Gerucht: ‘Milik gelinkt aan overstap naar Olympique Marseille’

0820ajaxjablonec

Ajax vreest al enkele weken dat Manchester United alsnog gaat aankloppen op de deur van Marc Overmars voor de overname van Jasper Cillessen. Als wij het Franse Canal+ mogen geloven dan worden het nog drukke tijden aan het bureau van Overmars. Het Franse medium weet namelijk te melden dat Olympique Marseille zeer snel Arek Milik gaat overnemen van Ajax, naast nog twee andere aankopen.

Naast Milik worden ook de namen van Jason Denayer van Manchester City en Younès Belhanda van Dynamo Kiev genoemd. Milik zou bij Olympique de vervanger moeten worden van Michy Batshuayi. De spits kwam vorig seizoen over van Standard Luik maar wist in zesentwintig duels slechts negen keer te scoren. De komende dagen moet blijken of er een kern van waarheid in het verhaal zit, maar bij Ajax zullen ze zeker niet zitten te springen om over een vertrek van Milik te praten. De Pool heeft onlangs een vierjarig contract ondertekend in Amsterdam en is momenteel de eerste spits in de selectie van Frank de Boer die naast Milik nog beschikt over de gehuurde Yaya Sanogo. Milik scoorde vorig seizoen 23 doelpunten in 34 wedstrijden voor Ajax en bezorgde de ploeg afgelopen donderdag uit een penalty de winst tegen FK Jablonec.

Bron: Maxifoot

Related posts

72 Comments

  1. creutz1977

   Ja die laat het ook zien bij Willem II… NOT… die is er ook nog niet klaar voor om ajax spits te zijn

   1. ajax26

    Wie is dan wel klaar als ik jullie allemaal zo horen praten. Ze moeten hem in de spits zetten dan kunnen we het zien

  1. vak411

   ook dan niet, die 50 miljoen komt weer op de bank te staan en daar zien we in het veld niets van terug..

 1. Ricardo-Almelo

  als ajax hem verkoopt zullen ze de hoofdprijs moeten betalen denk ik 4jarig contract he

 2. Ajaxweert10

  Wt tha fack is er met dit Ajax ( zou wel een gerucht zijn maar alsnog stel het is waar en ze doen het wat gaan ze dan doen ?

 3. ajaxAfc0316

  haha stom gerucht hij tekende vorig jaar niet voor niets een contract

  straks zeggen jullie nog dat seedorf frank en Ronald de boer en stam en Davids weer bij Ajax gaan voetballen haha

 4. Didron

  Het zal vast wel weer een gerucht zijn……., maar mocht het waarheid zijn dan is het mooi ruk! Milik aan z’n contract houden, want waar haal je op het einde van de transferperiode nog een GOEDE spits vandaan? Voor Zivko komt het eerste dit jaar nog te snel ben ik bang….

 5. rekel23

  Ze moeten stoppen om de transferperiode zo lang door te laten lopen dan zijn we van dit soort gelul af !!

 6. War

  Het zou zo maar kunnen gebeuren en op het laatste moment Jasper straks ook nog weg, is Marc weer helemaal blij, kan hij weer zijn centjes gaan tellen, ondertussen groeit de bankrekening aan naar 200 miljoen en gebeurd er helemaal niets, dan zullen we het moeten gaan doen met die paljas van een Sanogo in de spits.
  En de supporters ? Ach ja de supporters, wat hebben ze daar nou voor boodschap aan, die moeten hun kop houden en niet zeuren.

  1. Zlatan

   Ja War ) hij blijft met z n reet op de poen zitten ,ZOEK EEN SPITS VOOR HET WEER TE LAAT IS ,

   1. toon61

    ze doen niks , of huren iets wat totaal niet kan voetballen , die van arsenal , wat een inzicht hebben ze bij ajax .

 7. AfcaMikey

  als die 2 weg gaan verkoop ik elke wedstreid mijn seizoenskaart door ga echt niet elke week naar gepruts van siggy zn broer sanogo kijken!

 8. Reub

  Hopelijk een gerucht. Anders meteen Locadia ophalen. Eigenlijk zou Locadia ook een goede zijn voor Milik om hem scherp te houden ipv die prutser Sanogo.

  1. Misterajax

   Locadia?? Jij zegt dat iemand die op de bank bij PSV zit bij ons in de basis in de spits moet staan?! Nee, dank je.

   1. Didron

    @ Misterajax: nee dat zeg ik niet!! Bedoelde dat Locadia een verassende naam zou zijn wanneer die zou vallen! Locadia? Nee bedankt! Dan liever een goede bekende naam! Voor Zivko komt dit jaar sowieso te vroeg!!

 9. Joep

  Zelf geloof ik niet dat dit waar is. Een storm in een glas water. Mocht het waar zijn afblijven van Milik. Daarnaast moet de transferperiode eerder stoppen. Het blijft elk jaar weer spannend wie er na 1 september nog onder contract staan.

  1. huub

   Joep, ben er mee eens de transferperiode duurt veel te lang! Zodra de competities gestart zijn wordt er niet meer onderhandeld over transfers.

 10. Litmanen

  Het gerucht gaat dat ook een van de hoofdsuppoosten van het oude Ajaxstadion in een ruil betrokken zou zijn met een talentvolle ballenjongen van RWDM Molenbeek, de oude club van Jan Boskamp.
  Dit is de enigeBelgische club waar het balletje breed wordt…..

  Je weet natuurlijk niet of het waar is, maar ja, de geruchtenstroom gaat door……

 11. huub

  Waar rook is ook vuur zeggen ze! Maar stel dat het waar is, Ajax heeft hem niks meer te bieden. Geen CL en mogelijk geen EL dan wil toch verder kijken. Nederlandse competitie is dan voor hem niet meer interessant.

 12. fantommie2

  Het is geen onzin gerucht. 11 miljoen hebben ze in gedachten bij Marseille. Maar het zou wel onzin zijn als ajax het zelfs maar overweegt. Zelfs voor 15 miljoen moeten ze gewoon nee zeggen tenzij ze direct en 100% zeker een minstens zo goed alternatief hebben. Maar in principe is het niet zo’n mooie club dat Milik het zou willen forceren, is het geld niet nodig, en is zijn contract nog lang. Dus hoewel ik geloof dat ze hem echt willen, geloof ik nooit dat hij ook zal gaan

 13. Hazez

  Dat zou wat zijn als dat zou gebeuren !! Cillessen weg en milik weg …. Geen top club maar top bedrijf alles voor de poen

  1. Pazuzzu

   Ach Overmars krijgt dan wel zijn extra bonus omdat er weer tig miljoen bijstaat. Maar ondertussen is het voetbal niet om aan te zien. Schande

 14. Pazuzzu

  Al is er iets van vage waarheid aan, Milik mag onder GEEN enkele voorwaarde weg. Anders kun je nu al naar de titel fluiten. Verkoop dan nog eerder de breiers in de verdediging en de geen normale voorzet gevende vleugelspitsen.

 15. slm020

  Tuurlijk en Marc Netto vraagt 100 miljoen & door verkoop percentage van 10 % 😉 . Heel AJAX blij behalve de supporters !!

  1. Didron

   @ Chakra53: Lekker cynisch! ‘Saynogoal’ gaat het verschil ook echt niet maken! Of hij moet het ineens erg op z’n heupen krijgen. Ben nog lang niet overtuigd!

 16. 040-Ajacied

  Als we Milik nou eens verkopen voor 15 miljoen.. Haal je Zlatan op voor tussen de 18 of 20 miljoen.. Geef ‘m contractje van 2 tot 3 seizoenen.. Shirtverkoop en merchandiseverkoop etc. gaat omhoog, meer kans in de EL (inkomsten) volgend jaar knock-out fase CL (inkomsten).. Uiteindelijk kost ie dan niet zo veel (gezien het bedrag op de bank kunnen we ons dat best veroorloven)

  1. huub

   Jij geloof je eigen onzin toch niet hé! Die komt echt niet terug naar Ajax om in deze competitie te spelen.

 17. Litmanen

  Maar moeten we die oude suppoost van De Meer dan zomaar voor niks de tent uit laten lopen? Die hebben we wel zelf 53 jaar opgeleid….

 18. toon61

  Bij ons gaat echt nog wel iets gebeuren in negatieve zin , en dan zegt markie , ik heb het niet zien aankomen , voor dat geld kunnen we het niet laten , we zetten er gewoon een btje in , en het is opgelost .

  1. War

   Nog effe en er spelen D en C junioren in het eerste, wordt het de eerste pedoclub in het betaalde voetbal.

   1. toon61

    te gek voor woorden wat er gebeurd bij ons , dat kan alleen bij ajax zoiets , onze landskampioen lacht zich een deuk , die worden makkelijk kampioen door dat kut beleid .
    pedo club ajax zie je het al voor je , ik word kwaad als ik eraan denk ,GVD

 19. Geroldkohlen

  het maakt niet uit of het waar is of niet! de werkelijke ham vraag moet zijn, gaat marc nog wat doen om ons team te versterken en de nodige ervaring halen dat ook werkelijk zal spelen!

  1. toon61

   Dat kan ik je wel vertellen , NEE NEE en nog eens NEE , dan moeten ze aan het geld komen , en dat doen ze niet .
   Buiten flikkeren heel de directie , en neem de boer ook mee , die maakt niemand beter .hij denkt zelf van wel , elk einde van de partij kan je en bandje afspelen , elke keer hetzelfde lult hij .

 20. Bastoflex

  Haha dit gaat nooit gebeuren. Als dit wel gebeurt dan neem ik het beleid van Ajax niet meer serieus en dan worden de supporters gewoon keihard genaaid.

 21. dioajax

  NIET DOEN…als de Boer zegt dat er niemand nog komt in dit selectie dan moet Ajax ook zeggen dat ook niemand weer weg gaat ook als de bedrag is heel groot!!eindelijk moeten we ons AJAX zijn team beschermen….

Comments are closed.