Zaakwaarnemer Boilesen: ‘Met Ajax om tafel; hopen op nieuwe kans en transfer in winterstop’

0301psv-ajax_boilesen

De vader en zaakwaarnemer van Nicolai Boilesen laat tegenover Ekstra Bladet weten nu snel om de tafel te willen gaan zitten met Ajax om te praten over de plannen voor de nabije toekomst. De Deense linksback slaagde er niet in om de gewenste nieuwe club te vinden en staat bij Ajax inmiddels op een zijspoor.

Ajax vroeg omgerekend ongeveer 2,7 miljoen euro voor Boilesen en dat in combinatie met de blessuregevoeligheid van de linksback en zijn mindere prestaties van het afgelopen seizoen hebben er toe geleidt dat de zo verlangde club niet langs kwam voor de Deense international. ‘Ik heb met veel tussenpersonen gesproken die bezig zijn geweest om Nicolai een nieuwe club te bieden. Het is moeilijk om een linksback te verkopen. De trend van deze zomer is dat voor deze positie veel spelers zijn gehuurd,’ zo geeft de vader van Boilesen zelf als verklaring.

De transfermarkt in Portugal is nog open, maar op een transfer in die richting wordt niet meer gerekend. ‘Portugal staat niet op ons voorkeurslijstje, ik verwacht niet dat daar nog iets zal gaan spelen. Als we voor het geld waren gegaan, hadden we drie weken geleden al een nieuwe club gehad. Het belangrijkste is echter dat Nicolai een plaats vindt waar het voetbal bij hem past. We moeten nu met Ajax om de tafel. We hopen dat hij een nieuwe kans krijgt in Amsterdam. We moeten nu gaan werken aan een transfer in de winterstop. Het is niet ons doel om volgend jaar transfervrij te vertrekken. ‘

Bron: Ekstra Bladet

Related posts

55 Comments

   1. Reno

    Ik hoop echt heel erg dat hij snel weg is, want hij denkt dat hij geweldig is maar in werkelijkheid is hij kapot slecht!

 1. Hika77

  Echt waar, zoek een andere sport! Hoe groot is die plaat voor je kop?
  En ga anders lekker voetballen in de 2e Noorse liga

 2. G-Force

  Hij mag wel bij mijn D-elftal meedoen kom nog wat spelers te kort, al moet hij dan wel meer laten zien dan afgelopen jaar.

 3. Geroldkohlen

  die zakenwaarnemer is echt grappig ,zei hij ook niet dat boilessen deze zomer zeker een transfer zou maken, maar niemand wil hem hebben zelfs niet voor een uitverkoop prijs van 2,7 miljoen, heeft die jongen zelf niet in de gaten dat hij echt niet goed genoeg is en dan nog zijn blessure gevoeligheid! ik zeg boilessen transfervrij laten gaan per direct, en wens hem succes ergens anders, mijn advies voor hem ben blij met welke club dan ook die komt, al is het fc emmen ofzo!

 4. Teuntje

  “Als we voor het geld waren gegaan, hadden we drie weken geleden al een nieuwe club gehad.”
  HUHHH??

 5. -THE BULLDOG-

  Wel netjes door te zeggen dat ie niet persé transfervrij wil vertrekken. Maar hoopt Ajax vooruit te helpen met een winterse transfer!

  1. Mijn Club

   Welnee, puur eigenbelang. Geen contract(verlenging) = geen speeltijd. Ik zeg DOEN. Nulurencontract. Niet spelen is dan geen salaris.

  2. Velibor

   Boehoehoe sniksnik ik schiet weer helemaal vol van zoveel goedheid van deze Deense opvreter!

 6. CactusMokum

  Waarom is Urby nog steeds niet gecontracteerd!!?? en laat Klooilesen lekker transfer vrij gaan! nu op hangende pootjes weer graag willen praten voor een 2e kans!! sodemieter gauw op niet bij ons AUB!!! Haal URBY NU Ajax

  1. Mijn Club

   Nee, heb je niks aan. Enorme trainingsachterstand en geen enkel wedstrijdritme. Bovendien wil niemand hem blijkbaar! Zegt genoeg!

   1. CactusMokum

    zo dacht ik ook!! maar nu Dijks geblesseerd is zie ik toch liever Urby met zn ervaring als back up!! dan iemand met een te hoge dunk van zichzelf en continu geblesseerd is

   2. Geroldkohlen

    trainings achterstan heeft hij niet want hij traint mee met jong ajax toch? wedstrijdritme heeft hij idd nog niet ,maar hij zou wel een oplossing zijn voor de blessures die we nu aan de linkerkant hebben, en op linksbuiten hebben we eigenlijk ook niemand! ik zie hem graag komen!

 7. Cheffie

  Beetje laat allemaal, hij kon een beter contract krijgen ondanks zijn prestaties. Tot ziens je bent de zwakste schakel.

 8. creutz1977

  mensen snap alle reacties wel.. maar met wat meer respect praten mag ook! hij heeft een goede periode gehad maar door blessures ver terug gevallen maar belangrijker het is gewoon een speler van ajax… leuk of niet… hoop dat er een oplossing komt.. En dat hij verder kan en ajax wat centen vangt.. iedereen tevreden..

  1. Velibor

   Waarom hij heeft ook geen respect voor Ajax met zen stapjes hoger en nog meer van dat gelul

   1. creutz1977

    als jij ergens anders 3 tot 4 keer zoveel kan verdienen dan zou jij dat ook lekker naast je neerleggen.. het is gewoon een feit dat je in het buitenland het veelvoudige kan verdienen en stap hoger op willen is nooit verkeerd… Dan heb ik het er niet over of hij dat aankan.. maar eerlijk is eerlijk hij wordt door zoveel supporters uitgekotst omdat hij veel fouten heeft gemaakt… geef hem dan is ongelijk… daarom zeg ik kritiek prima…Maar veel supporters slaan in hun kritiek compleet door.. feit blijft dat het een speler van je eigen club is… daar mag wel netter op gereageerd worden… Dat straalt ook niets van klasse uit… daarom zeg ik hoop dat hij iets anders vindt is het beste voor iedereen maar gun hem verder daar het beste in… RESPECT hebben noem ik dat

    1. Remco425

     Als hij goed zou zijn zou hij dat idd kunnen. Maar hij overschat zichzelf en vond de salarusverhoging tot de maximale schaal bij Ajax niet hoog genoeg. Het heeft dus niks met gaan voor een betere aanbieding in het buitenland te maken, want die is er niet.

     1. creutz1977

      helemaal mee eens.. vind ook na wat hij heeft gepresteerd dat hij in zijn handjes mocht knijpen met de aanbieding die hem is gedaan.. En als hij denkt dat hij beter kan.. prima dan succes.. net als Kishna komt hij er wel achter.. ik zeg alleen dat wij als supporters wat netter over spelers mogen praten.. kritiek op hem.. helemaal mee eens.. maar een eigen speler helemaal de grond in boren dat toont van weinig respect voor je eigen spelers… is niet alleen bij hem.. was met Blind zo.. Veltman enz… Dan ben je als supporters echt niks waard is mijn mening

     2. AFCA my World

      Respect moet je verdienen,maar met zijn hoogmoed en misplaatste zelfoverschatting vind ik het logisch dat de meeste supporters niets meer met hem te maken willen hebben,respect kun je ook verdienen door weer wat lager te beginnen en omhoog te krabbelen, maar daar vind hij zichzelf weer te goed voor ! Terwijl hij echt te weinig heeft laten zien,nee hij mag gratis vertrekken !

     3. Remco425

      Respect hoef je niet te verdienen, maar respect kan je wel verliezen. In den beginne moet je iedereen respecteren. Anders respecteer je niemand die je niet kent. Zou een onaangename wereld zijn.

     4. Velibor

      Hier worden we het nooit over eens creutz, je kunt hem toch niet vergelijken met Blind en Zo….die hebben zich teruggevochten en daadwerkelijke stappen gemaakt en hem is een handje boven het hoofd gehouden door de trainer die toen even zen gelijk wou halen volgens mij maar goed ieder zen eigen mening,bij mij moet je respect afdwingen en niet zomaar krijgen.

 9. pietprecies

  En die vader geloofd ook nog gewoon dat hij weer een kans gaat krijgen en dat het komt doordat hij LB is, lachwekkend

 10. Valentino

  Hahaha nieuwe kans, no way. Heeft met zijn grote mond en hoogwaan al zijn kruit verschoten. Liever Urby een contract aanbieden.

Comments are closed.