Fischer verlaat training met hamstringblessure en mist mogelijk wedstrijd tegen AZ

0807fischer

Viktor Fischer mist mogelijk de eerste seizoenswedstrijd van Ajax aanstaande zondag tegen AZ. De Deen verliet vrijdagochtend de training en lijkt opnieuw last te hebben van een hamstringblessure. Uit voorzorg verliet Fischer de training en zal verder worden bekeken hoe ernstig de blessure is. Fischer stond het afgelopen jaar aan de kant met dezelfde blessure. Mocht Fischer de wedstrijd tegen AZ niet halen dan zal waarschijnlijk Daley Sinkgraven zijn plek weer innemen.

Bron De Telegraaf

Related posts

56 Comments

  1. Mokum76

    Wat een teer poppetje is dat toch!!!! Had verdomme Menig dan gehouden. Word hier echt gek van.

    1. quadsboy

      Mokum gelijk heb je wel we zullen zien als Menig gaat vlammen bij Pec zo wel zaten ze weer er naast

    2. Ajax nr 1

      Fischer kan je ook beter verkopen wat is die jongen breekbaar zeg. Daar kan je ook geen team mee bouwen. Het gaat weer lekker.

      1. FdB=Ajax

        Ja jij wil iedereen verkopen…
        Die jongen laat even een training schieten, niks aan de hand. Hij gaat dit jaar vlammen let maar op

        1. Ajax nr 1

          Ik wil iedereen verkopen haha sorry hoor FdB maar we hebben niets meer te koop!! Kopen moeten we!!! Dat wil ik. Niets meer en niets minder oke:-))

  2. barkes88afca

    Hopen dat hij snel weer fit is!! Maar sinkgraven deed het op linksbuiten prima. Gudelj weer op het middenveld.. Komt het tegen az zeker goed!

      1. Velibor

        Tja vind ik ook en zo best vond ik hem niet vd week dus laat sinky maar fijn linksbuiten spelen met gudelje erachter

  3. Mokum76

    Heb je zo niets aan, hij is nog 50% gevoeliger dan Robben (!), en daarbij met 90% minder rendement als hij wel speelt.. Rent als een kip zonder kop rond.

    Gelukkig kan Sinkgraven daar goed spelen, en hebben we Gudelj daar dan bij. Maar met alleen Younes, waar we nog niets van gezien hebben, mag er nog wel een bij komen voor de zijkant

  4. quadsboy

    Das minder echt pech voor Fischer hoop snel dat je opgeknapt bent Sinkgraven zal jouw plek zeker goed opvullen

    1. Mokum76

      Niet alleen opvullen, wat mij betreft zijn rechtmatige plek, zelfs als Fischer fit is. Fisher moet eerst eens rust in zijn spel krijgen. Te vaak balverlies, te moeilijk denken.

      1. quadsboy

        Het zal ook lang gaan duren met deze blessure maar het komt wel goed met Fischer hij is een goeie

  5. paulvos

    Wat is dat toch altijd met die hamstringblessure, ligt dat aan de training of zo, of zal het ‘ t mannetje zijn.

    1. Velibor

      Tja niet iedereen is geschikt voor topsport of mag ik dat niet zeggen,misschien dat ze daar eens vaker over na moeten denken,ik had weliswaar op amateurniveau altijd last van beide enkels,met 23 gestopt op voorspraak vd dokter en nooit geen last meer gehad dus ja ……

  6. pacotaco

    voorin is het echt te matig/weinig. younes sanogo? pfff zwaktebod. verdediging en middenveld ruim bezet zoals het hoort maar voorin te mager. Als milik weg valt mag sanogo het gaan doen? ik ben er nu al bang voor

  7. CactusMokum

    het is toch echt armoe dat wij maar met 1 echte rechtsbuiten en 2 linker vleugel spelers waarvan 1 blessure gevoelig het seizoen in gaan….

    1. Velibor

      Ja en dan met zo’n bult geld op de bank maar dat mag je niet zeggen want dan ben je geen supporter meer.?

      1. CactusMokum

        ja echt onvoorstelbaar met al dat geld!! weet niet waar ze zo voor aan het sparen zijn! onze huisstijl is aanvallend met vleugels maar we zijn behoorlijk vleugellam

  8. Didron

    Tsjonge jonge, alweer een blessure! Is Viktor van glas gemaakt? Dan is het niet moeilijk he: Sinkgraven op LB en Nemanja op LH. Oh en John ipv Joel svp!!!

  9. Geroldkohlen

    fisher de nieuwe man van glas!!!!ze moeten nu echt urby gaan vastleggen!!! met nog een buitenspeler en een sterke Centrale verdediger!!!!!! lijkt wel of er niks gebeurt!!!!

  10. Didron

    Het lijkt me duidelijk dat er nog voorhoede versterking gehaald moet worden!!! Elia misschien??? Oh wacht we hadden wat goede spelers (behalve k….a) en die hebben we verhuurd 🙁

  11. Beer van de Meer

    Een beurs genoteerd bedrijf mag niet alle plannen naar buiten uitdragen. Ook niet voor de middellange termijn.

  12. Ajax1958

    Ja ook lekker slim, hij is niet 100%fit en dan laten spelen tegen Rapid. Ik zal het wel niet helemaal snappen, maar bij de meeste (top)trainers speel je alleen als je helemaal fit bent.

    1. Rene1964

      Idd, dus alweer een onbegrijpelijke actie van onze staf ! Begrijp je nou waarom ik geen vertrouwen in hun heb!

  13. Slingertje.

    Worden die Denen tegenwoordig van suikergoed gemaakt? Lerby had nooit wat en die ging elk duel keihard in.

  14. paullus

    Met Singraven hou je wel het veld breed
    Fischer is alleen maar bezig met naar binnen trekken
    En vergeet onze spits te berijken

    1. toon61

      helemaal waar paullus , maar het is toch te gek dat je je eigen spelers verhuurd , en zelf niks meer hebt lopen ,dat je een middenvelder op moet stellen als linkerbuitenspeler .
      We een beleid

      1. Beer van de Meer

        Beste Toon, onze Singraven heeft bij Heerenveen vaak linksbuiten gestaan. Op meerdere posities goed inzetbaar is dat. Net als destijds met Blind bijvoorbeeld. Maar de zaken negatief benaderen en neersabelen is leuker voor een depressief iemand. Weet je wat een kenmerk van Alzheimer is? Jezelf herhalen, elke keer weer zonder het te weten. Oh shit, dan weet je dus niet dat je dat doet. Mijn welgemeende excuses. Sorry.

        1. Litmanen

          Jammer, als je zo naar boven kijkt, dan druipt het negativisme er van af. Iemand heeft au en tientallen mannen gaan hier hun avond vullen ipv naar de Hollandse dames bij het waterpolo te kijken.

  15. Remco425

    Grappig weer sommige reacties. Echt nog maar een paar weken geleden moest Kishna oprotten en was Fischer de grote man, een baas! In de tussentijd heeft Fischer echt maar een paar minuten gespeeld en er deugt alweer helemaal niets van hem.

  16. -buitenkantje rechts-

    Sinkgraven lijkt me een uitstekende vervanger. Hij speelde in Wenen de eerste helft daar prima. Sowieso zou ik dat team eens 10 wedstrijden laten staan met misschien een wijziging in de defensie.. Heitinga voor Veltman..en eventueel v Rhijn voor Tete.. Dan heb je echt een uitstekend team waar je verder mee kunt..

  17. Litmanen

    Pffff inderdaad, wat zijn dat voor mensen die iemand uitkiezen in de selectie en die dan helemaal afbranden. Alsof het aan 1 man kan liggen dat een elftal faalt. De enige op wie dat van toepassing zou kunnen zijn is de trainer.

Comments are closed.