Selectie voor duel met Ado

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het thuisduel met Ado van aanstaande zondag. Amin Younes maakte de reis mee naar Jablonec maar kijkt de wedstrijd zondag vanaf de tribune. Ajax – Ado begint zondag om 12:30 uur.

Selectie: 

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
John Heitinga
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Yaya Sanogo
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jairo Riedewald
Kenny Tete
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks

Bron: Ajax.nl

Related posts

49 Comments

  1. Mooi

   Ik ben met hart en ziel al 40 jaar Ajax bij deze mooie club . Maar helaas het voetbal van nu ondanks de vele latenter is het niet goed.

  2. AFCARay

   Waarom mooi voetbal?? Als het lukt zou het mooi zijn maar die 3 punten lijken me toch belangrijker? Wat heb je eraan als je mooi voetbal speelt maar geen 3 punten hebt? Geef me dan maar lelijk voetbal met 3 punten !!! WZAWZDB !!!

   1. Mooi

    Je wilt toch voetbal zien en niet enkel meer resultaat want daar kom je ook niet veder mee in de toekomst

  1. quadsboy

   Ik denk dat hij die vertrouwen beetje bij beetje kwijt begint te krijgen,denk dat hij zelf weet dat hij al eerder erin gezet moest worden

 1. Schnabbel en Babbel

  Met drie punten ben ik blij. Tegen die Haagse kak eigenlijk zelfs nog het liefst onverdiend.

  1. Mooi

   Heren wij spelen ook niet de pannen van het dak ,denk nu niet dat de tegenstanders bang zijn van Ajax dat is geweest.

 2. -buitenkantje rechts-

  Younes.. Ook een aankoop die Ajax zich had kunnen besparen.. Zit nu op de tribune..die zal zich ook wel eens achter de oren krabben..waar ben ik aan begonnen!

  Nu maar winnen van Ado.. PSV verliezen van dokwerkers.. Staan we op 7 punten!

  1. dannyafca

   Is nog geblesseerd hoor! Dat is een prima buitenspeler.. Hoe kan je daar nu al over oordelen? Als je t nou over sanogo zegt..geef ik je gelijk! Maar nu niet

   1. -buitenkantje rechts-

    We hebben zelf prima buitenspelers.. Denk bv aan Cerny, Menig. Mijn mening is dat je alleen moet kopen als je er aantoonbaar op vooruit gaat. Dat gevoel heb ik niet bij Younes..

  2. bezemsteel

   Ja maar dan staat 010 wel gelijk met ons. En ik heb een veel grotere hekel aan 010 als aan die boeren. Dus wat mij betreft mag psv morgen winnen zodat bij die kakkerlakken de mond eens word gesnoerd.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zie in PSV een grotere concurrent. Laat die maar flink op achterstand komen.. Feyenooit komt er..nooit

  3. AFC98

   Is idd nog (of alweer) geblesseerd, en ik denk juist dat indien fit, hij nog een grote rol voor Ajax kan gaan spelen. Hij is namelijk de enige uit de hele selectie (met el ghazi misschien) die een mannetje op snelheid uit kan spelen. Dat soort spelers heb je juist nodig tegen die ultra defensieve teams. Dus die jongen krijgt zijn tijd nog wel

 3. ajaxpers

  Den Haag, de stad waar de meeste hufters in NL wonen. Maak ze af want voor hun is het de wedstrijd vh jaar. 1-4

 4. Wembley71

  Hee ajaxpers “maak ze af want voor hun is het de wedstrijd van het jaar. 1-4” . 1-4?huh, mag toch hopen van niet zou voor ons een blamage zijn, of niet………..

 5. MichyWZAjax

  Gewoon dezelfde 11 als altijd laat ze maar samen spelen komen ze straks in een ritme dat ze elkaar begrijpen en weten wie of waar staat denk niet dat de Boer gebruik gaat maken van heitinga want ondanks dat Veltman ze foutjes maakt zijn er nog geen tegen goals gekomen

 6. Nikos

  Die havensjouwers en die gloeilampies moeten allebei punten verliezen, hoop op een smerige schoppartij met veel kaarten!

 7. Mijn Club

  Da’s wat ik ook hoop. Sowieso geen winst voor PSV, die in mijn ogen toch de grootste concurrent zal zijn. 0-0 bij hun zou perfect zijn. Ajax – ADO 3-0 (maar elke winst met 0 tegengoals is prima!

 8. Didron

  Ons aller Ajax – Ooievaaren: 3-1 (liever 3-0) en pisvee – kakkies 2-2 Dan hebben we een mooi weekend!!!

 9. Tal

  jongens zijn nog steeds wakker van hun slecht voetbal prestaties en terwij dat Feyenoord en PSV onderweg zijn. om hun wakker te schudden is maand salaris of half dan naar een goede doel weg geven. ze verdienen ontzettend veel geld en levert drama voetbal en moet anders om. Dus mooie voetbal, meer geld

Comments are closed.