Verhuurde Leeuwenburg baalt op de bank: ”Moet ik me bij neerleggen”

peter_leeuwenburgh

Peter Leeuwenburgh hoopte via een verhuur aan FC Dordrecht weer in beeld te komen bij Ajax. Hij begon met veel ambitie aan zijn verhuurperiode in Dordrecht maar enkele maanden later hangt de vlag er heel anders bij. De doelman wordt door trainer Harry van den Ham op de reservebank gehouden. Van den Ham geeft de voorkeur op dit moment aan Robbert te Loeke.

”Toen ik hier kwam hoopte ik veel te spelen. Het is dan een teleurstelling als je hoort dat dat niet gaat gebeuren. Daar moet je mee om gaan”, aldus Leeuwenburg tegenover RTV Rijnmond. ”Ik blijf hard trainen en hopen dat de kans komt. Ik heb uitleg van de trainer gehad en daar moet ik me bij neerleggen. Er is nog geen reden om de keepers te wisselen, maar als dat wel gebeurt moet ik er staan”, weet Leeuwenburgh. Leeuwenburg verwijt zijn concurrent Robbert te Loeke niets. ”Hem valt niks te verwijten, maar toch vind ik mijzelf niet minder dan hij. Ik weet niet of ik de eerste keeper zou moeten zijn, maar ik zou het wel kunnen. Het zou in ieder geval geen probleem zijn als ik er in kom.”

Bron: RTVRijnmond

Related posts

10 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Verhuurd worden aan een ploeg in de Jupiler League en dan reserve rol vervullen.. Hmm..geeft te denken.

 2. Litmanen

  terug halen en bij een andere club neerzetten. Is een talentvolle keeper. Niet handig om aan Dordrecht te verhuren. Is een puinhoop daar.

  1. ajacied078

   klopt 😉 maar onder de rook van Rotterdam voelt een ajacied zich thuis. want aan het eind van de weg schijnt de zon voor ajax Amsterdam

Comments are closed.