Italiaan Banti fluit Ajax – Celtic

ajax-celtic_logo

De Italiaanse scheidsrechter Luca Banti fluit aankomende donderdag de Europa League wedstrijd tussen Ajax en Celtic in de Amsterdam Arena. De 41-jarige Italiaan zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Alessandro Costanzo en Filippo Meli. Verder zullen Marco Guida en Carmine Russo de achterlijn bezet houden en is Fabiano Preti de vierde official. Banti floot overigens nog nooit eerder een duel van Ajax. De wedstrijd tussen Ajax en Celtic begint donderdag om 19:00 uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

23 Comments

    1. Remco425

     Ik zou zeggen kijk alle Europese wedstrijden van de laatste 5 jaar maar even terug. Je zult weinig wedstrijden vinden dat we niet genaaid zijn.

     1. AjaxBarcelona

      Er zijn veel van die wedstrijden waar we zelf de kansen hebben laten liggen. Een beslissing tegen je wordt dan al snel als excuus aangegrepen.

     2. Remco425

      Tuurlijk, maar als de verschillen klein zijn en je niet veel kansen krijgt,, zoals regen Milan, zoals met Lyon, om er maar 2 te noemen (of zelfs de 2 onterecht afgekeurde doelpunten tegen Madrid zodat je op 1-2 voor zou komen, zelfs Madrid fans vonden het belachelijk), dan zijn dat wel cruciale momenten.

     3. AjaxBarcelona

      Als je Europees presteert dan weekt dat mee. Dus als je niet al je kansen afmaakt of niet genoeg kansen krijgt in een wedstrijd moet je zorgen dat je weer aanzien krijgt in Europa. Maar negen van de tien keer heeft Ajax haar kansjes gewoon laten liggen om zelf de beslissing te forceren.

     4. Remco425

      Nee hoor, ik kan me nog herinneren toen we net de Champions League had gewonnen, toen telden we best mee geloof ik, werden ook 2 zuivere doelpunten afgekeurd tegen Real Madrid. Het proberen te naaien van Ajax is van alle tijden 😉

   1. Geroldkohlen

    zullen we daar maar niet vanuit gaan! als we goed spelen en de kans of kansen die we krijgen gewoon killen is er niks aan de hand, het zal altijd nog aan ons zelf liggen of we winnen, verliezen of gelijk spelen!

 1. toon61

  het maakt niet uit wie er fluit , ze worden toch niet beter , dit als excuus aan voeren zegt al zat .

  1. PvL020

   Positief kijken, ze vochten zich terug naar 2-2 en hadden kans op 2-3. Ok begin slecht maar we moeten er maar eens mee stoppen dat Ajax alles maar met 4 of 5 doelpunten verschil wint. Alle ploegen in NL die tegen Ajax moeten halen extra kracht naar boven, dat is nu eenmaal zo. Die hebben niets te verliezen.

   1. dickst14

    dat is inderdaad zo. voor feyenoord utrecht az, noem ze allemaal.maar op is het de wedstrijd van het jaar. ajax moet daar dus mee omgaan. alleen jammer dat ze tegen psv bv niet de zelfde inzet kunnen tonen

    1. PvL020

     Ik denk dat Ajax daar best goed mee omgaat alleen wij, de supporters niet, die zien dat vaak anders en zeggen dan dat het allemaal niks is…. Maar nu zie je dat Ajax gelukkig verder is en het 90 min vol kan houden. De haat overigens naar Ajax is veel groter dan naar Pisvee

 2. HURBIE

  Flip de fluiter uit tegen ben benieuwd hoe hij het doet, maar ik heb niet meer zo’n vertrouwen meer in die gasten, waar zijn de Corona’s van toen

Comments are closed.