Bij Ajax vertrokken Anderson alweer weg bij AZ en naar Cambuur

0819djavan_anderson

Djavan Anderson vertrok in de zomer van 2013 bij Ajax om zijn geluk te gaan beproeven bij AZ. Hij hoefde niet weg in Amsterdam waar zijn contract nog een jaar doorliep maar de reden dat hij vertrok was dat hij meer kansen zag in Alkmaar. Een verkeerde keuze, zo lijkt nu, want de rechtsbenige verdediger vertrekt na een jaar alweer uit Alkmaar. Onlangs kreeg Anderson te horen dat er in Alkmaar weinig perspectief voor hem meer was en dus verkast hij nu naar Cambuur waar hij een contract voor twee jaar heeft getekend.

De twintigjarige Anderson doorliep vanaf 2010 de jeugdopleiding van Ajax en schopte het daar tot het beloftenteam waarin hij acht duels in de Juplier League speelde. Een doorbraak in het eerste elftal zat er niet in en daarom verkaste de verdediger vorig jaar naar AZ. Voor de Alkmaarders kwam hij slechts eenmaal in actie in de hoofdmacht, uit tegen NAC Breda.

Bron: Cambuur.nl

Zie ook eerdere berichten:
02-11-14: Vertrokken talent Anderson: ‘Bij Ajax blijven was geen optie’
27-06-14: Djavan Anderson definitief van Ajax naar AZ
19-06-14: Anderson verruilt Ajax voor AZ

Related posts

7 Comments

  1. koensiemerink

    ik vind het ook jammer secsses bij Cambuur ik wou het liefst dat je nog een jaar blijft bij ajax

  2. JohnDoe77

    Veel succes daar! Als hij zo’n top talent was, had hij wel een kans gekregen van De Boer! Niet iedereen zal het eerste halen en voetballen bij Cambuur is natuurlijk ook helemaal super! Veel plezier daar!!

Comments are closed.