Cerny: ‘Shirt krijgt een plekje boven mijn bed’

0815ajax-willem2_cerny_koppens

Vaclav Cerny was zeer verheugd te horen dat hij bij de wedstrijdselectie zat voor het duel met Willem II. De 17-jarige aanvaller mocht in de tweede helft ook nog eens zijn debuut maken en verving hij Riechedly Bazoer. Voor de jonge Ajacied een prachtig moment waar hij volop van genoot.

‘Het was een ongelooflijk gevoel”, zegt Cerny tegen AT5 over zijn eerste optreden in de hoofdmacht van Ajax. ‘Het is iets dat ik wilde vanaf het moment dat ik voetbal speelde. Alles was gewoon top aan deze laatste twee dagen. Toen ik het hoorde dat ik mee mocht naar deze wedstrijd heb ik goed geslapen en was ik fris. Ik hoopte dat we voor stonden en dat mijn trainer me de kans zou geven en dat deed hij. Komende week ga ik weer keihard trainen en waarschijnlijk weer een wedstrijd spelen met Jong Ajax. Maar dit moment pakt niemand mij meer af en ja het shirt krijgt een mooi plekje boven mijn bed’.

Bron: AT5

Related posts

28 Comments

  1. dioajax

    Leuk voor Cerny die gisteren zijn eerste eredivisie speelminuten speelde…hoop dat er nog meer speelminuten voor hem komen omdat hij een hele grote talent is…

    1. De Ajacied

      Ja een jonge met heel veel techniek, hoop dat Frank hem bij het 1e houd toch?
      Super gespeeld dat kwartiertje wat hij mocht spelen, hier gaan we nog veel plezier aan beleven

      1. dioajax

        Ja ik ben met je eens ik hoop ook dat Frank hem bij het 1e houd…maar ik denk dat hij meer in Jupiler spelen dan bij de 1e om speelminuten te krijgen…

    1. BobbyHaarms

      Wat heerlijk voor die jongen en wat een vreugde omdat hij in Ajax 1 mocht debuteren! Voorbeeld voor de jeugd, het komt niet zomaar aanwaaien en hij is realistisch genoeg om te beseffen dat hij nu weer even pas op de plaats moet maken…heerlijk talent met uitstekende instelling, gaan we veel plezier aan beleven!

  2. Velibor

    Geweldig ventje en aan alles is te zien dat hij blij en trots is om bij Ajax te spelen,inderdaad daar kunnen er een hoop een voorbeeld aan nemen.

  3. Gert Ajax

    Juiste instelling heeft deze jongen.
    Talent genoeg mentaal zit het ook wel snor volgens mij.
    Suc6 gozer??

  4. MakeOne

    Ook mooi frustrerend, als de concurrentie het ene talent naar de ander ziet debuteren…en dan bedoel ik natuurlijk niet de kakkies, want die zijn al jaren geen concurrent meer!

    WZAWZDB

  5. Ramon1

    Cerny nouri van de beek muric savastano da word wa, maar ik heb eigelijk een vraag als milik dit seizoen veel goals maakt en zivko komt terug dan zal zivko toch nog amper spelen mja aks milik na volgend seizoen gaat zal zivko zn plek wel overnemen denk ik zo

Comments are closed.