Gudelj wijst afscheid AZ af

0709training3_Gudelj

Nemanja Gudelj heeft zondag een verzoek van AZ om voor de wedstrijd afscheid te nemen van de club en supporters vriendelijk afgewezen. De speler liet weten voor een wedstrijd niet met randzaken te willen bezig zijn.

‘Voor een wedstrijd wil ik mij honderd procent focussen en niet met dit soort zaken bezig zijn. Een andere keer wil ik de AZ-fans heel graag gedag zeggen. Ik heb hier een fantastische tijd gehad dus een mooi afscheid gaat er zeker komen. Echter om dat afgelopen zondag voor de wedstrijd te doen leek mij niet gepast’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

24 Comments

  1. Mokum76

    Helemaal gelijk! We hadden iedereen voor de volle 100% nodig, dit hadden alle supporters hard nodig. Komen nog genoeg momenten voor een afscheid, dit was idd niet de juiste. Top gedaan Gudelj!!!

  2. I_AMSTERDAM

    het is een nuchtere wijze jongen laat zich niet gek maken misschien wel toekomstige aanvoerder

  3. Ajaxantigua

    Begin toch echt te denken dat er hele mooie dingen kunnen gebeuren met dit team…Wenen was te vroeg maar begin gelukkig steeds meer positieve momenten te zien. De instelling en vechtlust van de meeste jongens …ja we gaan de goede kant op!

    1. Jari1995

      De reden was dat Fischer linksbuiten zou beginnen. Die kon max. 60 minuten volhouden. Sinkgraven had een goede indruk op de Boer achtergelaten, daardoor startte hij op het middenveld. Dit ging dus ten koste van Gudelj.

  4. Mokum76

    Vind ook dat Gudelj het interview na de wedstrijd erg goed deed. Rustig, beheerst, en duidelijk. Zeer stabiele speler met zijn koppie bij het spel ipv randzaken. Zeker een aanwinst!

  5. Joep

    Prima instelling van Gudelj. Na gisteren verdiend hij een basisplaats. Het kan nog een mooi jaar gaan worden

    1. Reno

      Ik hoop dat je gelijk hebt Joep!
      Ik heb er alle vertrouwen in ,alleen nog een aanwinst en het team is compleet

Comments are closed.