Fischer niet op de hoogte van bekerloting: ‘Echt waar, dat wist ik niet’

0807fischer

De bekerloting van donderdagavond koppelde Ajax aan feyenoord en natuurlijk was dat gelijk een kraker die uit de pot kwam rollen. Voor Viktor Fischer was het ook een aangename verrassing maar dat merkte de buitenspeler vrijdag pas na de training. AT5 vroeg Fischer na afloop wat hij vond van de bekerloting en daar reageerde de Deen nogal verrast op. ‘Dat wist ik niet eens maar lijkt mij een leuke wedstrijd om te spelen. Ik speel liever in de Arena maar ik heb nog nooit in de kuip gespeeld. Wordt wel mooi denk ik’, waren de woorden van Fischer. Het duel staat voor 27, 28 of 29 oktober op het programma.

Bron: AT5

Related posts

24 Comments

 1. wikr

  Helaas lijkt hij op de video toch echt verrast te zijn. Wij blijven ’s avonds speciaal wakker voor de loting maar hij weet het gewoonweg niet. En blijkbaar is er ook niemand in zijn omgeving die er iets van zegt of een appje stuurt. Dat kan je je toch nauwelijks voorstellen. In wat voor wereld of waas leven onze spelers. En dan acht ik Fischer nog erg fanatiek.
  Van de andere kant hoef je voor een partijtje tegen Fey ook niet echt wakker te liggen.

 2. -buitenkantje rechts-

  Als hij echt niet op de hoogte was zou dat voor mij als trainer reden zijn hem thuis te laten en Heitinga mee te nemen.. Dan ben je dus echt niet met je vak en club bezig..

 3. Lukoki4

  als hij het echt niet wist zou het ECHT schandalig zijn, maar ik mag toch aannemen dat er in de groep voor de training toch ook word gezegd; he vette loting he gewoon teggen de kakkerlakken.
  Maar schijnbaar niet…

 4. PvL020

  Nou die wist het echt niet!!?? Beetje jammer misschien ligt daar gelijk het probleem van het hele elftal…. Die beleving soms

 5. BobbyHaarms

  Ik begrijp het ergens nog wel. Laten we wel wezen, Feyenoord is nou niet echt een club waar we de laatste decennia van wakker hebben gelegen, toch? Fischer was er vooraf natuurlijk gewoon vanuit gegaan dat PEC zou winnen in de Kuip, vandaar zijn verbazing 😉 Maar alle gekheid op een stokje: natuurlijk hoort hij hiervan dezelfde avond al van op de hoogte te zijn, net als ons supporters! In dat opzicht zeer opvallend, net als zijn opmerking dat hij er nog nooit gespeeld heeft?

 6. Geroldkohlen

  erg slecht als viktor dit serieus niet wist, dan vraag ik me af hoeveel hij dan bezig zou zijn met zijn werkgever, en als hij dit echt niet wist moet je hem lekker laten banken en gewoon met youness gaan spelen!

Comments are closed.