo van als de tegenstander druk geeft, en ja.. dat doet Heracles wel

 7. Slingertje.

  Ze hebben een mooie toko gekregen daar in Almelo.
  Het zal lastig gaan worden maar de punten gaan mee naar Mokum.

 8. Hika77

  Zal van Ajax zijde wel weer een tikkie breed tikkie terug verhaal worden, lekker laag tempo en 3-0 op de kloten. Vervolgens in de camera vertellen dat het volgende keer echt beter moet..

 9. wikr

  Volgens mij zit het ongeacht de stand tegen Ajax altijd vol. Dat is voor de meeste clubs toch de westrijd van het seizoen en daar mogen we dan weer trots op zijn. Resulaten uit het verleden bieden echter geen garantie voor de toekomst dus het zal zeker geen makkelijke pot worden. Maar als we voort met knikkende knieën naar Almelo moeten afreizen dan ga ik me nog meer zorgen maken. Dus vanaf minuut1 vol gas en eroverheen.

  1. Ramon1

   Ja tegen ajax zit het bij elke club vol en is het de wedstrijd van het jaar he het valt me wel is op dat stadions tegen psv amper vol zitten zegt genoeg dat andere teams uit eredivisie toch echt het liefst van ajax willen winnen

 10. Ramon1

  Zal wel mooie wedstrijd worden denk dat Heracles met het grotere stadion vol toch echt wel gaat aanvallen denk 1 – 3

Comments are closed.