Jong Ajax verslaat Telstar met 4-1

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Telstar met 4-1 gewonnen waarbij Amin Younes zijn eerste doelpunt scoorde in het Ajaxshirt. Bij Jong Ajax deden ook Van der Hoorn, Serero en Sanogo mee. Naast het doelpunt van Younes scoorde Hendriks twee keer en was een eigen doelpunt van Ottenhof voldoende voor de 4-1 overwinning op de Toekomst.  Jong Ajax haalde slechts twee punten uit vier wedstrijden, maar sleepten in hun vijfde duel hun eerste overwinning binnen. Smetje op de wedstrijd was de rode kaart van Donny van de Beek  die in de blessuretijd zijn tweede gele kaart ontving.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Owusu, Van der Hoorn, Van Bruggen, Warmerdam, Van de Beek, Serero, Nouri, Cerny, Sanogo, Younes

Bron: Twitter

Related posts

20 Comments

 1. BobbyHaarms

  Zekers. Dit was de eerste overwinning…dat er vanaf nu nog maar velen mogen volgen en de lijn omhoog bij deze is ingezet

 2. FrankiC

  Met een flitsende Younes en leuke Cerny! Je zou bijna denken dat het linksbuiten probleem ook zonder Sam Larson opgelost zou kunnen worden?

   1. FrankiC

    Ja Woody, sommige misstanden moet je aandacht blijven geven, anders denkt het scoutingsapparaat ermee weg te komen. Ze zullen toch wel meelezen?

 3. Geroldkohlen

  sanago kon weer geen vuist maken pfff maar wil younes wel aan het werk zien in 1, op links kunnen we wel aanvallende impuls gebruiken!

Comments are closed.