There are no ads, please add some


Dijks in beeld bij Oranje

0717ajax-wolfsburg_dijks

Afgelopen zondag tijdens AZ – Ajax was assistent-bondscoach Marco van Basten aandachtig toeschouwer in Alkmaar en naar nu blijkt was dat voor Mitchell Dijks. De linksback maakt een stormachtige rentree door  bij Ajax en dat is ook Van Basten opgevallen. Door de blessure van Jetro Willems is Van Basten zoekende naar een alternatief voor Oranje. Dijks laat weten nog niet bezig te zijn met Oranje. ‘ Je hoort links en rechts natuurlijk geluiden, maar ik focus me op Ajax’, aldus Dijks tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

35 reacties

  1. antonajax

   Ik vind dit niet raar hoor. Deze jongen speelt als een routinier! Beste linksback van Nederland en VEEL beter dan bv Willems

   1. lezerG

    En hoe is het dan toch mogelijk dat dat vorig jaar nog niet bleek. Wat kan er veel veranderen dan, Zivkovic.

    1. dannyafca

     Komt omdat hij nu goed tot zijn recht komt, kan zijn ding uitvoeren waar hij goed in is

 1. Mokum76

  En terecht, hoort zeker bij de selectie. Een echte sterke kerel, en in vorm. Blaakt van het vertrouwen nu, dus dit zou een logische stap zijn!

 2. Joeguh9

  Laat hem nou eerst eens een heel seizoen presteren. Speelt 3 wedstrijden goed en ja hoor, in beeld bij Oranje! Mag wel iets meer tegenover staan vind ik!

  1. BobbyHaarms

   Ben jij vorig seizoen soms vergeten Joeguh? Dijks heeft het hele vorige seizoen een constant en ijzersterk jaar gedraaid bij Willem II en dat handhaaft hij nu op het allerhoogste niveau bij Ajax. Zou het dus een zeer terechte uitnodiging vinden, zeker als je weet dat hij daarvoor beroerd speelde bij Heerenveen en bij Ajax de kans niet kreeg. Iemand die zo sterk terugkomt en zonder zichzelf in de media omhoog lult verdient in mijn ogen dan ook alle lof EN een uitverkiezing voor het Nederlands Elftal

   1. Joeguh9

    Dat ben ik niet vergeten en ik ben het wel met je eens dat hij zijn goede seizoen doorzet. Maar ik vind dat er tegenwoordig zo weinig voor nodig is om oranje te halen. Natuurlijk ligt dat aan de dunne spoeling maar toch…

    1. BobbyHaarms

     En dat ben ik weer helemaal met je eens Joeguh. Als ze tegenwoordig al zelfstandig een bal kunnen oppompen krijgen ze al een uitnodiging voor Oranje, gaat helemaal nergens meer over

 3. JBajax

  Ik was sceptisch over Dijks, maar zijn laatste 2 potjes waren super! Harde verdediger met efficiënte aanvallende kwaliteiten en een goede voorzet! Topper!!

  1. Remco425

   Zo zijn er hier een heleboel die sceptisch zijn over iedere aankoop ipv ze eerst een kans te geven voor dat ze ze neersabelen.

 4. Didron

  Op dit moment zou ik zeggen: ja. Hopelijk zet hij zijn goede lijn door en groeit hij nog verder!!!

 5. Fvanr

  Top, een sterk opkomende back die voor dreiging zorgt. Wat een verademing tov van die bolissen.

 6. muddjeknuddje

  Prima speler voor oranje ! al hebben we ook daley nog , die zo ook linksback kunnen

 7. Joep

  Laat Dijks zich eerst verder ontwikkelen bij Ajax. Dan komt hij van zelf in de selectie van Oranje.

 8. Ruben

  Normaal gesproken zal ik zeggen “je moet minimaal 2 jaar goed presteren wil je voor het Nederlands elftal in aanmerking komen. Die luxe hebben we niet meer bij het Nederlands elftal, dus proberen maar en hopen dat hij niet door de mand valt. Gun het hem in ieder geval van harte !

 9. LeroyT

  Hij is zeker de niet de beste voor de linksback positie in het nl elftal. We zijn altijd aan het zeuren om een links back maar ze vergeten gewoon helemaal Buttner. Ik weet zeker dat die op dit moment veel beter en verder is dan Willems en Dijks.

 10. LeroyT

  Al gun ik het Dijks van harte want op de nl velden is hij zeker de beste linksback die erop dit moment rondloopt. Zeker in verdedigend opzicht.

Reageren is niet mogelijk.