There are no ads, please add some


De Mos: ‘Ajax heeft met Bazoer een jonge Yaya Toure in huis’

0319ajax-dnipro_bazoer

Aad de Mos heeft woensdag bij vlagen genoten van Ajax tijdens de wedstrijd tegen Rapid Wien. De Mos zag de jonge spelers lange tijd indruk maken, maar tevens ook een voorsprong onnodig uit handen geven. Over één speler is De Mos overigens zeer te spreken en voorspelt hem een grote toekomst.

‘Riechedly Bazoer is enorm belangrijk voor dit Ajax, dat zag je woensdagavond. Waar enkele spelers foutjes maken op korte afstand van het doel dat zie je hem nooit doen. Hij zoekt altijd de juiste oplossing en doet dat vooral op intuitie. Kenny Tete vergeet de binnenkant te dekken en Joël Veltman maakt opnieuw een fout die Ajax weer in een lastig parket kan brengen. Bazoer betrap ik af en toe wel op een foutje maar dat is altijd op posities ver van het doel en nooit op plekken waar je de bal echt niet mag verliezen. Hij doet mij denken aan Yaya Toure in zijn jongere jaren. Bazoer is momenteel het grootste talent bij Ajax en ik voorspel hem een grote toekomst’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

49 reacties

 1. Sonsee

  Mooie woorden laten we hopen dat het ook een grote speler wordt. Mooi nog een paar jaar bij Ajax blijven en dan een topclub

  1. Mooi

   Zo te horen zeg je dat Ajax geen topclub meer is ? Daarom moeten we proberen spelers te binden en niet altijd verkopen zo wordt je nooit meer een topclub.

   1. Sonsee

    In Nederland is Ajax zeer zeker een topclub. Maar internationaal gezien is Ajax als vele anderen een club die momenteel niet mee doet. Vind het zelf ook te gek voor woorden dat als je de transfermarkt in de gaten houdt de absolute topclubs jongen spelers/talenten weg kopen om vervolgens uit te lenen. Waar gaat het dan nog over, vind het een machtspositie. Zo kunnen andere clubs nooit meer iets bereiken qua resultaten.

 2. jojocoolio

  Hoezo een Touré… Hij is een BAZOER… En die zal groter worden dan Touré…

  1. CactusMokum

   precies!! moesten ze eens mee stoppen om bepaalde spelers de “nieuwe” dit en de “nieuwe”dat te noemen…..ze hebben gewoon hun eigen naam

   1. rickert

    hij zegt toch dat het hem doet denken aan Toure, niet dat het de nieuwe Toure is, lijkt mij heel anders.

    1. CactusMokum

     klopt maar aan elk talent word gelijk een label gehangen met de “nieuwe” haring!!

     1. Velibor

      En het is geen schande hoor om als 18 jarige vergeleken te worden met een Yaya Touré of een Rijkaard ,je kunt er ook trots op zijn en dat lijkt me op dit moment in zen carrière gepaster.

   2. BobbyHaarms

    Bazoer is het absolute toptalent van Ajax, ik schat hem van de jongere spelers van zijn leeftijd echt het hoogste in. Je mag spelers niet met elkaar vergelijken natuurlijk, maar deze jongen heeft alles in zich om een soort Rijkaard van deze generatie te worden. Speelt enorm volwassen, maakt zelden tot nooit beslissende fouten en mag wat mij betreft aan het eind van zijn loopbaan terugkeren in Amsterdam als ie zich zo spectaculair blijft ontwikkelen…en dan bedoel ik dus ook afsluiten op dezelfde manier, dus met de winst van de Champions League ;-))

 3. Oost80

  Ik zei dat over tete twee dagen geleden hier op de app en kreeg toen van meerdere te horen dat ik niet goed had gekeken! Oke de mos is een ouwe gek maar bij deze geef ik hem gelijk! Tete verdedigd te ver weg van zijn tegenstander! En bazoer en sinkgraven zijn super talenten! 🙂

  1. ajacied078

   van rhijn was vorig seizoen hetzelfde probleem. tegenstander teveel ruimte geven slechte balaname enz. zwakste plek van het elftal in mijn optiek zijn de back posities. voor de rest vond ik ze wel aardig spelen. en idd bazoer en sinkgraven worden groot als ze zo door ontwikkelen.

   1. Oost80

    Dijks speelde goed toch? Heerlijk hoe hij er op ramt! En als er dan iemand toch voorbij komt heb je daar riedewald staan. Vind dijks op dit moment een goeie back.

  2. Coenie

   Ik vind dat die eerste goal niet aan te rekenen is aan Tete. Hij moest een keuze maken maar helaas was de spits erg geslepen en draaide heel fraai weg. Indien Tete de andere keus had genomen had de spits waarschijnlijk gewoon doorgelopen. Als je iemand iets bij die goal zou moeten aanrekenen dan is dat Riedewald die zijn tegenstander de gelegenheid geeft die bal voor te geven. En persoonlijk vind ik dat die eerste goal nog kan gebeuren. Ik baal meer van die tweede goal, die mij een flashback geeft van vorig seizoen. Dat is naar mijn idee wel een serieuze fout van Veltman!

   1. Oost80

    Die goal was zeker een goeie spitsen goal. Maar ging over het algemeen. Niet over die goal.

    1. Coenie

     Ok, maar ook dan zie ik toch liever Tete als Van Rhijn. Tete verdedigd beter in mijn ogen en geeft toch echt wel een signaal dat er weinig te halen valt. Zowel woensdag als tegen Wolfsburg heb ik een speler gezien die zich er in vast bijt en niet schroomt om een goeie sliding te maken. Van Rhijn heeft andere kwaliteitein maar zie toch dit jonge seizoen twee backs die hun man wél uitschakelen.

 4. Didron

  Bazoer is een absolute briljant, die nog kan (en gaat) uitgroeien tot een super speler!!! Zo jong en al zo spelen!!!! BAAS!!

 5. Cees

  En Aad positief blijven Ajax kan er niet altijd wat aan doen dat het een mislukking is geweest iedereen van allen Ajacieden begrijpen dat veldman Niet meer opgesteld moet worden dan dankt ik aan de alphenaar Johnny heintinga die had beter kunnen speler dan joel veldman veelste wisselvallig blijft ik steeds zeggen

 6. 040-Ajacied

  Ja ik vind Bazoer sws wel goed.. Toch zijn er ook velen die Bazoer bestempelen als ‘lui’.

 7. Royb020

  Zo zo!! Aad de Mos is een keer wel positief over Ajax en een speler van Ajax!!

  1. quadsboy

   Jawel mag ook wel als je echt een paar goeie jonkies ertussen heb voetballen

 8. Ajax nr 1

  Ik hoor het jullie nog zeggen haha Die de Mos moet zijn bek houden enzenz nou die de Mos heeft er echt verstand van. Bazoer is echt van wereld klasse zeker weten. Met de juiste mensen om hem heen is hij goud waard voor ons Ajax.

 9. Geroldkohlen

  Aad praat ook met 2 monden kan je niet serieus nemen die vent, bazoer is 100% een topper! en hij lijkt niet op toure of op rijkaard of op wie dan ook, hij is gewoon de enige echte Bazoer!!

  1. Ajax nr 1

   Dat klopt er is maar 1 Bazoer Geroldkohlen maar hier heeft de Mos echt gelijk. En met 2 mondjes praten dat doen de meeste in de voetballerij of ze praten in raadseltjes??

 10. Joeguh9

  Waarom altijd een vergelijking met een wereldtopper! Zorgt alleen maar voor onnodig veel druk!

 11. CaptainFlamingo

  Zeker waar, ook zie ik Riedewald een hele grote worden in de toekomst

 12. ief

  bazoer zie je inderdaad weinig foutjes maken achterin……want hij verdedigt nooit mee! aan de bal top…zonder bal niks

 13. Ramon1

  Hij is echt goed staat zn mannetje en dat zag ik laatste jaren te weinig, maar we moeten oppassen nu al zo goed dan weet je al welke scouts er zitten

Reageren is niet mogelijk.