Ajax Vrouwen verslaan Heerenveen met 4-1 (Incl foto’s)

0822ajaxvrouwen-heerenveen6

De Ajax Vrouwen zijn het seizoen uitstekend begonnen. Op sportpark de Toekomst wonnen de dames met 4-1 van Heerenveen door doelpunten van Chantal de Ridder, Kelly Zeeman en Eshly Bakker. De vrouwen kwamen nog wel op achterstand maar nog voor rust stond de 1-1 op het scorebord door een eigen doelpunt van Tang. Na de thee werd er orde op zaken gesteld en liepen de vrouwen uiteindelijk uit naar een 4-1 overwinning. Coach Ed Engelkes was een tevreden man na afloop. ‘Ik was vooral benieuwd hoe we met de schijnbare druk uit een eerste wedstrijd om zouden gaan. In het begin hadden ze daar even last van, dat zag je ook aan spelers, maar gaandeweg de wedstrijd schudden ze dat van zich af en hebben ze het uitstekend gedaan’.

Opstelling Ajax: Laura du Ry, Vita van der Linden, Daphne Koster, Petra Hogewoning, Anouk Hoogendijk, Marlous Pieëte, Tessel Middag, Desiree van Lunteren (79. Kelly Zeeman), Inessa Kaagman, Marjolijn van den Bighelaar (72. Mandy Versteegt), Chantal de Ridder (72. Eshly Bakker)

0822ajaxvrouwen-heerenveen 0822ajaxvrouwen-heerenveen1 0822ajaxvrouwen-heerenveen2 0822ajaxvrouwen-heerenveen3 0822ajaxvrouwen-heerenveen4 0822ajaxvrouwen-heerenveen5 0822ajaxvrouwen-heerenveen6 0822ajaxvrouwen-heerenveen7 0822ajaxvrouwen-heerenveen8 0822ajaxvrouwen-heerenveen9

Bron: Ajax.nl

Related posts

11 Comments

 1. Didron

  Super begin, hopelijk zetten jullie de lijn door en belonen jullie jezelf met het KAMPIOENschap!
  WZAWZDB!

 2. Litmanen

  Go Daphne go! Volgende eindtoernooi er weer bij. Je jan nog minstens 3 jaar op topniveau mee,

 3. fantommie2

  Ik kan er niets aan doen dat ik, wat ik ook probeer, dit vrouwenvoetbal nog steeds totaal niet interessant kan vinden. Misschien als het ooit met samenvattingen op tv te zien is of zo? Kijken de mensen die hier nu op reageren ook echt naar die wedstrijden?

  1. Remco425

   Ik kan er niets aan doen, maar ik vind dit soort reacties ook totaal niet interessant. Als ik een artikel niet interessant vind lees ik het niet en reageer ik er ook niet op. Moet je ook eens proberen 😉

Comments are closed.