Ajax slaat bod van 18,5 miljoen op Klaassen resoluut van de hand

0815ajax-willem2_klaassen_cillessen

Ajax heeft afgelopen maandag een bod op Davy Klaassen resoluut afgeslagen. Napoli was bereid om maar liefst 18,5 miljoen op tafel te leggen voor Klaassen. Marc Overmars heeft de Italiaanse club telefonisch laten weten dat het bod onbespreekbaar was voor Ajax en het Klaassen niet verkoopt. ‘Bod Napoli op Klaassen kansloos’ en ‘Ferm nee tegen 18.500.000 euro’ zijn de koppen vandaag in De Telegraaf. Ook Klaassen zelf lijkt weinig te voelen voor een overstap en heeft onlangs laten weten zijn contract bij Ajax graag te verlengen tot 2018.

Bron: De Telegraaf

Related posts

58 Comments

   1. Long Hill

    Volgens de Telegraaf. Of het ook waar is, weet je niet.
    Wie zegt dat Overmars de Telegraaf niet voor zijn karretje heeft gespannen. Binnenkort worden er weer bonussen verstrekt.

    1. Toom61

     Proficiat long hill, je weet er als enige een negatieve draai aan te geven. Werkelijk klasse maar wel klasse van een bedenkelijk niveau.

  1. antonajax

   Een fooi man! Fuck op pizzabakkers. Als je kijkt dat ManU tot 80 milj voor een onbekend iemand betaald is onze aanvoerder Klaassen 180 milj waard!!

   1. BobbyHaarms

    “Maar liefst” 18.5 miljoen….het klinkt zo bijna duizelingwekkend. Kansloos bod dit. Nogmaals, we zijn geen snoepwinkeltje wat uitverkoop houdt. En contract tot 2018 verlengen? Ik dacht meer aan 2025 met een afkoopsom van minstens 75 miljoen euro..kijken of ze dan nog steeds zo happig zijn..

   2. Rvdt020

    Nou nou, Martial is geen onbekende, zeker een van de betere talenten. (uiteraard geen 50mil waard maarja)

   3. jojo123

    Martial is geen onbekende en heb afgelopen weken hem aan het werk gezien. Maar klassen heeft Ajax in deze periode zeker nodig. Zou wat zijn als hij nog wordt verkocht ook..

  2. FrankiC

   Wanneer wordt die deadline voor de transferperiode verlegd naar een datum vóór de
   aanvang van de competitie? Veel logischer toch?

    1. FrankiC

     Bij wie?
     Maar terecht, je reinste competitievervalsing! En waarom wachten clubs zolang? Is toch prettig als ze er al bij zijn tijdens de oefencampagne en de andere club kan dan nog een vervanger halen. Je koopt toch ook geen wandelschoenen op de 3e van de 4-daagse (van iemand die al meeloopt).

 1. Remco425

  Prima actie! Sowieso kan hij over een jaar of 3 voor 80M aan een Engelse club verkocht worden…

 2. Coenie

  Voor Klaassen heb ik deze transfer periode niet ingezeten. Als er één is die een Ajax hart heeft…. Dan is het Davy wel !!

 3. Geroldkohlen

  duidelijke taal van beide heren! denk ook dat klaassen voor 30 miljoenen nog niet eens naar napoli was gegaan al had overmars ja gezegd! ik zie hem eerder spelen bij man u, arsenal of bayern!

 4. Sazzz

  als United 50/80 miljoen kan betalen voor een ventje van 19, dan is 18,5 miljoen absoluut niet genoeg

   1. FrankiC

    ‘Auteur: Henk’ heeft het inderdaad verkeerd overgeschreven. Moeilijk, volgende keer gewoon weer ‘copy/paste’ voor de zekerheid.

 5. creutz1977

  respect!! een echte ajax hart.. En kijkt ook goed wat het beste is voor zijn ontwikkeling.. verstandige spelers bestaan nog…

 6. Bert62

  Kom over een paar jaar maar weer eens terug met 150 miljoen dan valt er misschien nog over te praten.

 7. Rene1964

  Als zo’n bepalende speler (plus aanvoerder en groot talent) voor zo’n fooi verkocht zou zijn, zou je als club zijnde ook een enorme flater hebben begaan, omdat de echte talenten (zoals Klaassen, Bazoer, Sinkgraven, El Ghazi et cetera alleen maar in waarde zullen toenemen naarmate ze ouder worden en meer ervaring gaan krijgen. Tegen de 25 jaar qua leeftijd zijn ze het meeste waard. Dan kunnen ze overal mee in elke competitie en kun je pas echte bedragen gaan vragen van minimaal 30 mln plus. (Wat Porto en Benfica steevast doen). Dat zou HET beleid moeten zijn bij Ajax. De aanstormende talenten (Nouri, vd Beek, Cerni e.d.) kun je het best eerst verhuren om ervaring op te doen. Plus ze worden er zelf sterker van. (Zoals Vertongen, Blind en Vermaelen eerder). Dat zou mijn beleid zijn. Hiermee wordt je ook internationaal sterker! Gegroet!

  1. Toom61

   Nu de medewerking nog van alle spelers en zaakwaarnemers. Denk niet dat het aan Ajax zal liggen. Wat jij zegt, willen ze, dat is het plan Cruijff.

   1. Rene1964

    TOOM, als dit het plan van Cruijff is, waarom houden ze zich dan daar niet aan. Er werd bijv onlangs nog door de Boer gezegd, dat bijv een Bazoer toch niet te behouden is voor Ajax en wss binnen een paar jaar weg is. Dat staat dan haaks op wat je zegt. Ik ken het plan van Cruijff niet goed genoeg! Wel wat de jeugdopleiding betreft.

    1. Toom61

     Het plan is zo maar zoals ik al zei: de speler moet willen en de zaakwaarnemer moet ook beseffen dat hij later ook geld kan verdienen. Bazoer zal vrees ik ook zwichten voor het snelle geld. Ander type dan Klaassen sowieso.

 8. Rene1964

  Hiermee voorkom je 1) uitholling van de competitie en in ons geval Ajax 2) dat onze talenten voor een schijntje worden verkocht 3) dat zij zelf op de bank terecht komen bij bijv de Engelse clubs 4) dat het NL elftal spelers kiest die ook daadwerkelijk speelminuten krijgen 5) Ajax kan dan weer internationaal meedoen 6) talenten rijpen bij Willem II, PEC et cetera en worden daar zelf ook beter van tot ze bij Ajax zelf gestald kunnen worden en ook meteen een meerwaarde zijn.
  Je kiest hiermee dan echt voor een kwalitatief goed eerste elftal en verdient en passent veel meer aan de inmiddels ervaren spelers, die dan rijp zijn voor de echte top!

   1. Mijn Club

    Het kan! De spelers moeten er van doordrongen worden/zijn dat te vroeg vertrekken (en dus meteen kiezen voor het geld), meestal een grote stap terug is. (Zie Drenthe, Bouy en vele, vele anderen). Zelfs Seedorf moest het uiteindelijk via een omweg doen. En vd Sar ook trouwens.

 9. Rene1964

  Precies. Da’s een goede basis voor een mooie carrière die niet stopt bij Everton of Fullham.

 10. Toom61

  Marc had past echt ballen gehad als hij een bod van 18,5 miljoen op Boilesen resoluut had afgewezen met de opmerking: al biedt je een vierde ervan, zeggen we nog nee 🙂

 11. Velibor

  Vanavond komt er een stuk van Ajax hierover op nieuwsuur om 22.00uur René. We zullen zien.

 12. Nikos

  Hé, weten die Italianen niet dat voor onze keeper al het dubbele is geboden? We zijn de AH niet die op de kleintjes let. Graag volle mep of geen deal!

Comments are closed.