Gametalk Ajax – Ado : Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-ado_logo

Dit weekend staat voor Ajax zondag de thuiswedstrijd tegen Ado op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

henkveen-ajax-ado


Related posts

99 Comments

 1. 040-Ajacied

  Hehe.. Eerste competitiethuiswedstrijd dat ik er weer bij ben… 3 pnt en 0 houden.. Gas erop, boys!!

  1. BobbyHaarms

   3-0? Na die zaadwedstrijd van afgelopen donderdag mogen ze ons wel eens een keer verwennen met minimaal 6-0 en aan klantenbinding doen

   1. Joep

    Dat klopt alleen de laatste 5 seizoenen heb weinig wedstrijden gezien waarbij er echt aan klantenbinding is gedaan. Graag zie ik ook een wedstrijd waarbij je kunt genieten van het spel en een prima uitslag.

    1. Nielsz.AFCA

     Ajax – Barcelona (2-1) was denk ik de laatste wedstrijd om echt te genieten voor de supporters , niet omdat t tegen barca was maar vanwege het uitstekende spel

 2. pietprecies

  Met de huidige resultaten zou je geneigd zijn te denken dat Ajax dit zo moet kunnen winnen maar zolang we voor die resultaten zo veel geluk nodig hebben hoop ik dat FdB die jongens eens een goeie schop onder hun baby billetjes geeft en ze eens vrijheid geeft ipv ze allerlei looplijn beperkingen op te leggen en ze fantasie loos laat spelen, dan gaan ze maar een keer op hun bek maar dat we in de competitie nog niet op ons bek zijn gegaan is meer geluk dan dat het door tactisch vernuft kwam..

 3. -buitenkantje rechts-

  Niet onderschatten ADO.. Met Havenaar en Schaken voorin twee goede aankopen gedaan.. Ben benieuwd naar hun speelwijze in Adam. Snelle goal zou ideaal zijn..direct laten merken dat er in de Arena niks te halen valt.

 4. -buitenkantje rechts-

  Off Topic: Vergeet Sisto..Becker terug halen voor de rechtsbuiten!.. Man of the match Heerenveen-PEC ..

  1. toon61

   Deden ze dat maar buitenkantje rechts , ik ben bang dat er niks gebeurd , ik snap er echt niks meer van van dat beleid wat er gevoerd word , ze staan voor ei gen jeugd , en dat worden ze verhuurd .

   1. Widi

    Toon, wil je dan alle 35 houden? Dan spelen ze toch nooit! Je schrijft echte hele domme commentaren.

    1. toon61

     IK vind dat nog niet zo dom , deze opmerking is een stukje dommer , als je ziet dat ajax kwaliteit onbeerd in de aan val , zou dat niet zo gek zijn .
     Is die sinkgraven dan zo goed , nee dus , hou je klets commentaar voor je als niks te melden heb dat klopt

     1. Moosie

      Hey domme gloeilamp Ajax- Ado 4 0 en Cillessen niet verkocht Sinkgraven speelde goed, en jij maar zeiken ,janken en nog meer zeiken om Twitterberichten van een of andere kutjournalist.Ga maar lekker naar dat kut pisvee van je kijken vandaag want daar lopen de sterren cq het kapitaal op het veld.Oh en nu kun je weer gaan lopen gillen dat ik een of andere homo ben want dat doen meestal de latente homo’s die het niet kunnen verwerken dat hun vader de broer van hun moeder is.

     2. FdB=Ajax

      Ach, Toon vindt El Ghazi een waardeloze speler die nooit voor gevaar zorgt. Die gast is 20 en heeft al 6 goals in 4 wedstrijden gemaakt haha trieste vent

     3. toon61

      ach daar hebben we de vriendjes moosje en widi weer , hand in hand kameraden he rukertjes hahahahah , ik lach me kapot om jullie hahahahahahahaha lachwekkende figuren ,

 5. Mijn Club

  ADO gaat ongetwijfeld zich totaal laten terugzakken en gokt met Schaken op een paar counters. Ik voorspel zonder Nostradamus te hoeven zijn een k.twedstrijd, waarin we hopelijk wel aan het langste eind trekken!

 6. Mijn Club

  Enne … vroeger vond ik de hoogte qua uitslag en treffers voor belangrijk, tegenwoordig spring ik al een gat in de lucht van opluchting als we überhaupt winnen!

 7. Oosterse Ajacied

  Als nou nu winnen en PSV verliest, ontstaat er een heerlijk gat met de lichtjes uit Eindhoven. Dat zal ze een flinke dreun geven. Gelijkspel in Eindhoven is misschien nog beter voor ons.

 8. Schnabbel en Babbel

  Iedereen haat hier looplijnen geloof ik. Dat zijn geen vaste lijnen hoor. Dat is het spel lezen tijdens de wedstrijd en weten waar de ruimte komt. Weten wat je ploeggenoot gaat doen. Dat maakt het spel verrassend en sprankelend en juist niet saai. Dus graag hameren op looplijnen. Hameren op de mogelijkheden die er zijn.

  1. Widi

   Het zou alleen fijn zijn als de spelers zelf op basis van hun talent en inzicht weten waar ze moeten lopen. Nu lijkt het wel veel te worden aangegeven, waardoor sommige spelers misschien iets teveel moeten nadenken in het veld.

 9. lezerG

  Wedstrijdbespreking.
  Frank de Boer:
  Ok, vandaag gewoon foebelle. Vergeet looplijnen, tactische instructies en al dat geneuzel maar denk aan het publiek. Bezorg ze gewoon een mooiemiddag. Kom op, jongens, speel met je hart!
  Spelers:
  Ja Frank, doen we.
  Ajax Den Haag: 7-1.

   1. Mijn Club

    Maar het kan: gisteren naar NL – Duitsland finale EK hockey zitten kijken … 6-1 :)) HET KAN !!!

  1. pietprecies

   Met hun hart? Dan lopen ze het veld af en gaan pro evo soccer spelen met hun maatjes onder het genot van een glaasje melk en een koekje..

 10. Didron

  Ik verwacht een in het begin lastige wedstrijd en een 3-1/3-0 overwinning. Lampies-Kakkies 2-2. Hebben we een mooie zondag!!

    1. toon61

     hahhahahahhhhahhhhahhahahhahhahahahahahhhahahhhhahahhhahahahhahahhahahhahhahahhahahhahhahahahahhahhah hand in hand

 11. pietprecies

  Ik ben benieuwd, ik denk dat ADO eerst met de kont in de 16 gaat hangen en dan kiezelhard en massaal druk zetten. Eens zien hoe ons kleuterklasje daar mee om gaat

 12. pietprecies

  Ik hoop wel dat El Ghazi die beugelsdijk een paar panna s gaat geven waar het publiek los van gaat, dat levert weer leuke mogelijkheden voor montage beelden op 🙂

  1. toon61

   Hij komt geen manneke voorbij , ik hoop dat dat wel gaat gebeuren tegen beter weten in , ik snap dan ook niet wat ze in zo,n speler zien , een buitenspeler moet spelers voorbij en een mooie voorzet afleveren , maar het gebeurd bijna niet .

 13. Widi

  Heb je al een wedstrijd van ADO gezien? Ik heb ze allemaal gezien dit seizoen. ADO speelt zo niet. ADO probeert zelf te voetballen. Daar hebben ze ook de spelers voor nu. Ik vraag me dus af waar jij je voorspelling op baseert. Of hoop je erop? Ben je misschien geen Ajacied?

  1. toon61

   Widi lig niet zo te zeiken man , je bent geen ajacied , wat heeft dat ermee te maken , kan die man geen andere mening hebben als jij dan , ben je dan geen ajacied .
   Dat zeggen ze van mij ook , ik ben op en top ajacied , maar heb wel veel critiek , zeket op dat klote voetbal ,en dat beleid wat ze nu voeren .
   Met het jaar slechter worden zegt al zat , met je jongere gaan we het niet redden , jammer zat .
   Piet heeft gewoon gelijk , alle game,s zijn nog zo geweest , overal was het billenknijpen ,

    1. toon61

     Ik niet jij wel dan , nu speelt el ghazi goed gelukkig , ik hoop dat het zo blijft , iedereen speelde nu met meer inzet en bezieling

  1. BobbyHaarms

   Die komen we later nog tegen die Kramer. Eens kijken dan of al zijn tanden wel goed vastzitten

    1. toon61

     Widi troost je eigen daar ga ik nooit naar toe , naar die kut clup daar , ik woon er vlak bij ja , erg zat , ik word al kwaad als ik philips zie staan , ik wil dat merk dan ook niet in het huis hebben .
     Het is hier altijd gezellig met voetbal , mijn vrouw is voor Pisvee , ook daardoor laat ik me eigen niks zeggen , ik ben en blijf ajacied , die wel de tekort komingen ziet van ons elftal jammer zat

     1. Widi

      Toon, ik had echt niet gedacht dat jij (nog) een vrouw had. Sterkte, mevrouw Bazelmans! Blij dat je toch voor ons bent, Toon!

     2. toon61

      Widi ik zal je zeggen ik heb er twee , waar ik het druk mee heb , dat is dan ook het enigste wat ik moet doen , voor de rest ben ik finacieel onafhankelijk , ook lekker als je niet naar je baas hoeft , zou je ook moten gaan proberen , is erg leuk moet ik zeggen .

     3. toon61

      Widi ik heb geen taal cursus nodig jongentje , ik heb de buite al binnen , succes morgen bij je baas , denk aan me , ik lig lekker nog op bed hahahahah stumperds

   1. toon61

    Fijn bobby dat je zo begaan bent met me , ik laat toch een indruk achter schijnbaar, Dat ik het altijd bij het rechte eind heb kan ik ook niks aan doen , gewoon eerlijk zijn helpt

    Ik heb genoten ja , El GHazi is nu goed aan het spelen gelukkig , en de rest ook ,op wat kleine fouten van ons veldmanneke na .
    NU moeten ze door zetten , misschien hebben ze wat spaanse peper in hun kont gehad voor de game , omdat ze nu wel inzet tonen en vechtlust , dat hebben we lang niet gezien .

    1. Schnabbel en Babbel

     Toch wel grappig iemand met enorme grootheidswaanzin onder ons. Dat tweede zinnetje, echt onnavolgbaar. Mooie is dat hij er ook zelf 100% in blijft geloven. Prachtig. En maar Veldman blijven schrijven he. Bizar mannetje onder de rook van Eindhoven.

     1. toon61

      Geen grootheidswaanzin , dat geeft jij aan met dit antwoord dat jij het hebt , ik kan er ook niks aan doen dat ik gelijk heb , als jij dat niet kan helpen is het jouw probleem niet het mijne , ga nu maar met je vriendjes spelen in de zandbak babbeltje

     2. Widi

      In jouw wereld heb jij gelijk. Maar in de echte wereld maak je jezelf alleen maar belachelijk.

   1. Schnabbel en Babbel

    Bobby, overmorgen heb je al weer spijt van je opmerking. Wees niet net zo’n blaadje aan de boom. Of je hebt vertrouwen en geloof in je club (incl. Normale kritiek) of niet. Supporters die eens een enkele keer positief zijn als het zo uitkomt zijn ……. vul maar zelf in. Hoe kan iemand een volledige club helemaal met de grond gelijk maken en dan na één wedstrijd zeggen dat hij heeft genoten. Sorry maar als ik dat soort succes supporter commentaar lees draait mn maag om. Lees zijn commentaar voor de wedstrijd nog eens na. Dan ook nog eens de tekst dat hij altijd gelijk heeft. Het verziekt het plezier bijna van de overwinning. Gauw nog maar eentje bestellen hier om het weg te spoelen.

    1. toon61

     makkelijk babbeltje , dit is de eerste game die ze goed gespeeld hebben met snelheid , bezieling , en veel inzet , wat nog niet getoond is , wil jij nu je mening opdringen aan Boobyhaarms , dat zegt meer over jouw als over ons , ga maar weer spelen in de zandbak .

     1. toon61

      snabbel komt her rukkertje WIdi je niet helpen , hand in hand kameraden he , lekker samen naar de kuip hahahahahhaahha

 14. Widi

  Zo. Nu straks lekker achterover zitten en kijken naar lampjes tegen kakkerlakken. Niemand meer zeuren over Veltman. Foutloos en een doelpunt gemaakt.

    1. toon61

     Jonge dat weet ik ook wel , wel leuk dat je reageerd , dat zegt veel over je , dat je niet ze slim bent , daarom moet je morgen ook gaan werken , en ik niet hahahahahah

 15. Didron

  Wat een super wedstrijd zeg!!! Nu al 4-0! Nog beter dan ik (3-0) verwacht had. Jammer dat Viktor net mist!!!

  1. Mijn Club

   Geen superwedstrijd, want er gaat ook best veel mis en soms ontbreekt gewoon de scherpte. Maar ik ben dik tevreden!!!!

   1. toon61

    helemaal gelijk Mijn club ,kijk jij wel uit , anders gaan ze tegen jouw ook zeiken , je mag geen kritiek hebben , dan ben je geen ajacied hoor ,

 16. Teuntje

  Beste wedstrijd tot nu toe.
  Elkaar de bal gunnen, strijd en….de nul weer gehouden, hè!!!

 17. Didron

  WAT EEN POT!!!!! 12 uit 4 met 12-0!!! Mooi gespeeld, jammer dat het geen 6-0/7-0 geworden is!!

 18. Slingertje.

  Eindelijk weer eens een goede overwinning maar wat een lege plekken in de Arena vandaag.
  Fener is de koude oorlog al begonnen tegen de Celticfans zie: http://www.ad.nl vandaag.

Comments are closed.